Nuuuu dariau ir aš pirmą kartą ledus. Visai nieko skonis gavosi
Avokadų ir kokoso ledai2 dideli arba 3 vid. dydžio avokadai
360 ml pieno
240 ml kokosų pieno
120 ml cukraus
1 a. š. citrinos sulčių
Avokadus perpjauname pusiau, išimame kauliuką, išskobiame minkštimą. Į maišytuvą dedame avokado minkštimą, cukrų, citrinos sultis, pilame pieną ir kokosų pieną ir viską trinti tol, kol gausis vientisa, tiršta masė.
Gautą ledų masę, pilti į indą (geriau plokščią) ir dėti į šaldymo kamerą. Po 45 min patikrinti ir, jei prie indo kraštelių masė jau sustingusi, maišytuvu vėl ją gerai išmaišyti (visa tai reikalinga tam, kad ledų masė būtų vientisa, kreminė ir be vandens kristalėlių). Vėl dėti į kamerą ir po 30 min procedūrą pakartoti. Taip ledus permaišant kas 30 min. Po 2-3 val. (kada ledai bus tinkami smaguriavimui - pamatysite patys) iš anksto pasiruošti šaukštelius, ledus dėti į ledaines ir kibti į darbą
Perspėju, ledai ypač sotūs
.