QUOTE(Odrey @ 2009 05 22, 20:06)
Gal mergaites zinot kokiu ledu is maskarpones surio?? Valgiau Panoramoj, tai kazkas nerealaus. Kaip tokius pasidaryt paciam ?
Kaip tik vakar susižvejojau tailandiečių receptuką (orginalo kalba )atrodo labai gardžiai, tai taip maga išbandyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 05 22, 21:07)
nuostabus rutuliukai rytoj pat gaminsiu beje, ar nepasirode 3 saukstai tos pudros per daug? esu keleta gardumynu kepusi su zaliaja arbata, tai receptuose truputeli sumazinau pudros kieki, nes vis kazkaip per daug pasirodydavo...
jei ka domina, matchos pudros buna ir Presto, ir dar kazkokioj arbatos parduotuvej, del kurios pavadinimo nesu tikra (gal Skonis ir kvapas? vilniaus akropoly tikrai yra). pastarojoje siek tiek pigesne.
jei ka domina, matchos pudros buna ir Presto, ir dar kazkokioj arbatos parduotuvej, del kurios pavadinimo nesu tikra (gal Skonis ir kvapas? vilniaus akropoly tikrai yra). pastarojoje siek tiek pigesne.
Visai ne dar prieš dedant pagalvojau ar nebus perdaug tos žalios arbatos pudros, bet pagal skonį pats tas gavosi šie mano mėgstamiausi ledai tapo
Iš ties , buvau Akropolyje ir tuo pačiu užlėkiau į skonis ir kvapas parduotuvę, ten 40 g matchos pudra kainuoja pigiau nei DeLonoje