QUOTE(Odrey @ 2009 05 11, 11:55)
Na va, pavyko man ledai kuo puikiausiai
tik idomus dalykas, savo aparata laikiau kameroj 3 paras, tai ledus jis man "susuko" per 10 minuciu. Nereikejo 40 min sukti. Skonis fantastiskas. Aciu Irmulei. Reiks bandyt pistaciju daryt.
tik idomus dalykas, savo aparata laikiau kameroj 3 paras, tai ledus jis man "susuko" per 10 minuciu. Nereikejo 40 min sukti. Skonis fantastiskas. Aciu Irmulei. Reiks bandyt pistaciju daryt.
Super jei dar nespėjote visų sudoroti mestėlk jų foto mums pasigrožėti
Žinai, kai mes pirmą kartą sukom ledus tame aparate tai irgi taip sušaldė masę, kad iš karto buvo galima ledus valgyti o dabar labai įvairiai, bet kas tirkai nulemia gerą sušaldymą, tai visų produktų žema temperatūra
Ech, pas mane šiuo metu šaldymo kameroje štai toks ledų asortimentas:
*mūsų firminiai karamelizuotų migdolų su karamele,
**avokadų,
***juodųjų sezamų,
****spanguolių ir
*****kokosiniai su migdolais ledai.
Azuki purė jau pasiruošusi, tad beliko tik ledus pasigaminti
Avokadų dar turiu tai sakau išbandysiu alexxandros receptuką tuo lab kad ir kokoso jau nusipirkusi
ir Tahini tamsesnės masės nusipirkau, tad ir šiam eilė ne už kalnų
Dar galvoju kokių kivi pasibandyti, mat Norfoje jų kilogramą nusičiupau (jie man ir šiaip labai gardūs ) lr šiuo metu labai gera jų kaina (~ 4lt už kg)
Ir jau po truputį kaupiuosi fantastiškam ledų tortui (artėja gera proga ) tuo lab, kad ir labai fainų dėžučių ( pusapskritimio formos) iš vienos šaunios merginos esu gavusi
PANOS, LEDUOKIMĖS !!!!!