Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

QUOTE(Blue_rose @ 2011 08 23, 09:03)
Gal as cia negraziai pasakysiu, bet NETERSKIT ETERIO  blush2.gif  ax.gif  unsure.gif

Taip graziai visi kalbejosi apie GILIUKA... o dabar prasidejo asmeniniai konfliktai ir kazko aiskinimasis (gal privaciai issiaiskinsit  tongue.gif )
Prie to pacio pasigirsiu,kad mums jau idejo langus..  clap.gif

Grubiai issireiskus-nenumirsi jei truputi neitema pasnekesim,juk viskas nuo giliuko nuotraukos prasidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2011 08 23, 09:03)

Prie to pacio pasigirsiu,kad mums jau idejo langus..  clap.gif

Laba, kokius dėjote ir kiek kainavo blush2.gif Ruošiamės ir mes rudenį.O kiek jūs laiko namą džiovinote???
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 08 23, 08:58)
tavo problemos...Jei nesugebi bent poros puslapiu atgal atsiverst. doh.gif ,Taip kad gal baikt tuos kliedesius apie  zmogiskuma. tongue.gif

na matosi, jog kultura nespinduliuoji, tiek to, nenervinam zmoniu, pasigincijom ir gana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2011 08 23, 08:54)
Laba, kokius dėjote ir kiek kainavo blush2.gif Ruošiamės ir mes rudenį.O kiek jūs laiko namą džiovinote???

Sudejo langus - REHAU GENEO MD + (6 kam., su termomoduliais) ax.gif
Atsakyti
O kur daretes langus? Ir koki stoga dejotes?
Atsakyti
Sveiki giliukų statytojai,

noriu pasiūlyti mums atlikusius dėl statybų eigoje padarytų pakeitimų, virtuvės- valgomojo kampo bei abiejų vaikų kambarių plieninius statramsčius. Galuose suvirinti padai; 16x16x6; 2,7 m - 1 vnt., 2,2 m - 2 vnt.
user posted image

Statramsčiai paruošti pagal šios gilės varianto parametrus
user posted image

Veiksmas Šiauliuose, daugiau info per a.ž.
Atsakyti
QUOTE(vikaq @ 2011 08 24, 19:24)
O kur daretes langus? Ir koki stoga dejotes?

Langus - lanretoje.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2011 08 24, 09:01)
Sudejo langus - REHAU GENEO MD + (6 kam., su termomoduliais) ax.gif

AČIŪ už ats 4u.gif wub.gif

Pagaliau ir pas mus jau vainikėlis kaba smile.gif
Atsakyti
Zaidziu su gile-3. Modifikavau (truputi padidinau), noretusi isgirst kokia nuomone.

1a

2a

Kairiam kraste noretusi mazesnio slaito kampo. Pagal salygas pas mane 2a skaitos mansarda, tai kazkuri siena turi buti 1,8m aukcio. Vonia butu antram auskte viena su dviem durim (esu taip mates viesbuciuose).
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2011 08 26, 10:32)
Sveiki giliukų statytojai,

noriu pasiūlyti mums atlikusius dėl statybų eigoje padarytų pakeitimų, virtuvės- valgomojo kampo bei abiejų vaikų kambarių plieninius statramsčius. Galuose suvirinti padai; 16x16x6; 2,7 m - 1 vnt., 2,2 m - 2 vnt.
user posted image

Statramsčiai paruošti pagal šios gilės varianto parametrus
user posted image

Veiksmas Šiauliuose, daugiau info per a.ž.

Mes taip pat tokius darėm, pagal projekta. Labai daug metalo siam namui reiks :-). Aš taip pat noriu pasigirti, pas mus jau kabo vainikas, thumbup.gif , p a g a l i a u susitsrem del langu , vartu, stogo ir klinkerio, viską jau užsisakėm, be to klinkerį pirkom darytų rankom (tokios kaip sendintos) thumbup.gif mirksiukas.gif , tik va niekaip nepavyksta išsirinkti dažų lauko lentelėm, nesinoretu vis po metu ar dvieji lipineti dazyti. Ir kaip mums sake vienas meistras, kad ne visi dazai tinka dažyti lenteles, nes gali užsidažyti lentelės (na nesimatys kad ten tikras medis).
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2011 08 26, 13:30)
Zaidziu su gile-3. Modifikavau (truputi padidinau), noretusi isgirst kokia nuomone.

1a

2a

Kairiam kraste noretusi mazesnio slaito kampo. Pagal salygas pas mane 2a skaitos mansarda, tai kazkuri siena turi buti 1,8m aukcio. Vonia butu antram auskte viena su dviem durim (esu taip mates viesbuciuose).

man atrodo per mazai dar praleista laiko smile.gif
1. nesuprantu kas ten garaze pridaryta, kam tu patalpeliu tiek? ir is I a WC bus isejimas i kiema? kam?
2. jei garazo duris atkeliat i kita siena, tai pagalvokit ka galima pakeisti tambure (kaip ji padidinti) nes toje vitoje noresis ir batus nusispirti ir koki daikta pasideti, o ten pas jus durys is garazo. Galima pastumdyti laiptus.
3. pagalvokit kur virtuveje laikysit elementariausiai sepeti su kokiu kibiru.
4. Ia svetaine "prapletet, o II liko toks pat. nebus gerai, reikia keist ir II auksta, o ar tada balkono tvorele neislis virs stogo?
5. geriausia kambario miegamajo plota atiduodat drabuzinei ir dar su langu. nezinau, man sis sprendimas nelabai g.gif , tuo labiau jog tam kampe prasosi isejimas i balkona schmoll.gif
6, jei mazinat patalpa 4 tai gal ten bus nebe san mazgas, tai tuomet gal ten drabuzine darykit? arba grazinkit ja i kita puse
7. pazaiskit su garazo ir techniniu patalpu lubu auksciais - laimesit turio II aukste, gal kils kokia ideja ir su drabuzine. Bet atsiras laipteliai, pasideliokit aukscius skerspjuvio plane

Giliuko stogas aplamai gana lekstas, mazinti kampo nepatarciau - bus bedu su sniego nubegimu nuo stogo.

tai gal greitai tiek 4u.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 08 26, 20:05)
man atrodo per mazai dar praleista laiko  smile.gif
1. nesuprantu kas ten garaze pridaryta, kam tu patalpeliu tiek? ir is I a WC bus isejimas i kiema? kam?
2. jei garazo duris atkeliat i kita siena, tai pagalvokit ka galima pakeisti tambure (kaip ji padidinti) nes toje vitoje noresis ir batus nusispirti ir koki daikta pasideti, o ten pas jus durys is garazo. Galima pastumdyti laiptus.
3. pagalvokit kur virtuveje laikysit elementariausiai sepeti su kokiu kibiru.
4. Ia svetaine "prapletet, o II liko toks pat. nebus gerai, reikia keist ir II auksta, o ar tada balkono tvorele neislis virs stogo?
5. geriausia kambario miegamajo plota atiduodat drabuzinei ir dar su langu. nezinau, man sis sprendimas nelabai  g.gif , tuo labiau jog tam kampe prasosi isejimas i balkona  schmoll.gif
6, jei mazinat patalpa 4 tai gal ten bus nebe san mazgas, tai tuomet gal ten drabuzine darykit? arba grazinkit ja i kita puse
7. pazaiskit su garazo ir techniniu patalpu lubu auksciais - laimesit turio II aukste, gal kils kokia ideja ir su drabuzine. Bet  atsiras laipteliai,  pasideliokit aukscius skerspjuvio plane

Giliuko stogas aplamai gana lekstas, mazinti kampo nepatarciau - bus bedu su sniego nubegimu nuo stogo.

tai gal greitai tiek  4u.gif
blush2.gif

del wc ten klaida, langas turi but. Is garazo truksta duru katiline ir ukinis ten.

Del miegamojo. Kodel geriausia? Gi uz sienos vaiko lova. Lova prie 1.8m palepines sienos manau normaliai

antras a praplestas, gi matos originalus konturai.

Ps ce tik mano paties daryti eskizai, geriau nei paisyt ant lapo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 26 rugpjūčio 2011 - 20:54