Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius (12 dalis)

QUOTE(Tahoe @ 2010 03 21, 12:02)
tai yra gana individualu, ziurint kiek to LH pas tave gaminasi. Jeigu nedideli kiekiai, tai reiketu jautresniu, bet bendrai paemus, tai turbut geriausia pirkti vidutinio jautrumo, pvz 20 smile.gif Na, bent jau pas mane tokie, ir jie man liuks - be reikalo nevaiduokliauja taip sakant smile.gif
Buna, kad merginos nusiperka pacius jautriausius, ir pas jas 5-6 dienas is eiles atrodo abu bruksneliai labai ryskus, tai sunku susekti O - reiskia reikia ne tokiu jautriu. O buna ir atvirksciai, kad niekada dvieju ryskiu neparodo, tik vaiduokliauja, nors kiti pozymiai rodo, kad O vykta - vadinasi reikia jautresniu... Neisbandzius, nesuzinosi smile.gif

Aciukas 4u.gif

viskas aisku dabar, praeita men pirkau vaistineje kazkokius brangius, vaiduokliavo visi iki vieno, tik jau kai pamaciau viena su testine ryskesne nei kontroline, supratau kad nesamones pries tai buvo doh.gif

reiskia man reiktu mazesnio jautrumo, nes tas vaiduokliavimas nervina truputi rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 03 21, 13:38)
Aciukas  4u.gif 

viskas aisku dabar, praeita men pirkau vaistineje kazkokius brangius, vaiduokliavo visi iki vieno, tik jau kai pamaciau viena su testine ryskesne nei kontroline, supratau kad nesamones pries tai buvo  doh.gif 

reiskia man reiktu mazesnio jautrumo, nes tas vaiduokliavimas nervina truputi  rolleyes.gif  smile.gif

Na, bet pamatei gi testine ryskesne, negu kontroline, o jau teigiamiau nebuna. Tie neryskus vaiduokliai nieko nereiskia irnesakyk.gif
Atsakyti
tai butent, kad ten jau nelbai vaiduokliais pavadinsi, tik kad jie buvo plonesni uz kontroline ir tiek smile.gif

Dabar uzsisakiau tokiu paprastu juostyciu mazyciu, jautrumo neraso, bet manau nera is jautriausiu... smile.gif

O tas ryskiausias tai tikrai teigiamiausias buvo, kita diena ir FF BP nubreze O thumbup.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Kaip laikotes? Kokios naujienos pas jus?
pas mane tai nieko gero, nei BT nei OT dar nerodo O, nors jau 18 CD doh.gif Gal si menesi jos visai nebus g.gif pirmas ciklas pas mane toks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 22, 13:10)
Laba diena 4u.gif

pas mane tai nieko gero, nei BT nei OT dar nerodo O, nors jau 18 CD doh.gif  Gal si menesi jos visai nebus g.gif pirmas ciklas pas mane toks verysad.gif

O isskyros ka rodo? Ar yra/buvo vaisingu? Siaip ciklas reguliarus buna? rolleyes.gif
Parodyk grafikiuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 03 22, 14:10)
Laba diena 4u.gif

pas mane tai nieko gero, nei BT nei OT dar nerodo O, nors jau 18 CD doh.gif  Gal si menesi jos visai nebus g.gif pirmas ciklas pas mane toks verysad.gif

Nenusimink,dar gali buti,manau reiktu sekti toliau mirksiukas.gif
As siryt pasidariau NT ir neigiamas,ne maziausio vaiduokliuko. verysad.gif Sirdele suskaudo ir nuotaikos tikrai nera,bet zinau kad praeis ir vos sulaukusi MM vel imsiu energingai planuoti-sunkiausia visada pamatyti rezultata ne toki,kokio tikiesi.
Taip,kad mums sis ciklas vel nesekmingas doh.gif mylejomes tai tikrai labai daznai,o per O net kelis kartus per diena.
Na mums liko dar du bandymai ir jei nieko teks vaziuoti i vaisingumo klinika.Pradesiu sakiau rinkti daugiau info,pas ka reiktu vaziuoti.
Tai tiek naujienu is manes...deja,nelinksmu.
Kas naujo pas mus?Gal turim kas jau gadino NT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 15:05)
As siryt pasidariau NT ir neigiamas,ne maziausio vaiduokliuko. verysad.gif Sirdele suskaudo ir nuotaikos tikrai nera,bet zinau kad praeis ir vos sulaukusi MM vel imsiu energingai planuoti-sunkiausia visada pamatyti rezultata ne toki,kokio tikiesi.
Taip,kad mums sis ciklas vel nesekmingas doh.gif mylejomes tai tikrai labai daznai,o per O net kelis kartus per diena.
Na mums liko dar du bandymai ir jei nieko teks vaziuoti i vaisingumo klinika.Pradesiu sakiau rinkti daugiau info,pas ka reiktu vaziuoti.
Kas naujo pas mus?Gal turim kas jau gadino NT  blush2.gif

Labas,na,neliudek 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,pas mane irgi bardakas kazkoks,bet vis tikiuosi, si men. ND irgi buvo nemazai,bet ne visada matyt tik to uztenka g.gif ,savaites pabaigoj ir pagadinsiu NT,bet nieko gero nenujauciu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,
man buvo like tik 2 NT is ZA, maniau, kad reikes vel testuku uzsisakyti, nes ir ot i pabaiga jau, bet velavo tik 2d.,mm, tai dariausi nt, kaip ir visada be jokiu vilciu nuejau paziureti, ir....bijau dziaugtis, nes neperseniausiai, buvo panasiai, bet ne taip "ryskiai", ir sulaukiau mm, tai dabar dar tyliu.....pas gyd., tik kovo 31, tai gal dar isryskes, duok Dieve.... unsure.gif
user posted image
Atsakyti

Na nenusimink labai, nors pati zinau, kaip sunku matyti neigiama rezultata, ypac kai taip lauki stebuklo 4u.gif Sekantis ciklas turi buti sekmingas 4u.gif
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 03 22, 15:21)
Labas,na,neliudek 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,pas mane irgi bardakas kazkoks,bet vis tikiuosi, si men. ND irgi buvo nemazai,bet ne visada matyt tik to uztenka g.gif ,savaites pabaigoj ir pagadinsiu NT,bet nieko gero nenujauciu schmoll.gif

Sekmes gadinant NT, tikesimes pamatysi teigiama rezultata 4u.gif

O pati as irgi kazkaip nieko nejauciu, matyt irgi vel nieko nesigavo verysad.gif Na man dar mm tik 31 kovo turi buti, bet kazkaip viduje nujauciu, kad nieko nera verysad.gif , teks vel pirkti OT ir bandyti kita cikla smile.gif

Atsakyti
Labas,na,neliudek 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,pas mane irgi bardakas kazkoks,bet vis tikiuosi, si men. ND irgi buvo nemazai,bet ne visada matyt tik to uztenka g.gif ,savaites pabaigoj ir pagadinsiu NT,bet nieko gero nenujauciu schmoll.gif

Labai laikysiu kumstukus uz tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje,merginos gal galit man paaiskinti.Ar jums po O,OT rodo vaiduoklius ar nebe?
Nes abar ziuriu,kad man po O rode kelias dienas vaiduoklius g.gif
Tuoj imesiu foto
Atsakyti

Na nenusimink labai, nors pati zinau, kaip sunku matyti neigiama rezultata, ypac kai taip lauki stebuklo 4u.gif Sekantis ciklas turi buti sekmingas 4u.gif

Sekmes gadinant NT, tikesimes pamatysi teigiama rezultata 4u.gif

O pati as irgi kazkaip nieko nejauciu, matyt irgi vel nieko nesigavo verysad.gif Na man dar mm tik 31 kovo turi buti, bet kazkaip viduje nujauciu, kad nieko nera verysad.gif , teks vel pirkti OT ir bandyti kita cikla smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gelep @ 2010 03 22, 14:28)
Sveikutes,
man buvo like tik 2 NT is ZA, maniau, kad reikes vel testuku uzsisakyti, nes ir ot i pabaiga jau, bet velavo tik 2d.,mm, tai dariausi nt, kaip ir visada be jokiu vilciu nuejau paziureti, ir....bijau dziaugtis, nes neperseniausiai, buvo panasiai, bet ne taip "ryskiai", ir sulaukiau mm, tai dabar dar tyliu.....pas gyd., tik kovo 31, tai gal dar isryskes, duok Dieve....  unsure.gif
user posted image

bigsmile.gif bet, kaip pati sakai, TYLIAI sveikinu wub.gif mirksiukas.gif Labai linkiu, kad NT TIK RYŠKĖTŲ thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 03 22, 14:28)
Ar jums po O,OT rodo vaiduoklius ar nebe?

Man rodydavo rolleyes.gif Bet tai NIEKO nereiškia mirksiukas.gif OT po O reiškia tik, kai OT RYŠKUS rolleyes.gif
Atsakyti