Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

man labiau virtu ledu variantas patiko tongue.gif
dabar laukia vis dar nedarytas isvajotas sokoladiniu ledu receptas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Na nezinau, ka dariau ne taip, bet man vis tiek gavosi su stambiais ledu kristalais g.gif Visa mase dejau i kamera ir kas 1-2 valandas permaisydavau su mikseriu. Bet kazkas ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 00:44)
Sveikos. Na nezinau, ka dariau ne taip, bet man vis tiek gavosi su stambiais ledu kristalais  g.gif  Visa mase dejau i kamera ir kas 1-2 valandas permaisydavau su mikseriu. Bet kazkas ne taip  doh.gif

Pagal kokį receptą darėte ?

Atsakyti
Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą" ax.gif Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau. blush2.gif
Įtariu kažkokia nesamanę padariau unsure.gif
Atsakyti
pabandziau ir as siandien ledus
dariau panasiai ,kaip Taure - labai skaniai isejo ,tik pieno nepyliau ,tokia riebesne padariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 09 birželio 2011 - 11:49
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 10:53)
Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą"  ax.gif Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau.  blush2.gif
Įtariu kažkokia nesamanę padariau  unsure.gif

Vat man sitas ledu varijantas ir patiko maziausiai, cia panasiai kaip Taures paskutiniai ledai su uogom. man ir vandens kristaliukai sitam varijante labiau jauciasi, bet nepavadinciau ju stambiais kristalais, ir labai jie tokie vandeningi, nes greit atitirpineja jie kazkaip ir iskarto kaip vandenukas darosi g.gif

aisku tie kristaliukai nes ne su aparatu saldosi, viskas suprantama, bet vistiek jie man kazkodel nublanko po virtu ledu varijanto tongue.gif
Atsakyti
--o shampaninam ledams koki geriausiai shampana sausa pirktis? firma galit parashyti gal ne su visais skanu g.gif

--ir galima be parato gaminti juos?
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2011 06 09, 14:35)
--o shampaninam ledams koki geriausiai shampana sausa pirktis? firma galit parashyti gal ne su visais skanu  g.gif 

--ir galima be parato gaminti juos?

bigsmile.gif o koks receptas tu sompaniniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 09:53)
Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą"  ax.gif Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau.  blush2.gif
Įtariu kažkokia nesamanę padariau  unsure.gif

Ir kas gavosi? g.gif

QUOTE(matuke @ 2011 06 09, 15:14)
bigsmile.gif  o koks receptas tu sompaniniu  bigsmile.gif

Dar yra ir šampaninis tortas bigsmile.gif

Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
Neseniai skaičiau, kad galima įpilti Baileys Irish Cream, bet ar neapsvaigs vaikai ? Ten rašo nedaug įdėti, neva apsaugo ledus nuo kristalų šaldant.
Atsakyti
nagi pasidalinsiu ir aas naujienomis, ogi pasirodo nuo kristalu dargi apsaugo ir visai ne alkoholis, o medus bigsmile.gif
beje juo galima pakeisti cukru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2011 06 09, 14:49)
nagi pasidalinsiu ir aas naujienomis, ogi pasirodo nuo kristalu dargi apsaugo ir visai ne alkoholis, o medus  bigsmile.gif
beje juo galima pakeisti cukru  mirksiukas.gif

makaluoju pagrindą kur pavirti reikia. Kaži kuriuo metu ir kiek to medaus įpaišyti g.gif

Šitą receptuką makaluoju 4u.gif
http://allrecipes.co...eam/Detail.aspx
Atsakyti