QUOTE(*** @ 2011 08 26, 13:30)
Zaidziu su gile-3. Modifikavau (truputi padidinau), noretusi isgirst kokia nuomone.
1a
2a
Kairiam kraste noretusi mazesnio slaito kampo. Pagal salygas pas mane 2a skaitos mansarda, tai kazkuri siena turi buti 1,8m aukcio. Vonia butu antram auskte viena su dviem durim (esu taip mates viesbuciuose).
man atrodo per mazai dar praleista laiko
1. nesuprantu kas ten garaze pridaryta, kam tu patalpeliu tiek? ir is I a WC bus isejimas i kiema? kam?
2. jei garazo duris atkeliat i kita siena, tai pagalvokit ka galima pakeisti tambure (kaip ji padidinti) nes toje vitoje noresis ir batus nusispirti ir koki daikta pasideti, o ten pas jus durys is garazo. Galima pastumdyti laiptus.
3. pagalvokit kur virtuveje laikysit elementariausiai sepeti su kokiu kibiru.
4. Ia svetaine "prapletet, o II liko toks pat. nebus gerai, reikia keist ir II auksta, o ar tada balkono tvorele neislis virs stogo?
5. geriausia kambario miegamajo plota atiduodat drabuzinei ir dar su langu. nezinau, man sis sprendimas nelabai
, tuo labiau jog tam kampe prasosi isejimas i balkona
6, jei mazinat patalpa 4 tai gal ten bus nebe san mazgas, tai tuomet gal ten drabuzine darykit? arba grazinkit ja i kita puse
7. pazaiskit su garazo ir techniniu patalpu lubu auksciais - laimesit turio II aukste, gal kils kokia ideja ir su drabuzine. Bet atsiras laipteliai, pasideliokit aukscius skerspjuvio plane
Giliuko stogas aplamai gana lekstas, mazinti kampo nepatarciau - bus bedu su sniego nubegimu nuo stogo.
tai gal greitai tiek