Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

QUOTE(Jofky @ 2010 07 08, 14:54)
Manau jeigu pridėtumet į naminius ledus visokių tirštiklių, sujungėjų, sukibėju, guaro gumų ir t.t... tada garantuotai laikytusi  biggrin.gif Neverta dėl smuklmenų nusiminti, greičiau ledus valgykit kol neištirpo  biggrin.gif  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2010 07 08, 13:46)
As nusipirkau specialius tokius indelius is IKI (dabar akcija tipo jiems blush2.gif ), tai supili mase uzdengi ir kai sustingsta galima valgyti nuo pagaliuko  ax.gif Tik, kad tas pagaliukas be ledu issitraukia  doh.gif

aš kaip tik tokių ieškau bigsmile.gif ar visose IKI galima rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 07 08, 19:52)
aš kaip tik tokių ieškau  bigsmile.gif  ar visose IKI galima rasti?  g.gif

Visur yra, bet gal neverta pirkti. Mes irgi tokias turim, dar is ankstesnes akcijos, bet is formeliu tik vieni pagaliukai traukias doh.gif Nepadejo jokie bandymai. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 09 liepos 2010 - 20:26
tai, kad man atrodo jau geriau vafliukus pirkti ir skaniau bent jau man, nes ir man su tom formlem nelabai kas gaunasi is daugumos formeliu tik keli su pagaliukais issitraukia biggrin.gif
Atsakyti
Turiu TW indukus tai labai puikiai išsitraukia.....
Atsakyti
na o aš vis tiek surizikuosiu įsigyti tas eskimų formeles ledams biggrin.gif
Atsakyti
skanu as ir uzsimaniau ledu pasigamint ax.gif
Atsakyti
Merginos, turiu fix ideja pasigaminti liesu, jogurtiniu ledu blink.gif Gal kuri bandziusi? g.gif Labai susiviliojau sia ideja ax.gif Metu svori, o taip karsta, norisi ko nors sveikesnio salto 4u.gif
Atsakyti
o aš pask metu prisiperku bananu, juos nulupu ir sumetu padalytus į kelias dalis į maišelius ir šaldiklin. po to išsitraukiu ir gardžiuojuos šaltais bananais juos grauždama. ne ledai bet irgi tinka ax.gif
o čia dar receptas, kaip pasigamint ledus is pan bananų recepto. ir jie ne tokie riebūs kaip įprasti thumbup.gif
Atsakyti
Geručiai tie ledai iš šaldytų bananų mirksiukas.gif tik va vanilinio cukraus galima tikrai per pus mažiau dėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 07 12, 20:54)
Merginos, turiu fix ideja pasigaminti liesu, jogurtiniu ledu  blink.gif  Gal kuri bandziusi?  g.gif  Labai susiviliojau sia ideja  ax.gif Metu svori, o taip karsta, norisi ko nors sveikesnio salto  4u.gif

As esu gaminus. Jogurtiniai su mangais trintais ten buvo. Tai susalo i raga kameroj doh.gif nors kirviu kapok. Tai sunaudojau kokteiliams pieniskiems pasildzius mikrobangej, kad gabala bent atlauzt biggrin.gif , nes kaip ledai tai tikrai nevyke. Itariu, kad del riebalu nebuvimo taip šąla stipriai. Daugiau nedaryciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 13 liepos 2010 - 11:07
Mergaites, kokiu skanumynu pridarot ir as uzsimaniau seimyna nustebinti biggrin.gif O jei darysiu ledus be ledu masinos ar isseis?Viska suplaku sudedu i inda ir i kamera g.gif ar neverta ne pradeti ? g.gif aciu
Atsakyti