Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

Gal biski ne i tema, bet tos, kurios turit ledu gaminimo aparata - isduokit, kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(dobiliukai @ 2009 07 23, 23:55)
Gal biski ne i tema, bet tos, kurios turit ledu gaminimo aparata - isduokit, kur pirkot?

Pagooglink mirksiukas.gif : ir Senukuose , ir Ermitaže, ir TP yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Visas vaišinu plombyriniais ledais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oho kiek šaunių receptų, ačiū visoms thumbup.gif Juk vaikams žymiai sveikiau pačių pagaminti ledai smile.gif Na man tik toks klausimas iškilo dėl tų receptų kur su kiaušiniais. Ar saugu duoti žalią kiaušinį (o gal ten visas galimas blogis sušąla g.gif ) mažam vaikui? Ir apskritai ar galėtų mano mažoji tokiomis kiaušų porcijomis mėgautis kasdien g.gif
Ir dar labai įdomu ar pavyktų ledams panaudot ožkos pieną, nes šiaip sugirdyt neįmanoma nė vienai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2009 07 25, 22:59)
Oho kiek šaunių receptų, ačiū visoms thumbup.gif  Juk vaikams žymiai sveikiau pačių pagaminti ledai smile.gif  Na man tik toks klausimas iškilo dėl tų receptų kur su kiaušiniais. Ar saugu duoti žalią kiaušinį (o gal ten visas galimas blogis sušąla g.gif ) mažam vaikui? Ir apskritai ar galėtų mano mažoji tokiomis kiaušų porcijomis mėgautis kasdien g.gif
Ir dar labai įdomu ar pavyktų ledams panaudot ožkos pieną, nes šiaip sugirdyt neįmanoma nė vienai tongue.gif

Jei tai kaimiški kaiušiniai tai nieko nereikia bijoti mirksiukas.gif Aišku juos reikia labai gerai nuplauti prie naudojant mirksiukas.gif

Jei vis tik baiminiesi dėl alergijos ir pan, tai yra nemažai recetų ir be jokių kiaušinių mirksiukas.gif

o dėl ožko pieno, parašysiu iš patirties - MB iš kilometro jį užuodžia, tad ką bedaryčiau ( ir riccota, ir saldų sūrį su želė ir .t.t.t. ) jis jo nevalgo schmoll.gif biggrin.gif nes "smirda" lotuliukas.gif

Aš pvz. labai mėgstu ožkos pieną ir gaminius thumbup.gif

Žodžiu, gali bandyti , kas žino, gal patiks ir valgys bigsmile.gif
Atsakyti
Aš taip pat esu jautri ožkos pieno kvapui ir skoniui, manau, kad iškart pasijaustų ir ledai būtų sugadinti smile.gif nebent liktų tėvams suvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 06 17, 23:17)
JOGURTINIAI LEDAI

Kad čia ne jogurtiniai, o kokosiniai ledai su migdolais, 100g labai daug, masė gavosi tiršta, vien riešutai. Nurodymas "pagal skonį" tai bėda, jaučiu per mažai įdėjau doh.gif Žiūrėsiu, koks bus skonis, kai sustings.
Atsakyti
Anie ledai nelabai valgomi gavosi, blush2.gif sunaudosiu su kokiais saldžiais vaisiais. Padariau paprastus plombyrinius ledus pagal Zhuvycia receptą, dėjau cukraus 80g, nes kažkas jau komentavo, kad saldu, bet vyras sakė galėtų būti dar mažiau. Šiaip patiko, kad minkšti gaunasi, o ne kieti kaip ledas, tik rieboki. smile.gif
Atsakyti
Kitą dieną po plombyro vyrui pakilo temperatūra ir susuko skrandį, vis dar blogai jaučias, ar gali būt dėl žalių kiaušinių? Aš irgi valgiau, bet man nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 08 02, 10:36)
Kitą dieną po plombyro vyrui pakilo temperatūra ir susuko skrandį, vis dar blogai jaučias, ar gali būt dėl žalių kiaušinių? Aš irgi valgiau, bet man nieko unsure.gif

g.gif gali būti sutapimas (pvz. gal nuo kito maisto), nes mes savuosius plombyro ledus "kapojam" ir tikrai jokių tokių simptomų nebūta mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei taip, tai visiems turėjo tokie patys simptomai pasireikšti, aišku, atsarga gėdos nedaro ir gal vertėtų išsitirti, bet stačia galva pulti į paniką dėl to tikrai neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. 4u.gif
Atsiprasau, jeigu cia jau yra toks receptas, bet man labai patiko, todel kad labai paprastai ir skanu:

500g. grietineliu (33~35%), 1/2~2/3 stiklainies sutirstito pieno (200~250 g.)
Suplakti grietineles iki puta, prideti pieno ir plakti ne daugiau, kaip 20 sekundziu.
Supilti i indelius ir 3-5 val. palaikyti saldiklyje.

Detaliai (rusiskai).
Atsakyti