QUOTE(Tahoe @ 2010 03 21, 12:02)
tai yra gana individualu, ziurint kiek to LH pas tave gaminasi. Jeigu nedideli kiekiai, tai reiketu jautresniu, bet bendrai paemus, tai turbut geriausia pirkti vidutinio jautrumo, pvz 20 Na, bent jau pas mane tokie, ir jie man liuks - be reikalo nevaiduokliauja taip sakant
Buna, kad merginos nusiperka pacius jautriausius, ir pas jas 5-6 dienas is eiles atrodo abu bruksneliai labai ryskus, tai sunku susekti O - reiskia reikia ne tokiu jautriu. O buna ir atvirksciai, kad niekada dvieju ryskiu neparodo, tik vaiduokliauja, nors kiti pozymiai rodo, kad O vykta - vadinasi reikia jautresniu... Neisbandzius, nesuzinosi
Buna, kad merginos nusiperka pacius jautriausius, ir pas jas 5-6 dienas is eiles atrodo abu bruksneliai labai ryskus, tai sunku susekti O - reiskia reikia ne tokiu jautriu. O buna ir atvirksciai, kad niekada dvieju ryskiu neparodo, tik vaiduokliauja, nors kiti pozymiai rodo, kad O vykta - vadinasi reikia jautresniu... Neisbandzius, nesuzinosi
Aciukas
viskas aisku dabar, praeita men pirkau vaistineje kazkokius brangius, vaiduokliavo visi iki vieno, tik jau kai pamaciau viena su testine ryskesne nei kontroline, supratau kad nesamones pries tai buvo
reiskia man reiktu mazesnio jautrumo, nes tas vaiduokliavimas nervina truputi