Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

QUOTE(KibirVibir @ 2009 06 30, 23:25)
Siandien parduotuveje uzmaciau akcija indui ledams saldyti porcijomis su daugkartiniais pagaliukais (tiksliau, formomis visokiomis). Maciau receptai irgi keli yra ipakavime. Gal kas turite, ar verta pirkti?  smile.gif

O kokioj čia parduotuvėj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2009 06 30, 19:15)
Taip skaniai apie ledus snekat, kad net pavydas sueme  4u.gif
Galvoju apie ledu gaminimo aparata, bet skaiciau kad jam ir saldymo kameros reikia, o gal yra toks, kuriam elektros uztektu? Isigijau saldytuva be kameros (o saldiklio vis neprisiruosiam pirkti - netoli parduotuve ledams nusipirkti  biggrin.gif ), o normaliu ledu nera, bet ar pavyks pasigaminti tik su aparatu?

Yra yra ir tokių kur nereikia į kameroje laikyti mirksiukas.gif

Vienas geriausių (dėl kurio varvinu ir akis ir seilę doh.gif doh.gif lotuliukas.gif ) yra MagiMix thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kiek skaičiau -tai super aparačiukas, tik vienintelį minusą turi- jo kaina blink.gif ~ 500 eurų... ( jau taupau jam mirksiukas.gif biggrin.gif )

Štai kaip atrodo mano išsvajotasis MagiMix wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 06 30, 23:18)
Vienas geriausių (dėl kurio varvinu ir akis ir seilę  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ) yra MagiMix  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kiek skaičiau -tai super aparačiukas, tik vienintelį minusą turi- jo kaina  blink.gif  ~ 500 eurų... ( jau taupau jam mirksiukas.gif  biggrin.gif )

Kaina gera, bet panos susidomejo sake ir dovanu gimtadieniui nereikia lotuliukas.gif .Reik ir mums taupyti. Labai labai dekui
Atsakyti
Noriu mascarpones ledu, bet nezinau kaip pasidaryt sad.gif
Atsakyti
Odrey , gaudyk receptuką mirksiukas.gif

Mascarpone ledai- ar šaltas desertas??? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na ir dar vieni Mascarpone ledai su braškėmis ir pienišku šokoladu (receptukas) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juraitė @ 2004 05 02, 16:41)
TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

.

QUOTE(Owly @ 2006 05 09, 02:22)
ŠOKOLADINIAI LEDAI SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS IR RIEŠUTAIS

Isbandziau abu,aciu uz receptukus thumbup.gif Vaniliniai tokie riebus gavosi,kaip man patinka,tikras plombyras ,sokoladiniai MB buvo daryti,sake skanu thumbup.gif Pirmi mano daryti ledai,nutariau pradet nuo lengvesniu ax.gif
Atsakyti
Irmulia, koks tu lobis!!!!!!!!!! : valio
nezinau prie kuriu siandien pult daryt lotuliukas.gif
o as galiu juos abu saldyt ledu aparate, kad greiciau butu, ar geriau saldyt inde? kame tas skirtumas saldymo??
Atsakyti
O kokiam skyriuj ieškoti mascarpones sūrio, niekad nesu pirkus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 07 21, 10:28)
Irmulia, koks tu lobis!!!!!!!!!! : valio
nezinau prie kuriu siandien pult daryt  lotuliukas.gif
o as galiu juos abu saldyt ledu aparate, kad greiciau butu, ar geriau saldyt inde? kame tas skirtumas saldymo??

4u.gif na aš nešaldžiau ledų aparate, nes jie labai greitai sušalo ir taip mirksiukas.gif nors gali bandyti mirksiukas.gif tiesiog ši masė gaunasi labai tiršta ir šaldant be aparato jokių kristaliukų nėra mirksiukas.gif greičiausiai dėl konsistencijos bei riebumo ( na taip, čia tikrai ne dietiniai ledai, toli gražu cool.gif , bet tai taip gardu wub.gif )

QUOTE(-Maria- @ 2009 07 21, 11:23)
O kokiam skyriuj ieškoti mascarpones sūrio, niekad nesu pirkus? blush2.gif

prie sūrių mirksiukas.gif Norfoje ir Maximoje bei Rimi mirksiukas.gif (norfoje geriausia kaina) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 07 05, 00:42)
As dar vaikysteje turejau tokia vaikiska receptu knyga, kurioje buvo toks skanus smalizinis ledu receptas:

200 g. grietineles isplakti su visokiais vanilinais ar kvapais.
2 kiausinio trynius isplakti su 100 g. cukraus. Baltymus isplakti atskirai, o tada viska atsargiai sumaisyti kartu. Net tie baltymai tai nelabai ir reikalingi. Po to saldyti kameroje. Bet man budavo taip skanu, kad as jau ir nebelaukdavau, kol sustings, tuo labiau, kad minksti dar ir skanesni. essen.gif

Ačiū už receptuką, fantastiški ledai. Tikras senovinis plombyras,tik aš šiek tiek cukraus mažiau dėčiau, gal kokia 80 g. essen.gif vacation4.gif
Atsakyti
Na ir aš "ant greitųjų" susukau šiuos plombyrinius ledus - ir maniškis jau spėjo įvertinti - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif skanumas thumbup.gif

Dariau dvigubą porciją, cukraus gavosi tikrai mažiau nei 200 g mirksiukas.gif
ryt ragausim jau sušalusius su šviežiomis trešnėmis bigsmile.gif
Atsakyti