Įkraunama...
Įkraunama...

Ledai - naminiai

Kaip žadėjau, įdedu vakar gamintų braškinių ledų foto ir receptuką mirksiukas.gif

Braškių ledai (receptas)
user posted image
Atsakyti
Irmulia, koks grozis, oj siaubas kaip noreciau nors saukstelio paragaut flirt.gif
Beziurint ir gala gali gaut darbe prie kompo.
As dar vakar sumasciau vakare pasidaryt melioniniu ledu. Dariau taip kaip vanilinius ledus ir i blenderi sudejau meliono minkstimo, is pacio viduriuko, ir supyliau i pravesuse grietinele, o paskui viskas sumaisciau su baltymu.
IR valgiau su klevu sirupu. Apsivalgymas doh.gif Labai megstu melioninius ledus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2009 05 20, 15:47)
Irmulia, koks grozis, oj siaubas kaip noreciau nors saukstelio paragaut  flirt.gif
Beziurint ir gala gali gaut darbe prie kompo.
As dar vakar sumasciau vakare pasidaryt melioniniu ledu. Dariau taip kaip vanilinius ledus ir i blenderi sudejau meliono minkstimo, is pacio viduriuko, ir supyliau i pravesuse grietinele, o paskui viskas sumaisciau su baltymu.
IR valgiau su klevu sirupu. Apsivalgymas  doh.gif  Labai megstu melioninius ledus 4u.gif

Oi, Odrey, vaišinkis mirksiukas.gif biggrin.gif žinok jau senokai vis užeidama į kokią parduotuvę blizginu akis į melionus ir tik dėl ledų.... lotuliukas.gif tik štai kiekvieną kartą suabejoju jų prinokimu doh.gif

Nes man teko kažkada senai senai, viešint pas prancūzus, wub.gif valgyti naminius melioninius ledus, echhh wub.gif wub.gif wub.gif niam niam
o klevų sirupą jau nusižiūrėjusi Marks&Spencer parduotuvėje bigsmile.gif

o šįvakar pasiryžau žaliosios arbatos ledų pasigaminti doh.gif doh.gif gryna 100 %- inė ledumanija užpuolė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 05 19, 22:15)

Super, kad puikiai galiausiai gavosi  thumbup.gif  tik va vaizdų trūksta  mirksiukas.gif  biggrin.gif 
P.s. kaip susiplaka 13% grietinėlė? ( nes aš visada tik 35 % naudoju, bet jau prispyrė reikalas liesesnius ledus gaminti  biggrin.gif )

nu kokie dar vaizdai - negi likucius fotkinsi blush2.gif
13 proc. grietineles neplakiau - pyliau i kiausiniu tryniu mase. o plakimui naudojau riebia. nemanau, kad pavyktu isplakti ta liesaja net naudojant grietineles standikli... (bet nebandziau ax.gif ) be to, "suliesinus" visus produktus nukentetu ledu konsistencija, is saldiklio istraukus labai jau kieti butu, o dabar tokie mmmmm wub.gif minksti, purus.... wub.gif wub.gif
siandien uzsipirkau kiviu bigsmile.gif manau, suprantat ka tai reiskia - ryt bus gaminami kiviu ledai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 05 20, 22:00)

siandien uzsipirkau kiviu bigsmile.gif manau, suprantat ka tai reiskia - ryt bus gaminami kiviu ledai bigsmile.gif

kokio skanumo ledai wub.gif wub.gif gailiuos, kad tik is puses porcijos dariau, nors ir is tos puses nemazai gaunasi.... tiesiog negaliu susilaikyt - periodiskai zingsniuoju i virtuve pasmaguriauti tongue.gif aciu uz recepta 4u.gif !
nekantriai laukiu matchos ledu, nes irgi turiu sito gerio ax.gif
Atsakyti
Bus ir matchos mirksiukas.gif , nes tik šiandien atlaisvėjo truputį šaldymo kamera doh.gif , tai rankoves pasiraičiusi tik leduojuosi leduojuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 05 21, 23:32)
Bus ir matchos  mirksiukas.gif , nes tik šiandien atlaisvėjo truputį šaldymo kamera  doh.gif , tai rankoves pasiraičiusi tik leduojuosi leduojuosi  biggrin.gif

va va, man irgi su kamera problemos doh.gif dar noreciau isbandyti sampano serbeta, sitoj temoj kazkur is pirmuju puslapiu buvo receptas - skamba tai viliojanciai smile.gif
Atsakyti
Na štai, maniškaii matchos ledai jau kameroje sirpsta biggrin.gif

mama_Greta - ooooo , esu kažkur internete užtikusi šampaninių ledų receptą bigsmile.gif

Tiesa, dar labai vilioja morkų ledai su pekanais biggrin.gif bent iš foto tai mmmm kaip skaniai atrodo wub.gif wub.gif jaučiu ir šiais gundysiuos doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

ir jau reiktų žiūrinėtis dietinių ledų lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tai šonai nuo ledų laižymo apvalėti pradės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane voliojasi namie prinokes minkstas mangas. Gal zinok ka nors gero sitam geriui g.gif ?
Atsakyti
Odrey, kažkur buvau užtikusi receptuką su mango mirksiukas.gif

O čia manieji Žaliosios arbatos ledai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sitie Irmules naujieji ledai, man kaip is kosmoso. Nes as apie tuos miltelius ir girdejus iki siol nebuvau. turbut uzteks tik pasitenkinti beziurint i nuotraukas, nusivalyt seiles ir prisest prie savo ledu, kurie dabar dar sukasi aparate. lotuliukas.gif
Darau siuo metu mango ledus. Neradau konkretaus recepto,tai pritaikiau is keliu perskaitytu.Pagal skoni tai pakankamai gaivus, galvojau bus baisiai saldus, bet ne velnio.

MANGO LEDAI

1 ind kondensuoto pieno
4 kiausiniai
2 pok. grietineles riebios
1 didelis prinokes mangas

Isplakiau gietinele. Atskirai kiausiniu baltymus. Mango minkstima sutryniau blenderiu. Tada kiausiniu trynius kartu su kondensuotu pienu sumaisiau, supyliau mango mase, veliau plakta grietinele ir baltymu putas. Sumaisiau, ir siuo metu jau sukasi. 4u.gif

Gal mergaites zinot kokiu ledu is maskarpones surio?? Valgiau Panoramoj, tai kazkas nerealaus. Kaip tokius pasidaryt paciam g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odrey: 22 gegužės 2009 - 20:08
QUOTE(irmulia @ 2009 05 22, 10:16)

nuostabus rutuliukai wub.gif rytoj pat gaminsiu wub.gif beje, ar nepasirode 3 saukstai tos pudros per daug? esu keleta gardumynu kepusi su zaliaja arbata, tai receptuose truputeli sumazinau pudros kieki, nes vis kazkaip per daug pasirodydavo... ax.gif
jei ka domina, matchos pudros buna ir Presto, ir dar kazkokioj arbatos parduotuvej, del kurios pavadinimo nesu tikra (gal Skonis ir kvapas? vilniaus akropoly tikrai yra). pastarojoje siek tiek pigesne.
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2009 05 22, 01:47)

Tiesa, dar labai vilioja morkų ledai su pekanais  biggrin.gif  bent iš foto tai mmmm kaip skaniai atrodo  wub.gif  wub.gif  jaučiu ir šiais gundysiuos  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Gundykis, gundykis - lauksim rezultato bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2009 05 22, 21:06)

Gal mergaites zinot kokiu ledu is maskarpones surio?? Valgiau Panoramoj, tai kazkas nerealaus. Kaip tokius pasidaryt paciam  g.gif  ?

Gal pvz tokie sudomintu? http://patiekalai.bl...srio-ledai.html
Atsakyti