Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Twingo

Turėjau šitą džiaugsmą ir nieko blogo negaliu pasakyt. Linksmas, mielas ir, kaip beatrodytų neįtikėtina - viduje erdvus ir labai patogus miesto mašiniukas. Net MB, jei reikdavo trumpam miestan išlėkt, imdavo mano, nors, atrodytų, vyriškiui su tokia važiuot - ne fasonas. Vairavau keturis metus, tik profilaktiškai keičiau tepalus ir neprofilaktiškai - duslintuvą smile.gif

Nu dabar mūsų daugiau, tai tenka tanklaivį vairuot smile.gif

O šiaip siūlyčiau Twingo arba vaikų dar neturinčioms ir artimiausiu metu neplanuojančioms, arba kaip antrą automobilį šeimoje, kai pirmas - kur kas didesnis.
Atsakyti
norejau twingo...netgi labai norejau...kol viena diena isgirdau atsiliepimus apie jos remonta doh.gif doh.gif doh.gif pazistamas sake kad sankaba nuejo tai kainavo pakeist 2500lt doh.gif uz sankaba blink.gif galvoju gal meluoja...paskambinu i autoservisa...ogi pasirodo rimtai blink.gif blink.gif blink.gif dar susizinojau kad kitos dalys ne ka pigiau...visdelto nusipirkau MAZDA 323 COUPE ir esu labai patenkinta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o dbr i TWINGO pasiziuriu ir juojas imu kad tokios masinos norejau... tongue.gif
Papildyta:
norejau twingo...netgi labai norejau...kol viena diena isgirdau atsiliepimus apie jos remonta doh.gif doh.gif doh.gif pazistamas sake kad sankaba nuejo tai kainavo pakeist 2500lt doh.gif uz sankaba blink.gif galvoju gal meluoja...paskambinu i autoservisa...ogi pasirodo rimtai blink.gif blink.gif blink.gif dar susizinojau kad kitos dalys ne ka pigiau...visdelto nusipirkau MAZDA 323 COUPE ir esu labai patenkinta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o dbr i TWINGO pasiziuriu ir juokas ima kad tokios masinos norejau... tongue.gif
Atsakyti
Prieš nepilnus metus įsigijau Twingo - labai jau norėjau, labai ilgai ieškojau, labai miela i "prikolna" sita masikyte atrodė smile.gif

na ir ka, svajone issipildė, įsigijau twingo. bet daugiau tokios nesąmonės nebekartočiau doh.gif Gražumo jos iki šiol man labai mielos, viduje labai erdvu, pati mašinytė maža, smagu visur landžiot... Bet: labai nepatogus salonas - turiu vairuot surietus kojas, nes kitaip rankom vairo nepasiekiu... Nepagalvokit, mano rankos lyg ir normalaus ilgio biggrin.gif Už įvairius remontus jau apie 2000 Lt sukišau, o, turint omenį šios mašinytės kainą, tai tikrai daug. Beje, rytoj vėl į servisą varau...

Aišku, čia gal tik man tokia nutrinta pakliuvo verysad.gif

Atsakyti
as parduodu savo twingiu, paprasciausiai tapo nereikalingas, ir nesinori, kad kieme stovetu nenaudojamas doh.gif 1994metu, techniskai tvarkingas, na man nebuvo sugedes 4u.gif
jei kas susidomesit, parasykit i az. Del kainos susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
As puse metu su twingiuku vazineju, mano pirmas masiniukas. Pirkau twingo, nes mama jau 6 metus su tokia vazineja, tai privalumus ir trukumus zinojau.. Masiniukas labai mielas, maziukas, visur telpa, o salonas erdvus, galima arba didele bagazine arba daug vietos gale sedintiems padaryt.. Del gedimo.. Cia turbut kaip pasiseka, su kiekvienu padevetu daiktu taip. Mano mama po 5 m (tada masiniukui jau 15 metu buvo) kazka smarkiai tvarke, netoli 1000 Lt sumokejo. Bet jau ir amzius koks.. O kaip su maniske bus, dar pamatysim, per pusmeti niekas nesugedo tfu tfu tfu..

PS: mazai kuro ryja, o autostrada lekiam ant 130 km/h ir nieko.. Na, isskyrus jausma, kad padangom esfalto nelieciam.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palange: 24 rugsėjo 2008 - 18:34
"Kraustausi" iš Twingo į didesnę Renault. Mielai perleisčiau į rūpestingas rankas mirksiukas.gif . 2001 m. sidabrinis wub.gif

P.S. nieko už didelius pinigus jam keist nereikia. Tiesa, už mažus irgi. Nebent, valytuvą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 gruodžio 2008 - 16:45
Zinoma skonio reikalas, bet man tai sitas masiniukas = šlykštukas blush2.gif
Atsakyti
Baisiukas tikrai blush2.gif , nei deze, nei masina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(onne @ 2008 12 13, 15:37)
Baisiukas tikrai blush2.gif , nei deze, nei masina  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
Puiki masinyte, vazineju jau tris metus. Rimtesniu gedimu nebuvo. O detales kaip tik pigios, pigesnes nei golfo (tai labai trikde ir stebino mano pazistamus, kurie pripazista tik wolksvagenus, audi ir bmv) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 12 12, 12:39)
Zinoma skonio reikalas, bet man tai sitas masiniukas = šlykštukas  blush2.gif

QUOTE(onne @ 2008 12 13, 15:37)
Baisiukas tikrai blush2.gif , nei deze, nei masina  lotuliukas.gif

QUOTE(LEMINAKE @ 2008 12 13, 18:47)
drinks_cheers.gif  tikrai taip

Kai kada savo nuomones pasilaikymas sau vadinamas taktu. Sitoje temoje nemaciau koneveikiant kitu automobiliu, kodel gi turi buti keikiamas sis?
Grozis yra skonio reikalas, o del pastarojo nesigincijama. Yra temu kurios tam ir sukurtos kad butu galima ka nors apspjaudyti, ten tokie komentarai butu vietoje.
Kas del Twingo, tai jis bent jau turi nors koki veida. Dauguma "dievinamu" automobiliu neturi jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2008 12 15, 11:07)
Kai kada savo nuomones pasilaikymas sau vadinamas taktu. Sitoje temoje nemaciau koneveikiant kitu automobiliu, kodel gi turi buti keikiamas sis?
Grozis yra skonio reikalas, o del pastarojo nesigincijama. Yra temu kurios tam ir sukurtos kad butu galima ka nors apspjaudyti, ten tokie komentarai butu vietoje.
Kas del Twingo, tai jis bent jau turi nors koki veida. Dauguma "dievinamu" automobiliu neturi jokio schmoll.gif

Tikra teisybė. Ir labai mielas tas mašiniukas, visada priverčia nusišypsot pamačius. thumbup.gif
Atsakyti