Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(gelep @ 2010 03 25, 11:07)
Sveikutes,

Bent jau aš tai tavęs TIKRAI pirštais nebadysiu- nes LABAI tikiu tokiais reikalais mirksiukas.gif Pati gavau dovanų "raganos" suvertą vaisingumo amuletą- žiūrėsim, kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 12:21)
Bent jau aš tai tavęs TIKRAI pirštais nebadysiu- nes LABAI tikiu tokiais reikalais  mirksiukas.gif Pati gavau dovanų "raganos" suvertą vaisingumo amuletą- žiūrėsim, kas gausis  rolleyes.gif

As irgi tikiu tokiais dalykais thumbup.gif perdaug sutapimu jeigu ne vandenukas padejo g.gif
Tai ka merginos, trauksim i Druskininkus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea, buk gerute, persiusk mano laiska tau, kaip rasti ta saltini, i bendra, nes pas mane nelike kazkodel az, nes nelabai galiu kiekvienai atskirai parasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 25, 11:49)

Aš jau net susiplanavau maudynes vandens parke lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 03 25, 11:53)
Ice tea, buk gerute,

"as prasta pasakotoja, bet pabandysiu, vaziuojant nuo druskininku, reikia laikytis tiesiog nuorodu link Varenos, po to rasite nuoroda link Marcinkoniu, nu toks kaimas yra, o uz ju yra tie Margionys, i juos ivaziavus, ant kalno yra kapinaites po desine, ten ir suki, iskart uz ju, vaziuoji vaziuoji tarp namu, tada jie baigiasi, ir pakyla kelias, matosi tokia apgriuvusi pavesine, ten masina palieki, yra kazkaip uzrasyta salcinis, dzukiskai ir rodykle, tai leidiesi i pacia apacia, pestute iki galo, yra takelis, tada pereinat, beveik per visa ta liepteli, ir beveik gale yra tokia vadinama saltinio akis,po kaire, ten pulsuoja vanduo svarus, is ten ir reikia atsigerti, nuosirdziausiai linkiu, ir tikiu, kad pades "
Atsakyti
http://wikimapia.org...25/lt/Margionys

Cia gal lengviau bus rasti, ir parasyta, kad ne Druskininku, o Varenos rajonas blush2.gif
Papildyta:
Va tokia, ta akis, tik pavasari aisku atrodys truputi kitaip smile.gif jos ir reikia ieskoti, bet tikrai nesunku rasti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Apsvieskite mane apie OT rezultatu santyki su isskyromis rolleyes.gif Ar butinai turi buti vaisingos?? Pasidariau siandien OT ir labai panasu, kad jis teigiamas (bent jau toks jis buvo praeita cikla, ir tikrai patvirtino O dar ta pacia diena), bet isskyros, vietoj to, kad turetu buti "bumas", panasu, kad vaisingumo pabaiga unsure.gif Gal kuriai teko susidurti su panasia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 14:17)
Sveikos,

Apsvieskite mane apie OT rezultatu santyki su isskyromis  rolleyes.gif  Ar butinai turi buti vaisingos?? Pasidariau siandien OT ir labai panasu, kad jis teigiamas (bent jau toks jis buvo praeita cikla, ir tikrai patvirtino O dar ta pacia diena), bet isskyros, vietoj to, kad turetu buti "bumas", panasu, kad vaisingumo pabaiga  unsure.gif Gal kuriai teko susidurti su panasia situacija?

Zinai man si menesi dvi dienos buvo labai vaisingos isskyros, tokios nu kaip kiausinio baltymas, o OT rode neigiama, o paskui jau tris sekancias dienas OT pradejo rodyti teigiama, bet isskyros kas dien daresi vis labiau tirstesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 25, 13:17)
Sveikos,

Apsvieskite mane apie OT rezultatu santyki su isskyromis  rolleyes.gif 

Dar kartą pakartosiu info mirksiukas.gif
Man čia LABAI aiškiai viskas parašyta rolleyes.gif Beje, pas mane visada prieš O būna kiaušinio baltymas, o per O ir diena po tirštesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 25, 11:49)
As irgi tikiu tokiais dalykais thumbup.gif  perdaug sutapimu jeigu ne vandenukas padejo g.gif

norim galim netiketi, bet kai per daug sutapimu tai nori nenori patiki mirksiukas.gif
dekui, gelep uz tokia informacija 4u.gif jauciu dabar seimu eile trauks tenai: na ir tegu tegu tik pades joms susilaukti svajoniu kudikelio wub.gif
o as parvezti kas bidonciko negali? ar tada neveiks? na tai stai is kur pasakos kaip joniukas is balutes atsigere ir avunuku pavirto lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau kiek matysis, bet cia yra ivaziavimas i ta kaimuka. kiek toli reikia vaziuoti iki tu kapinaiciu?
http://wikimapia.org...l...amp;m=s&v=9
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 25, 13:42)
Dar kartą pakartosiu info  mirksiukas.gif
Man čia LABAI aiškiai viskas parašyta  rolleyes.gif Beje, pas mane visada prieš O būna kiaušinio baltymas, o per O ir diena po tirštesnės  mirksiukas.gif

karsta.gif ramiau pasidare smile.gif
Aciu labai. Issisaugojau sita straipsni, nes tikrai daug geros info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 03 25, 15:56)
o as parvezti kas bidonciko negali? ar tada neveiks? na tai stai is kur pasakos kaip joniukas is balutes atsigere ir avunuku pavirto  lotuliukas.gif

Stebuklas yra ne vanduo, o tikejimas, kad jis padeda smile.gif Jei kasnors(arba pati) tave iki pasamones gelmiu itikins, kad pauoscius pienes zieda tu pastosi - taip ir bus biggrin.gif Tai jau irodita merginos. Stebuklas yra zmogus, o ne daiktai mirksiukas.gif
Atsakyti