Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(gelep @ 2010 03 22, 15:28)
Sveikutes,
man buvo like tik 2 NT is ZA, maniau, kad reikes vel testuku uzsisakyti, nes ir ot i pabaiga jau, bet velavo tik 2d.,mm, tai dariausi nt, kaip ir visada be jokiu vilciu nuejau paziureti, ir....bijau dziaugtis, nes neperseniausiai, buvo panasiai, bet ne taip "ryskiai", ir sulaukiau mm, tai dabar dar tyliu.....pas gyd., tik kovo 31, tai gal dar isryskes, duok Dieve....  unsure.gif
user posted image

NA tyliai tyliai sveikinu!!! 4u.gif Kad tik viskas pasitvirtintu thumbup.gif
Atsakyti
Fotikas kazko blogai fotkina doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gelep @ 2010 03 22, 15:28)
Sveikutes,
man buvo like tik 2 NT is ZA, maniau, kad reikes vel testuku uzsisakyti, nes ir ot i pabaiga jau, bet velavo tik 2d.,mm, tai dariausi nt, kaip ir visada be jokiu vilciu nuejau paziureti, ir....bijau dziaugtis, nes neperseniausiai, buvo panasiai, bet ne taip "ryskiai", ir sulaukiau mm, tai dabar dar tyliu.....pas gyd., tik kovo 31, tai gal dar isryskes, duok Dieve....  unsure.gif
user posted image

ir as tyliai tyliai sirdelej dziaugiuosi uz tave wub.gif tikiuosi kad kasdien tik ryskes thumbup.gif
Atsakyti

nuo 18CDiki 22CD gadinau OT,tai OT teigiamas buvo 19CD,o BT grafikas O linija nubreze 21CD,22CD OT jau buvo neryskus tai ir nebegadinau toliau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 22 kovo 2010 - 14:48
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 14:42)
Fotikas kazko blogai fotkina doh.gif

Žinok, nieko čia nereiškia mirksiukas.gif Negadink OT rolleyes.gif Pataupyk siusį NT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 22, 14:28)
O isskyros ka rodo? Ar yra/buvo vaisingu? Siaip ciklas reguliarus buna?  rolleyes.gif
Parodyk grafikiuka  rolleyes.gif

Isskyros kaip ir vaisingos, bet pas mane ju trukumas, tai niekada nestebiu blush2.gif
mano grafikiukas http://www.babyplan.ru/profile/65701
Taip, ciklas reguliarus. OT visada 15-16 diena O rodo, o si menesi dar tik vaiduokliuoja verysad.gif Nejau pries pat menesines bus O g.gif

Afrodite69, imk mieloji 4u.gif neliudek, nes ir mums tada liudna verysad.gif
O del vaiduokliu, tai ir pas mane jie buna, bet as tiek daug negadinu OT schmoll.gif pamatau, kad buvo vienas pats ryskiausias, po jo dar pora dienu darua ir viskas mirksiukas.gif ir sedziu laukiu rezultatu rolleyes.gif

gelep, patyliukais sveikinu wub.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
sulaukiau mmm....bet dabar tai nervintis pradejau,kad ir pas mane II faze trumpoka...12DPO g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2010 03 22, 15:46)
Sveikutes 4u.gif
sulaukiau mmm....bet dabar tai nervintis pradejau,kad ir pas mane II faze trumpoka...12DPO g.gif

Tada aš su savo 9 DPO (anot ginės NORMALU) slėpiuosi verysad.gif
Papildyta:
Tiesa, žadėjau atsakyti, ką pasakys ginė apie Mastodynon. Taigi, ji man atsakė, kad man TIKTŲ jis. Rekomendavo pagerti 2-3 mėn mirksiukas.gif

Bet dabar pasižiūrėjau kainą doh.gif 74 lt blink.gif unsure.gif

Gal vis dėl to pigiau ir geriau nakvišas gerti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 kovo 2010 - 16:17
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 22, 15:48)
Žinok, nieko čia nereiškia  mirksiukas.gif Negadink OT  rolleyes.gif Pataupyk siusį NT  thumbup.gif

Tai dariausi siryt NT (jautrumas 10)neigiamas doh.gif net vyras verke pirma kart gyvenime blink.gif Man siaip MM turetu ateiti kovo 27 diena,bet manau kad man O buvo kovo 11 diena,tai reiskias MM turi ateiti kovo 25.Tai kaip ir turejo siandien rodyt jei buciau buvusi nestuke.gif Na,dar bandysiu ketvirtadieni pakartoti NT.
O,tiksliai reiks man NT uzsisakyti-o tai i pabaiga eina,6 tik beliko doh.gif
Vijora 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nesakysiu nieko,kad kitas ciklas sekmingesnis ar kitka,nes mane pacia jau sie zodziai nervina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciukas didelis uz palaikyma dijakicia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 14:28)
Labai laikysiu kumstukus uz tave 4u.gif 
Beje,merginos gal galit man paaiskinti.Ar jums po O,OT rodo vaiduoklius ar nebe?

Rodo.

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 22, 16:06)
Tada aš su savo 9 DPO (anot ginės NORMALU) slėpiuosi  verysad.gif

Pirma karta girdziu, kad gine sakytu, jog 9 dienos antra faze yra normalu... Siaip, pas kitas juk implantacija vyksta 9-12DPO, tai kada zirniukui speti implantuotis, jeigu tokia trumpa faze... na, nezinau, gal visko buna...

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 16:39)
Tai dariausi siryt NT (jautrumas 10)neigiamas doh.gif net vyras verke pirma kart gyvenime blink.gif Man siaip MM turetu ateiti kovo 27 diena,bet manau kad man O buvo kovo 11 diena,tai reiskias MM turi ateiti kovo 25.Tai kaip ir turejo siandien rodyt jei buciau buvusi  nestuke.gif Na,dar bandysiu ketvirtadieni pakartoti NT.

Eina sau... Taip abu norite leliuko... console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 22, 17:48)
Eina sau... Taip abu norite leliuko... console.gif  4u.gif

Aha,labai norime.Be to,jau si menesi LABAI saziningai darem ND.O kai buvo vaisingos dienos tai visai kazkoks pamisimas abiems buvo uzejes,negalejom atsidziaugti vienas kitu.
Nu,bet nieko tokio.Siandien sakiau vakarieniaudama isgersiu taure raudono vyno,nusispjausiu per peti ir..lauksiu MM 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 18:39)
Tai dariausi siryt NT (jautrumas 10)neigiamas doh.gif net vyras verke pirma kart gyvenime blink.gif Man siaip MM turetu ateiti kovo 27 diena,bet manau kad man O buvo kovo 11 diena,tai reiskias MM turi ateiti kovo 25.Tai kaip ir turejo siandien rodyt jei buciau buvusi  nestuke.gif Na,dar bandysiu ketvirtadieni pakartoti NT.
O,tiksliai reiks man NT uzsisakyti-o tai i pabaiga eina,6 tik beliko doh.gif
Vijora 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Nesakysiu nieko,kad kitas ciklas sekmingesnis ar kitka,nes mane pacia jau sie zodziai nervina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aciukas didelis uz palaikyma dijakicia drinks_cheers.gif

aciu,Afrodite69... 4u.gif nelabai mes dar ir stengemes ana cikla blush2.gif bet jau si,tai plusesim biggrin.gif labai tikiuosi,kad pavyks wub.gif
IR VISOM JUM LINKIU TO PATIES 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 16:55)
Aha,labai norime.Be to,jau si menesi LABAI saziningai darem ND.O kai buvo vaisingos dienos tai visai kazkoks pamisimas abiems buvo uzejes,negalejom atsidziaugti vienas kitu.
Nu,bet nieko tokio.Siandien sakiau vakarieniaudama isgersiu taure raudono vyno,nusispjausiu per peti ir..lauksiu MM 4u.gif  lotuliukas.gif

o BT nesimatuoji?
Jetau, kaip faina, kai mylimasi ne "is reikalo", o tai sutampa su dideliu noru ir aistra! wub.gif Nes, man nors ND malonumas, bet vistiek vaisingomis dienomis, ar noriu ar ne, ar yra nuotaika ar ne, vistiek stengiames, kad ND butu smile.gif Kazkodel man per O nera isskirtinio noro myletis, tiesiog eilines dienos unsure.gif
Atsakyti