man labiau virtu ledu variantas patiko
dabar laukia vis dar nedarytas isvajotas sokoladiniu ledu receptas
Sveikos. Na nezinau, ka dariau ne taip, bet man vis tiek gavosi su stambiais ledu kristalais Visa mase dejau i kamera ir kas 1-2 valandas permaisydavau su mikseriu. Bet kazkas ne taip
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 00:44)
Sveikos. Na nezinau, ka dariau ne taip, bet man vis tiek gavosi su stambiais ledu kristalais Visa mase dejau i kamera ir kas 1-2 valandas permaisydavau su mikseriu. Bet kazkas ne taip
Pagal kokį receptą darėte ?
Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą" Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau.
Įtariu kažkokia nesamanę padariau
pabandziau ir as siandien ledus
dariau panasiai ,kaip Taure - labai skaniai isejo ,tik pieno nepyliau ,tokia riebesne padariau
dariau panasiai ,kaip Taure - labai skaniai isejo ,tik pieno nepyliau ,tokia riebesne padariau
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 10:53)
Aš paskaičiau kaip Jus visos darote ir paėmiau tarpini "receptą" Išplakiau 2 kiaušinius su cukrumi, labai gerai išplakiau. Įpyliau kaimiško, riebaus pieno. Dar karta gerai išplakiau ir pastačiau į kamerą. Paskui kas 1-2 valandas su mikseriu sąžiningai praplakdavau.
Vat man sitas ledu varijantas ir patiko maziausiai, cia panasiai kaip Taures paskutiniai ledai su uogom. man ir vandens kristaliukai sitam varijante labiau jauciasi, bet nepavadinciau ju stambiais kristalais, ir labai jie tokie vandeningi, nes greit atitirpineja jie kazkaip ir iskarto kaip vandenukas darosi
aisku tie kristaliukai nes ne su aparatu saldosi, viskas suprantama, bet vistiek jie man kazkodel nublanko po virtu ledu varijanto
--o shampaninam ledams koki geriausiai shampana sausa pirktis? firma galit parashyti gal ne su visais skanu
--ir galima be parato gaminti juos?
QUOTE(glinglingas @ 2011 06 09, 14:35)
--o shampaninam ledams koki geriausiai shampana sausa pirktis? firma galit parashyti gal ne su visais skanu
o koks receptas tu sompaniniu
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 09, 09:53)
Ir kas gavosi?
QUOTE(matuke @ 2011 06 09, 15:14)
o koks receptas tu sompaniniu
Dar yra ir šampaninis tortas
Ačiū už receptą
Neseniai skaičiau, kad galima įpilti Baileys Irish Cream, bet ar neapsvaigs vaikai ? Ten rašo nedaug įdėti, neva apsaugo ledus nuo kristalų šaldant.
nagi pasidalinsiu ir aas naujienomis, ogi pasirodo nuo kristalu dargi apsaugo ir visai ne alkoholis, o medus
beje juo galima pakeisti cukru
QUOTE(matuke @ 2011 06 09, 14:49)
nagi pasidalinsiu ir aas naujienomis, ogi pasirodo nuo kristalu dargi apsaugo ir visai ne alkoholis, o medus
makaluoju pagrindą kur pavirti reikia. Kaži kuriuo metu ir kiek to medaus įpaišyti
Šitą receptuką makaluoju
http://allrecipes.co...eam/Detail.aspx