Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Twingo

Twingo primena degtuku dezute ant ratu biggrin.gif O Renault 19 nera didele masina..man keista, kad moterys nori kuo mazesnes masinos, argumentuodamos, kad lengviau pralist ir pan. Na nemokedamas vairuot ir Smart'a gali apibrozdint, todel butu gerai, jei visi pradedantieji is pradziu pasitobulintu aikstelese, pradetu jaust masinos gabaritus smile.gif
Renault 19 man asmeniskai nepatinka, nes kaip tokio amziaus masina detales yra brangokos.

Beje, galbut Clio bei Thalia reciausios servisu "klientes", nes maziausiai populiarios bei jas vairuojantys asmenys per metus nuvaziuoja mazai km. nenaudojamas daiktas negenda wink.gif
Atsakyti
na va, vakar ir i musu kiema atriedejo smagusis Renault Twingo thumbup.gif
pries metelius kokius broliene mano su tokiu vazinejo, tai mes ja zoliapjove vadinom thumbup.gif dar spalva tokia salotine buvo lotuliukas.gif
bet kai pradejau laikytis teises pati, pradejau dairytis masiniuko, akis krypo i mazytes, manevringas masinytes (nes parkavimasis mano didziausias siaubas kolkas biggrin.gif ) tai va, pasverem visus pliusus ir minusus tokiu mazu masinyciu, ir visgi twingiukas nukonkuravo Civika, Colt ir astra, del mazhu kuro sanaudu, manevringumo (tai tas pats aks su foteliu prisiparkuot, ypac atbuliniu thumbup.gif )
tik dabar labai norisi kazkaip pasipuost ji.. ir nesugalvoju kaip g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi 4u.gif
Šiaip, gal net ir nereikia jo puošti - jau ir taip dekoratyvus daikčiukas (nors daug kas ir gincysis, na, bet, skonis vaiksto vienas ax.gif )
Šiaip, esu mačiusi, kad visai nieko, kai slenksčius kita spalva nudažo, pati kažkada ketinau ramunėlėm papuošt, bet taip ir liko visas natūralus blush2.gif
Šiaip, bent jau man svarbiausia kad viduje būtų švaru ir patogu o to Twingiukui netūksta - šviesios plastmasės (na, bent jau maniškės vos ne baltos), patogi sėdėsena ir daug vietos...
Tiesa, Waršuvoje mačiau naujo modelio Twingo - gaila, bet dingo visas individualumas - tokia pat kaip ir visos kitos mažiukes...
Atsakyti
Na,as pradejau ieskoti sau masiniuko ir aptikau Twingo,diagnoze-meile is pirmo zvilgsnio wub.gif Nezinau,kas galetu mane nuo jo atkalbeti,juras perplauskiu,bet pirksiu tik ji!
Beje,o kaip ziema ji uzsiveda ir ar tas tas atstumiamas stogas neturi itakos temperaturai viduje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 15 birželio 2007 - 10:29
QUOTE(Shater @ 2007 06 15, 11:06)
Na,as pradejau ieskoti sau masiniuko ir aptikau Twingo,diagnoze-meile is pirmo zvilgsnio wub.gif Nezinau,kas galetu mane nuo jo atkalbeti,juras perplauskiu,bet pirksiu tik ji!
Beje,o kaip ziema ji uzsiveda ir ar tas tas atstumiamas stogas neturi itakos temperaturai viduje?

va del to stogo, ir man klausimu kilo perkant.. bet buve seimininkai tikino, kad jokiu problemu su juo nebuvo.. g.gif
o su uzsivedimu ziema, tai pas mus anekdotine situacija buvo praejusia ziema (kai buvo salciai iki -30) brolio bmv (2003m) ne is vietos ryte nepajudejo po tokios nakteles, tecio hunday getz (2005m) irgi neuzsivede, o va Twingiukas (1994m ), kaip jus sau galvojat tongue.gif uzsivede is pat karto biggrin.gif ir teko tai "zoliapjovei", kaip kai kas vadino, prikelt antram gyvenimui abi garbingasias masinytes tongue.gif
taip kad, 1:0 BMV prakiso sia kova, tsakant tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2007 06 14, 16:32)
Sveika prisijungusi 4u.gif
Šiaip, gal net ir nereikia jo puošti - jau ir taip dekoratyvus daikčiukas (nors daug kas ir gincysis, na, bet, skonis vaiksto vienas ax.gif )
Šiaip, esu mačiusi, kad visai nieko, kai slenksčius kita spalva nudažo, pati kažkada ketinau ramunėlėm papuošt, bet taip ir liko visas natūralus blush2.gif
Šiaip, bent jau man svarbiausia kad viduje būtų švaru ir patogu o to Twingiukui netūksta - šviesios plastmasės (na, bent jau maniškės vos ne baltos), patogi sėdėsena ir daug vietos...
Tiesa, Waršuvoje mačiau naujo modelio Twingo - gaila, bet dingo visas individualumas - tokia pat kaip ir visos kitos  mažiukes...

va ir as uzmaciau mieste tigros kapota papuosta ramunelem.. nu liuksovai kaip atrodo wub.gif as ir noriu... blush2.gif ax.gif tik va kur tu gelyciu lipduku gaut... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 06 15, 11:06)

Su uzsivedimu ziema jokiu problemu thumbup.gif Pati cia viena salta ziema ryte apvaziavau kolegas su solidesnemis masinomis uzvedinejau - jos nesiveda, o Twingiukui - ne motais.
Del dermantininio stogo nieko pasakyt negaliu - pas mane stiklinis. Temperaturai itakos jokios, tik, jei stipriai sala, braska, atrodo, lyg varnos ant stogo lestu lotuliukas.gif Na, bet toks nepatogumas labai laikinas. Be to, salonas syla tikrai gerai ir greitai.
Visai neseniai buvau sumasciusi pakeist Twingiuka i Clio, tai dukra stojo piestu, taip ir likom prie mazylio, juolab, kad jis pas mus dar ir eiklus - 75 AG - linksmas ir greitas wub.gif
Per 4 metus kiek ji turiu, keiciau tik stabdziu trinkeles (1 k), vairo traukes antgali, stabilizatoriaus traukute, na, tokie eiliniai remontukai, nenuskurdine ir nedazni... tiesa, keiciau paskirstymo dirza, nes atejo laikas, va, ir viskas ax.gif
Atsakyti
ir as prieš porą mėnesiukų nusipirkau twingo. ilgai ieškojau, rinkausi, kad būtų kuo geresnis variantas, nes norėjau būtent tokio asiliuko smile.gif
bet deja schmoll.gif per ta laika jau 2 kartus sugebėjo nukrist mano twingiuko duslintuvas schmoll.gif įsivaizduojat, kaip užburta... bet guodžiuosi, kad daugiau panašių pokštų jis nebedarys.

Tiesa, gal vairuojančios Twingo žino, kur galima rast būtent jam skirtų kilimėlių?
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2007 10 14, 11:28)
ir as prieš porą mėnesiukų nusipirkau twingo. ilgai ieškojau, rinkausi, kad būtų kuo geresnis variantas, nes norėjau būtent tokio asiliuko smile.gif
bet deja schmoll.gif  per ta laika jau 2 kartus sugebėjo nukrist mano twingiuko duslintuvas schmoll.gif  įsivaizduojat, kaip užburta... bet guodžiuosi, kad daugiau panašių pokštų jis nebedarys.

Tiesa, gal vairuojančios Twingo žino, kur galima rast būtent jam skirtų kilimėlių?

as pirkau turguj smile.gif 40lituku tik wink.gif
Atsakyti
Sveikos, forumietes, atradau as cia skyreli apie twingo, skaityti viso neskaiciau, tai nezinau ar yra cia twingo savininkiu smile.gif As turejau twingo, bet pardaviau ir liko zieminiai ratai, kadangi pardaviau, kai buvo silta ir paie juos pamirsau. Gal kas neturi ziemniu padangu? pas mane jos su ratlankiais biggrin.gif Rasykite i az.
Atsakyti
Turiu Twingiuką. Dėl važiavimo priekaištų nėr, bet per metus laiko teko keist žvakes, liamdą zondą, kaladėles su diskais, o dabar radiatorius prakiuro doh.gif doh.gif doh.gif O taip gerai man važiuot su ja, parkuotis problemų nėr - įkiši į mažiausią tarpą. Net nežinau, ką dabar daryt - remontuot ar nusispjaut ir pirkt kitą g.gif
Atsakyti
Na as toki auto ir turejau, ka galiu pasakyti , kibiras ant ratu, metus pravazinejau ir pardaviau, siaip nezinau kiek turejom renault tiek visos barskalai, nors pakankaimai visos eru metu buvo, o twingo tai is vis garso izoliacijos ner praktiskai , na gal pradedanciosiom ir patogi masinyte bet as jau i tokia nenoreciau isesti, ir aplamai man norisi didesnes ir saugesnes.
Atsakyti
man labai teisingas pasakymas twingo - invalidke cool.gif baisiai man jinai ne kokia, gal tik tiek, kad su ja aukstai sedetusi ax.gif tongue.gif
Atsakyti