QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 25, 07:45)
Labas rytelis
Aciu visoms linkejusioms man
,mano gandras kazkur pasiklydo
Siandien MM dienele,pasidariau jautru testuka ir....vel neigiamas
Nemoku apsakyti jausmo kuri jauciu....pati it embrionas noriu susisukti ir gulet,bet i darba reik
Kai gaila...
Bet mmm dar nera?
O jau pradejote gydytis del vyro spermiuku?
Man siandien irgi liudna, verkti norisi... Isskyros jau patapo kremines, BT nekyla... Jauciu net neverta OT gadinti, vistiek bus neigiamas - O pas mane si menesi nevyksta
O norejau PRG tyrima darytis... bet nematau prasmes, jeigu vistiek parodys, kad O neivyko.. Turbut geriau issitirsiu kitus hormonus 3-5CD... Ai, nebezinau
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 25, 08:05)
sveikos merginos, gal aš čia ne į tema paklausiu, bet kai OT testukų gadintoje ir dar BT matuotoja, klausiu čia nes pas jus dažniau užsuku kai pavėluoji 1 val pamatuoti BT tai ar reikia atimti 0,1l ar pridėti 0,1l. kažkur forume mačiau, bet dabar kaip tyčia nerandu, sakau bus greičiau pas jus profesionales paklaust,
visa laiką aš matuoju 5 val ryto bet šiandien kaip ir pradėjau matuoti 5 val bet išsiėmiau 6,20val ( užmigau be matuodama BT)
tai kaip dabar merginos man pasielgti minusuoti ar pliusuoti tuos laipsnius termometras rodė 36,9
Geriausia zymeti kokia yra, bet arba daryti, kad neuzskaitytu, arba ir siaip tiek FF, tiek B pazymes tuscia rutuliuka, t.y. netikslia BT, nes nelaiku matuota
Be to, priklauso nuo to, kelinta CD, galbut tas vienas BT taskas neturi jokios reiksmes
BT temute
CIA