Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 08:06)
Labas rytas

Man viena gine sake, ad reikia prg darytis 21-22c.d., kita, kad 20-25c.d.  doh.gif  O juk is tikruju, viskas priklauso nuo ciklo ilgio...

Ko tai seniai niekas nebekelia OT ivertinimui
  ax.gif Man
O gali buti PRG tyrimo tikslas kitoks, negu nustatytmas, ar buvo O?  g.gif  Nes man O tikrai vyksta, tik zirniukas neissilaiko, jeigu uzkimba. Tai, as manau, kad as darysiu tyrima, ir man tiesiog parodys, ar pakankamas kiekis PRG antroje ciklo fazeje, ar ne taip?

O kaip tu zinai, kas zirniukas tikrai buvo uzkibes? Tai gal jeigu truksta PRG, tai tada neisitvirtina zirniukas, teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 11:07)
Gaila, kad BT nemautoji, butu aiskiau, ar laikosi, ar krenta, t.y. ateina mmm. Taip pat matytusi, kada ivyko O.. As gal palaukciau kokia dienele po mm dienos... Bet lengva sakyti  doh.gif
Del persalimo, tai kokiom nors liaudiskom priemonem pabandyk  unsure.gif
Manau, kad NT 10 jautrumo tikrai turi parodyti mm diena, nu bet aisku, visokiu isimciu buna  cool.gif Man praeita cikla per mm diena parode nerysku vaiduokli (NT 10 jautrumo) smile.gif

Sveikutes 4u.gif
Na,pagal viska man ryt turetu buti MM diena,bet rytoj Gandru gryzmo dienele-tai gal visdelto parodys NT kazka stebuklingo wub.gif
Tahoe,as BT nematuoju,nes mano normali kuno temperatura 37.3. Na kaip butu ten nezinau blush2.gif Be to,man laikas netinka-va jei i darba visada nuo 6 keltis tai be problemu.O dabar viena diena keliuosi pries 6,kita 8,trecia 7 -tai kai as miegale tai ir stengiuosi nors 15 min ilgiau pamiegoti lotuliukas.gif
Na,bet keistai man siaip g.gif Nieko neskauda ir nemaudzia blink.gif vakar truputi vakare pamaude,siandien niek,o nemaudzia doh.gif
Na bandysiu laime,nes si menesi jau TAIP saziningai ND darem,o per vaisingas dienas kaip ir sakiau,Olialia pupyte taip selom kaip kelis metus celebato butume laikesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tai kaip tau parode praeita cikla teigiama pirma MM diena g.gif o gal as vel per savo smegenu perkrovima kazka praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 24, 15:36)
Sveikutes 4u.gif 
Na,pagal viska man ryt turetu buti MM diena,bet rytoj Gandru gryzmo dienele-tai gal visdelto parodys NT kazka stebuklingo wub.gif
Tahoe,as BT nematuoju,nes mano normali kuno temperatura 37.3. Na kaip butu ten nezinau blush2.gif Be to,man laikas netinka-va jei i darba visada nuo 6 keltis tai be problemu.O dabar viena diena keliuosi pries 6,kita 8,trecia 7 -tai kai as miegale tai ir stengiuosi nors 15 min ilgiau pamiegoti lotuliukas.gif

Tikiuosi jums ryt gandrai geru ziniu atskraidins mirksiukas.gif thumbup.gif

Mano ryte kelimosi laikas irgi svyruoja, tai as su zadintuvo pagalba matuoju lotuliukas.gif Kiekviena ryta 05:30 automatiskai imu termometra i matuoju lotuliukas.gif O po to vel megu lotuliukas.gif
O tavo normali kuno temperatura visada virs 37? g.gif mano tai nesiekia 36 doh.gif Ir jau kokie du metai ax.gif Bet gydytoja negali man paaiskinti del ko taip yra, nes sako kad esu sveika g.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 24, 16:07)
Tikiuosi jums ryt gandrai geru ziniu atskraidins mirksiukas.gif  thumbup.gif

Mano ryte kelimosi laikas irgi svyruoja, tai as su zadintuvo pagalba matuoju lotuliukas.gif  Kiekviena ryta 05:30 automatiskai imu termometra i matuoju lotuliukas.gif  O po to vel megu lotuliukas.gif
O tavo normali kuno temperatura visada virs 37? g.gif  mano tai nesiekia 36 doh.gif  Ir jau kokie du metai ax.gif  Bet gydytoja negali man paaiskinti del ko taip yra, nes sako kad esu sveika g.gif

Aha as jau gimiau su tokia.Man tai sake kad teoriskai imanoma tureti tokia temperatura,pagal medicininius vadovelius normali skaitosi temperatura (jei neklsytu) nuo 35.7 iki 37.4 4u.gif
As irgi tikiuosi del gandro,o ypac kad jis musu mokyklos simbolis ir gyvena mokyklos kieme wub.gif Sakau gal atnes stebukla wub.gif
Atsakyti
man tokia durna baime, kad man O si cikla nebus, nesuprantu... Gal del to, kad jau 12CD, o OT vis neigiamas... Na, seksiu toliau, gal cia to ankstyvo persileidimo pasekme, gal veliau bus O si men g.gif

QUOTE(Emse @ 2010 03 24, 13:29)
O kaip tu zinai, kas zirniukas tikrai buvo uzkibes? Tai gal jeigu truksta PRG, tai tada neisitvirtina zirniukas, teisingai supratau?

Na, nes BT laikesi pakilusi ir nekrito, be to, ta diena, kai turejo pasirodyti mm, NT parode II ir mm neatejo, bet visa savaite po to dar matavausi BT, ji kelias dienas laikesi, o NT kiekviena ar kas antra diena kartojau, tai jis vis blanko, blanko... kol galutinai isnyko... ir tada pramuse visu grazumu, gausios labai mm ir ilgos buvo, zodziu, bande kabintis, bet nepavyko. Viena is galimybiu, PRG trukumas, gal dar kas gali buti... Chlamidiju tyrima pasidarysiu del visa ko.

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 24, 14:36)
O tai kaip tau parode praeita cikla teigiama pirma MM diena g.gif o gal as vel per savo smegenu perkrovima kazka praleidau blush2.gif

Parasiau virsuje wink.gif Man mm taip ir neatejo ta diena.

Butinai parasyk ka gero NT ryt parodys, laikau kumscius kad tik butu II wub.gif bigsmile.gif

Beje, kuno tempa nesusijusi su BT smile.gif Bet, aisku, jeigu neiseitu kiekviena ryta tuo pat metu matuotis, tai tada tikslumo nebus - gali buti ne daugiau kaip 30min paklaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 24, 16:25)
As irgi tikiuosi del gandro,o ypac kad jis musu mokyklos simbolis ir gyvena mokyklos kieme wub.gif Sakau gal atnes stebukla wub.gif

Va matai kiek sutapimu, o siaip cia manau geras zenklas, linkiu, kad tas gandras atnestu rytoj jums geru naujienu 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Tahoe,2010 03 24, 16:51]
Na, nes BT laikesi pakilusi ir nekrito, be to, ta diena, kai turejo pasirodyti mm, NT parode II ir mm neatejo, bet visa savaite po to dar matavausi BT, ji kelias dienas laikesi, o NT kiekviena ar kas antra diena kartojau, tai jis vis blanko, blanko... kol galutinai isnyko... ir tada pramuse visu grazumu, gausios labai mm ir ilgos buvo, zodziu, bande kabintis, bet nepavyko. Viena is galimybiu, PRG trukumas, gal dar kas gali buti... Chlamidiju tyrima pasidarysiu del visa ko.
Parasiau virsuje wink.gif Man mm taip ir neatejo ta diena.

Dabar aisku ax.gif
As irgi prisiskaiciau apie ta progesterona, tai jis pasirodo uztikrina vaisiaus isitvirtinima ir augima ir t.t.
O idomu gali buti jo per daug? Ar taip nebuna?
Cia radau toki krema(progesterono) pirkti, tai ji reikia naudoti nuo 21 iki 27 ciko dienos, o paskui jeigu pastoji tai visa nestuma ir net menesi po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2010 03 24, 16:11)

O idomu gali buti jo per daug?  Ar taip nebuna?
Cia radau toki krema(progesterono) pirkti, tai ji reikia naudoti nuo 21 iki 27 ciko dienos, o paskui jeigu pastoji tai visa nestuma ir net menesi po gimdymo.

Del per daug, tai nezinau ax.gif BT matavimo temoj viena forumiete buvo radusi sita krema, bet jo LT turbut nera?
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 16:51)
man tokia durna baime, kad man O si cikla nebus, nesuprantu... Gal del to, kad jau 12CD, o OT vis neigiamas... Na, seksiu toliau, gal cia to ankstyvo persileidimo pasekme, gal veliau bus O si men  g.gif

Beje, kuno tempa nesusijusi su BT smile.gif Bet, aisku, jeigu neiseitu kiekviena ryta tuo pat metu matuotis, tai tada tikslumo nebus - gali buti ne daugiau kaip 30min paklaida smile.gif

Tahoe,ateis tavo O.Mano ciklas gana reguliarus-26-30 dienu.Vidutiniskai 28 dienos.Bet zinok,buvo kai O buvo 10CD.yra buve 17CD,bet kiek ziurejau dazniausiai 13-15 CD.
Va si menesi man buvo 13CD,esu isitikinusi beveik 90proc.
O del mazylio.... nieko nesakysiu,tik kad uzjauciu 4u.gif Manau,kad zodziais tai neapsakoma..kiekvienas zmogus skirtingai isgyvena praradimus.Nesupykit,bet mane nervuoja kai pradeda sakyti,nieko tokio kita cikla pastosi ir viskas bus gerai,cia gerai kad persileidai nes naturali gamtos atranka ir t.t.Manau,sie zodziai nepaguodzia.Kai kurioms atvirksciai veikia atstumianciai,kai kurios jauciasi kvailai kad pergyvena-as tik labai nuosirdziai noriu palinketi tau sulaukti O(tikrai jos sulauksi) ir kuo greiciau tapti nestuke.gif
Kas del BT supratau,aciu.Na pagalvosiu del BTmatavimo.O kada reikia pradeti matuotis?Baisu kai as tokia miegale kad pramiegosiu ir savo BT blush2.gif lotuliukas.gif
Nuosirdus aciukas mergaitems visoms uz palinkejimus.Labai tikiuosi jau sikart pamatyti II,nors kaip sako mano vyras kad jei sikart nepavyko tai kaip reikia myletis kad pavyktu lotuliukas.gif
Na,siandien man juokinga,bet ryt...bijau rytojaus..labai nelaukiu tu MM verysad.gif
Na,jei ryt neuzeisiu visai tai reiskia kad NT neigiamas ir esu juodai be nuotaikos,zliumbiu cray.gif mega_shok.gif
Ai,tiesa-labai nusistebejau,musu forume kur mes snekam su kitom planuojanciomis zinokit koks bajeris buvo jau 6 nestukei.Visos daresi jautrius testukus diena pries MM ir MM diena-tai joms rode neigiamus,o po poros dienu pradejo vaiduokliauti.Tai buvau soke.Maniau kad jautriausi testukai jau 10 DPO diena parodo,o cia va tai tau doh.gif
Na,bet as savo testukais tikiu ir sisinsiu ryt lotuliukas.gif Ot velniu gaus gadras jei dabar bus neigiamas,akmenimis apmetysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 17:48)
Del per daug, tai nezinau  ax.gif  BT matavimo temoj viena forumiete buvo radusi sita krema, bet jo LT turbut nera?

Jo yra UK, o kaip LT tai nezinau. Bet LT gal kokiu kitokiu yra analogisku?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 24, 17:17)
Tahoe,ateis tavo O.Mano ciklas gana reguliarus-26-30 dienu.Vidutiniskai 28 dienos.Bet zinok,buvo kai O buvo 10CD.yra buve 17CD,bet kiek ziurejau dazniausiai 13-15 CD.
Va si menesi man buvo 13CD,esu isitikinusi beveik 90proc.
O del mazylio.... nieko nesakysiu,tik kad uzjauciu 4u.gif Manau,kad zodziais tai neapsakoma..kiekvienas zmogus skirtingai isgyvena praradimus.Nesupykit,bet mane nervuoja kai pradeda sakyti,nieko tokio kita cikla pastosi ir viskas bus gerai,cia gerai kad persileidai nes naturali gamtos atranka ir t.t.Manau,sie zodziai nepaguodzia.Kai kurioms atvirksciai veikia atstumianciai,kai kurios jauciasi kvailai kad pergyvena-as tik labai nuosirdziai noriu palinketi tau sulaukti O(tikrai jos sulauksi) ir kuo greiciau tapti  nestuke.gif
Kas del BT supratau,aciu.Na pagalvosiu del BTmatavimo.O kada reikia pradeti matuotis?Baisu kai as tokia miegale kad pramiegosiu ir savo BT blush2.gif  lotuliukas.gif
Nuosirdus aciukas mergaitems visoms uz palinkejimus.Labai tikiuosi jau sikart pamatyti II,nors kaip sako mano vyras kad jei sikart nepavyko tai kaip reikia myletis kad pavyktu lotuliukas.gif
Na,siandien man juokinga,bet ryt...bijau rytojaus..labai nelaukiu tu MM verysad.gif
Na,jei ryt neuzeisiu visai tai reiskia kad NT neigiamas ir esu juodai be nuotaikos,zliumbiu cray.gif  mega_shok.gif
Ai,tiesa-labai nusistebejau,musu forume kur mes snekam su kitom planuojanciomis zinokit koks bajeris buvo jau 6 nestukei.Visos daresi jautrius testukus diena pries MM ir MM diena-tai joms rode neigiamus,o po poros dienu pradejo vaiduokliauti.Tai buvau soke.Maniau kad jautriausi testukai jau 10 DPO diena parodo,o cia va tai tau doh.gif
Na,bet as savo testukais tikiu ir sisinsiu ryt lotuliukas.gif Ot velniu gaus gadras jei dabar bus neigiamas,akmenimis apmetysiu lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Ryte, kai BT krito ir vietoj II pamaciau I, paverkiau, ta diena liudna buvo, bet praejo - gerai, kad nebuvo vel koks nesivystantis, tai jau yra zymiai baisiau...

Del O, tikiuosi tu teisi, ir ji pas mane ateis, nes tikrai bijau - isskyros jau vaisingos gal trecia diena, tuoj prades sauseti ir tada jau vsio doh.gif

Del to, kad 10DPO nerodo jautrus NT, tai tiesiog implantacija dzn vyksta 9-12DPO, tai gal dar buna neivykusi, todel ir nerodo smile.gif

As irgi, kai pamatau NT neigiama, koki pusdieni nenoriu su niekuo sneketis, nieko i SM rasyti, noriu tiesiog paliudeti... Tikiuosi tau taip nebus 4u.gif Laukiam rytoj pasirodant su gerom ziniom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 24, 06:06)
O gali buti PRG tyrimo tikslas kitoks, negu nustatytmas, ar buvo O? 

Nebutinai. Be abejo, dar gali rodyti, ar pakankamai jo yra islaikyti nestumui. Dar esu skaiciusi, kad parodo, ar O buvo kokybiska. Siaip turi buti PRG bent 20, kad skaitytusi O ivykusi.
Atsakyti
Labanaktukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti