QUOTE(irmulia @ 2011 06 10, 12:55)
štai mano gražuolis tokio noriu
Magimix 11194
o paprastą aparačiuką tai turiu , clatronic'ą - gerai veikia - tikrai nesiskundžiu, bet tas indo šaldymas tai truputį gerai, kad mano šaldiklyje telpa jo indas (specialiai jam vietą palikusi - jis visada šaldiklyje, ir kada reikia , tada ištraukiu ) niu bet su tuo profesionaliu būtų žymiai paprasčiau
Papildyta:
tai gali naudoti natūralią vanilės ankštį tikrai super gaunasi, tik tiek, kad teks ankštį įpjauti išilgai ir nugramdyti sėkliukes , esančias viduje .
Magimix 11194
o paprastą aparačiuką tai turiu , clatronic'ą - gerai veikia - tikrai nesiskundžiu, bet tas indo šaldymas tai truputį gerai, kad mano šaldiklyje telpa jo indas (specialiai jam vietą palikusi - jis visada šaldiklyje, ir kada reikia , tada ištraukiu ) niu bet su tuo profesionaliu būtų žymiai paprasčiau
Papildyta:
tai gali naudoti natūralią vanilės ankštį tikrai super gaunasi, tik tiek, kad teks ankštį įpjauti išilgai ir nugramdyti sėkliukes , esančias viduje .
Irmulia, kuo toliau, tuo labiau neabejoju savo pasirinkimu šaldomo kameroje kibirelio. Ledai gaunasi idealūs.
Nusipirkau antrą kibiriuką, dabar išvis esu laiminga kaip slyva. Mano ledai šiandien sušąlo per 16 minučių iki normalios, valgomos kondicijos. Po 30 minučių jau reikėjo kabliuoti su specialiu šaukštu iš kibirėlio
Kadangi užsižaidžiau su ledais ir po operacijos gavau žinią, kad gyvensiu, vėl grįžtu į sportą. Jau skauda sėdimąją nuo pratimų
QUOTE(matuke @ 2011 06 10, 12:57)
Taure, gamink, ledai gavosi
banano trinto neperkosinejau, jokiu gumuliuku nesijaute, ipyliau dar slakeli brendzio, vos, tipo del tu ledo kristaliuku, skoniui tas kiekis itakos neturejo
man gal tik ciut saldoki, bet visa kita- nepriekaistinga
banano trinto neperkosinejau, jokiu gumuliuku nesijaute, ipyliau dar slakeli brendzio, vos, tipo del tu ledo kristaliuku, skoniui tas kiekis itakos neturejo
man gal tik ciut saldoki, bet visa kita- nepriekaistinga
citrinos reikia dėti į bananinius, arba braškių, kad nugesintų saldumą. Mano recepte nebuvo parašyta, bet visvien dėjau citrinos sulčių ir vanilės vos vos, kad prigesintų saldumą ir pridėtų kažkiek gaivumo.
Bandysiu būtinai tavo įmestą plombyrą, tik kolkas turim užbaigti bananinius suvalgyti ir po to dar turiu išsportuoti
Maniškai užšąlo be kristalų. Žiūrėsiu kas po paros bus.