Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 00:54)
Gal galima butu suzinoti , kur jos gauti ??? ax.gif

tai vat ir rasau, kad vietoj esencijos naudojau metini likeri + metini sirupa...
o vat esencijos, ekstrakto ar kazko panasaus jau seniai ieskau, padariau isvada, kad Vilniuje nei per kur neisigysi schmoll.gif
Atsakyti
Reikia ieskoti pazystamu , kurie dirba konditerijos gamyklose , juk metinius saldainius tai daro , reiskiasi jos yra ......turiu planely rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 01:01)
Reikia ieskoti pazystamu , kurie dirba konditerijos gamyklose , juk metinius saldainius tai daro , reiskiasi jos yra ......turiu planely rolleyes.gif

Nu jei tik aptiksit kur nors, tai butinai praneskit 4u.gif pastaruoju metu jauciu nenumaldoma silpnybe metiniams gardumynams, ypac metoms+sokoladui.... ax.gif mmmm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 01 06, 00:07)
Nu jei tik aptiksit kur nors, tai butinai praneskit 4u.gif  pastaruoju metu jauciu nenumaldoma silpnybe metiniams gardumynams, ypac metoms+sokoladui.... ax.gif  mmmm lotuliukas.gif

Tai vadinasi mėtomanija lotuliukas.gif , man kazkada taip buvo , po puskilį bombonkiu suciupdavau doh.gif .....po dvi isikisdavau , kad stipriau butu ... unsure.gif

Jei kur uzmatysiu , duosiu zinia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 01:10)
Tai vadinasi mėtomanija lotuliukas.gif , man kazkada taip buvo , po puskilį  bombonkiu suciupdavau  doh.gif .....po dvi isikisdavau , kad stipriau butu ... unsure.gif

Jei kur uzmatysiu , duosiu zinia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 01:10)
Tai vadinasi mėtomanija lotuliukas.gif , man kazkada taip buvo , po puskilį  bombonkiu suciupdavau  doh.gif .....po dvi isikisdavau , kad stipriau butu ... unsure.gif

Jei kur uzmatysiu , duosiu zinia  mirksiukas.gif

Aš irgi lauksiu žinių.. Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais - mano mėgstamiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2009 01 06, 09:40)
Aš irgi lauksiu žinių.. Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais - mano mėgstamiausi smile.gif

Sutinku simtu % thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2009 01 06, 10:40)

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 11:40)
Sutinku simtu % thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O jus juos perkat ar gaminates namie? pirkti niekur nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 01 06, 10:51)
O jus juos perkat ar gaminates namie? pirkti niekur nemaciau...

As restorene visada juos uzsisakau " Reval Hotel ".....pasaka ne ledai ......bet jei turesiu kvapu , darysiuos pati , jie sviesiai zalios spalvos buna ir sokolado gabaliukais ( visame lede ) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As dariau su metiniu sirupu, tai irgi graziai nusidaze zalsva spalva smile.gif
Atsakyti
O jo buna pardese pirkti ???, kazkaip neuzmaciau g.gif .....
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 06, 12:06)
O jo buna pardese pirkti ???, kazkaip neuzmaciau  g.gif .....

Buna buna! As perku MONIN metini sirupa. Jie gamina ji dvieju rusiu - viena bespalvi, viena zalia. Kartais buna rimi, bet as dazniausiai monin sirupus perku CONTACTO parduotuvese. O dar buna metinis likeris alkoholiniu prekiu skyriuose, tai jo suteikiamas skonis man gal net labiau patinka nei sirupo. Tik spalvyte sviesesne priduoda.. tai va tais sirupais ir likeriu as dazniausiai puikiai pakeiciu esencija, tik zinoma ju reikia daugiau. Nu bet ka - lasini, maisai, ragauji, vel lasini, vel ragauji thumbup.gif
Atsakyti