Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

Merginos, o dietininkems jokiu receptuku nera, pieniskiems ledams pasidaryti ax.gif ? Be jokiu grietineliu....
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 18, 12:49)
Merginos, o dietininkems jokiu receptuku nera, pieniskiems ledams pasidaryti  ax.gif ?  Be jokiu grietineliu....

ir mane tas domina. Ir dar norejau paklausti,kokiame inde Jus gaminate ledus ir saldote? Cia toms, kurios gamina ledus be ledu aparato, o laiko saldiklyje ir vis perplaka. Nes jeigu perplati, tai isivaizduoju, kad reikia gilaus indo, bet ar jie susals tada, jeigu gilus indas?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 06 18, 12:40)
ir mane tas domina. Ir dar norejau paklausti,kokiame inde Jus gaminate ledus ir saldote? Cia toms, kurios gamina ledus be ledu aparato, o laiko saldiklyje ir vis perplaka. Nes jeigu perplati, tai isivaizduoju, kad reikia gilaus indo, bet ar jie susals tada, jeigu gilus indas?

Viena kartą dariau stikliniame inde skirtam kepimui (toks apvalus su dangčiu, siaurėjantis i dugną), daugiau į stiklinį nedarysiu, nes labai apšala visas, negali viso pasiimti ir valgyti biggrin.gif
O kitą kartą dariau į šaldymui skirtą indelį, neaukštas gal 5-6cm aukščio, kažkaip nesitaškė man per daugiausiai tie ledai plakant, aišku pradedu plakti jau mikserį viduj laikydama, o ne kišu besisukantį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 06 18, 11:49)
Merginos, o dietininkems jokiu receptuku nera, pieniskiems ledams pasidaryti  ax.gif ?  Be jokiu grietineliu....

Gal bandykite daryti su riebesniu pienu? g.gif aisku nesigaus tikri leidai, bet vis tiek ledai smile.gif)) darykites serbetus wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 06 18, 14:37)
Gal bandykite daryti su riebesniu pienu?  g.gif aisku nesigaus tikri leidai, bet vis tiek ledai smile.gif)) darykites serbetus wink.gif)

na nebent riebesniu pienu bandysiu,ir kiausiniais. Vakar isigijom ledu gaminimo aparata, siandien bandziau, liesa piena ipyliau, saldiklio ir vanilino... suko..suko..suko... ir nieko neissuko doh.gif biggrin.gif ..

o serbeto nemegstu unsure.gif , nuo vaikystes nemegau, tad net nenoriu gadint vaisiu, ir laiko doh.gif

siandien vakare bandysiu sukt BJ ledu,is vyro megstamiausios serijos, idomu gausis kaip pirktiniai g.gif bigsmile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 06 18, 13:40)

as tai bet kokiam bliude saldau, arba nuo pirktiniu ledu inda naudoju, nieko jie nesitasko schmoll.gif
Atsakyti
Vakar išmėginau šiuos http://irri-style.bl...-tresnemis.html

Nempriekaištingi 4u.gif
Tik aš dar įsukau braškių tyrės, gavosi braškinis plombyras. Atšaldžiau šaldytas breškes su truputėliu cukraus mikrobanginėje, ant atšildymo programos. Sumaliau gerai su foodprocessorium. Perkošiau per merlių. Įsukau į išplaktus trynius.

Geruliukai ledukai ir nepasakytum, kad nekaitintas pagrindas.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 06 18, 18:09)
Vakar išmėginau šiuos http://irri-style.bl...-tresnemis.html

Nempriekaištingi  4u.gif
Tik aš dar įsukau braškių tyrės, gavosi braškinis plombyras. Atšaldžiau šaldytas breškes su truputėliu cukraus mikrobanginėje, ant atšildymo programos. Sumaliau gerai su foodprocessorium. Perkošiau per merlių. Įsukau į išplaktus trynius.

Geruliukai ledukai ir nepasakytum, kad nekaitintas pagrindas.

dziaugiuosi kad patiko mirksiukas.gif
mano nuomone tai geriausias nevirtu grietininiu ledu receptas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2011 06 18, 17:06)
as tai bet kokiam bliude saldau, arba nuo pirktiniu ledu inda naudoju, nieko jie nesitasko  schmoll.gif

o Jus plakata su blenderiu ar su sluoteles antgaliu?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 06 18, 19:28)
o Jus plakata su blenderiu ar su sluoteles antgaliu?

As su pigiausiu mikseriu lotuliukas.gif ten antgalis kaip sluotele, bet ne sluotele, su 2 tais metaliukais sukryziuotais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 06 18, 20:37)
As su pigiausiu mikseriu  lotuliukas.gif ten antgalis kaip sluotele, bet ne sluotele, su 2 tais metaliukais sukryziuotais biggrin.gif

supratau, tai as bandysiu su sluoteles antgaliu.

O po kiek laiko jus pirma k. plakate, kai idedate i saldikli?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2011 06 18, 22:15)
supratau, tai as bandysiu su sluoteles antgaliu.

O po kiek laiko jus pirma k. plakate, kai idedate i saldikli?

As nuo idejimo plaku kas puse valandos iki tol kol tesla jau tokia tirsta kad bando lipti auksyn mikseriu smile.gif tai mazdaug apie 3-4val kas 30min.
Viena karta nuejau miegoti, ir nebesukau, gal kokias 2-2,5h pasukau, tai gavosi kristaleliu nemazai, o galu gale po 3d is viso susalo i kietus labai smile.gif
Atsakyti