Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 03 24, 22:32)
Nebutinai. Be abejo, dar gali rodyti, ar pakankamai jo yra islaikyti nestumui. Dar esu skaiciusi, kad parodo, ar O buvo kokybiska. Siaip turi buti PRG bent 20, kad skaitytusi O ivykusi.

As prisikaiciau apie progesterona, kad jis uztikrina vaisiaus isitvirtinima(na pakankamas jo kiekis), vystymasi ir t.t...Zodziu pars svarbiausias hormonas nestumo metu.

Afrodite69 sekmes rytoj thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Progesteronas is tiesu yra labai svarbus nestumo metu, taciau ne vienintelis lemtingas hormonas 4u.gif

Apskritai, kad tas progesteronas gamintusi, turi uzaugti grazus, kokybiskas folikulas, kad jis laiku sprogtu. Tada is sprogusio folikulo susiformuoja geltonkunis, kuriame ir gaminasi progesteronas. Kartais progesterono trukumas/ nepakankamumas yra butent del to, kad kurie nors hormonai paveda ir ivyksta nekokybiska O, to pasekoje susiformuoja nekokybiskas geltonkunis. Tad beda gali buti ikiovuliacineje fazeje mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Aciu visoms linkejusioms man nestuke.gif ,mano gandras kazkur pasiklydo verysad.gif Siandien MM dienele,pasidariau jautru testuka ir....vel neigiamas doh.gif Nemoku apsakyti jausmo kuri jauciu....pati it embrionas noriu susisukti ir gulet,bet i darba reik cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Tikiuosi,linkiu sekancioms kurios gadins NT sito patirti neteks 4u.gif Nusirdziai to linkiiu 4u.gif 4u.gif
Grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal aš čia ne į tema paklausiu, bet kai OT testukų gadintoje ir dar BT matuotoja, klausiu čia nes pas jus dažniau užsuku kai pavėluoji 1 val pamatuoti BT tai ar reikia atimti 0,1l ar pridėti 0,1l. kažkur forume mačiau, bet dabar kaip tyčia nerandu, sakau bus greičiau pas jus profesionales paklaust,
visa laiką aš matuoju 5 val ryto bet šiandien kaip ir pradėjau matuoti 5 val bet išsiėmiau 6,20val ( užmigau be matuodama BT) blush2.gif blush2.gif tai kaip dabar merginos man pasielgti minusuoti ar pliusuoti tuos laipsnius termometras rodė 36,9
ačiukas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitux1978: 25 kovo 2010 - 08:05
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 25, 07:45)
Labas rytelis 
Aciu visoms linkejusioms man nestuke.gif ,mano gandras kazkur pasiklydo verysad.gif Siandien MM dienele,pasidariau jautru testuka ir....vel neigiamas doh.gif Nemoku apsakyti jausmo kuri jauciu....pati it embrionas noriu susisukti ir gulet,bet i darba reik cray.gif 

Kai gaila... verysad.gif console.gif 4u.gif
Bet mmm dar nera?
O jau pradejote gydytis del vyro spermiuku?

Man siandien irgi liudna, verkti norisi... Isskyros jau patapo kremines, BT nekyla... Jauciu net neverta OT gadinti, vistiek bus neigiamas - O pas mane si menesi nevyksta cray.gif
O norejau PRG tyrima darytis... bet nematau prasmes, jeigu vistiek parodys, kad O neivyko.. Turbut geriau issitirsiu kitus hormonus 3-5CD... Ai, nebezinau unsure.gif

QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 25, 08:05)
sveikos merginos, gal aš čia ne į tema paklausiu, bet kai OT testukų gadintoje  ir  dar BT matuotoja, klausiu čia nes pas jus  dažniau užsuku   kai pavėluoji 1 val pamatuoti  BT tai  ar reikia atimti 0,1l ar pridėti 0,1l. kažkur forume mačiau, bet dabar kaip tyčia nerandu, sakau bus greičiau pas jus profesionales paklaust,  
visa laiką aš matuoju 5 val ryto bet šiandien kaip ir pradėjau matuoti 5 val bet išsiėmiau 6,20val  ( užmigau be matuodama BT)   blush2.gif  blush2.gif  tai kaip dabar merginos man   pasielgti  minusuoti ar pliusuoti  tuos laipsnius  termometras rodė 36,9

Geriausia zymeti kokia yra, bet arba daryti, kad neuzskaitytu, arba ir siaip tiek FF, tiek B pazymes tuscia rutuliuka, t.y. netikslia BT, nes nelaiku matuota smile.gif Be to, priklauso nuo to, kelinta CD, galbut tas vienas BT taskas neturi jokios reiksmes smile.gif

BT temute CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 25 kovo 2010 - 08:27
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 03 25, 08:05)
sveikos merginos

"galima pusvalandžio paklaida, tačiau atsikėlus 1val. vėliau – minus 0,1, o jei 1 val. anksčiau – plius 0,1"
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Su gandru sugrizimo diena visas mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 16:51)

Beje, kuno tempa nesusijusi su BT smile.gif Bet, aisku, jeigu neiseitu kiekviena ryta tuo pat metu matuotis, tai tada tikslumo nebus - gali buti ne daugiau kaip 30min paklaida smile.gif

Mano knyguteje parasyta, kad BT turetu buti 0.5-1.0 aukstesne uz kuno tempa, matuota pazastyje. Tai kad priklauso mirksiukas.gif Ten visada didesne del to, kad organizmo viduje, kad yra skysciu. Mano BT niekada nebuvo aukstesne uz 37.1, nes kuno tempe buna 35.8-36.3 ax.gif

Afrodite69, nieko nesakysiu, tik 4u.gif Puikiai suprantu tave 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 25, 08:45)
Labas rytelis 4u.gif
Aciu visoms linkejusioms man nestuke.gif ,mano gandras kazkur pasiklydo verysad.gif Siandien MM dienele,pasidariau jautru testuka ir....vel neigiamas doh.gif Nemoku apsakyti jausmo kuri jauciu....pati it embrionas noriu susisukti ir gulet,bet i darba reik cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Tikiuosi,linkiu sekancioms kurios gadins NT sito patirti neteks 4u.gif Nusirdziai to linkiiu 4u.gif  4u.gif
Grazios dieneles 4u.gif

Labas rytas,na tik nenusimink 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kol dar nera mmm,tol yra vilties smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/66945
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 10:23)
Labas rytas,na tik nenusimink 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,kol dar nera mmm,tol yra vilties smile.gif http://www.babyplan.ru/profile/66945

O tavo toks ilgas ciklas? Pagal grafikeli tai jau 33 dienos jau?

Afrodite69 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 25, 10:37)
O tavo toks ilgas ciklas?  Pagal grafikeli tai jau 33 dienos jau?

Afrodite69  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai,kad pati nezinau,kai nutraukiau KT,buvo ir 35 ir 43 ir 27,tai ir pradejau OT gadint ir BT matuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 25, 09:23)

Ką NT bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Zinot, pasmerkiu save, kad pirstais uzbadytumet, bet pvz musu su mb pazistami, vieni 6, kiti 10, o kita pora sutuoktiniu 12 metu nesusilauke leliuku, buvo mb gimtadienis pas jo tevus sodyboje, Margioniu km., toks yra druskininku raj., jo gale, to kaimo, pakalneje teka toks saltinis, vietiniai ji vadina Bobos darzu, jie visi ten juokaudami jo gere, nes neva tai legenda byloja, kad jis skatina vaisinguma, sutapimas sutapimais, bet panasiu metu jos 3 pastojo, gime 2 mergytes, ir 1 berniukas, vieni laukia geguzi jau antro gandro, negali atsidziaugti, mes jo atsigereme tik nesenai (praeita men.)...ir radom teste II bruksniukus, su b juokaujame, kad del to saltinio, nu istiesu, daugoka sutapimu, jei ka domins, galesiu kazka placiau parasyti, tik noreciau jums nors kaip padeti 4u.gif
Atsakyti