Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 22, 11:15)
o jus nebijot taip jau svetimus namus fotografuot ir i kompa kist g.gif

O kas atsitiks?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 08 22, 11:49)
O kas atsitiks?

na gal ir nieko, cia tiesiog zmogaus kulturos klausimas, manau jei savininkai noretu tai gal patys nuotraukyte idetu , as asmeniskai nenoreciau kad kaskas idetu mano namo foto be mano zinios ir viesai aptarinetu, negali zinot ant ko ussirausi, na bet sakau cia jau zmogaus kultura lemia.....
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 22, 14:07)
na gal ir nieko, cia tiesiog zmogaus kulturos klausimas, manau jei savininkai noretu tai gal patys nuotraukyte idetu , as asmeniskai nenoreciau kad kaskas idetu mano namo foto be mano zinios ir viesai aptarinetu, negali zinot ant ko ussirausi, na bet sakau  cia jau zmogaus kultura lemia.....

O kas atsitiks jei kasnors aptarines tavo nama? Nugrius? Kiek zmoniu tirk ir nuomoniu.. Kadangi nera istatymo draudziancio paveiksluoti visko isskyrus save,tai manau net neverta apie kultura sneketi nes tasi visai neprieko. Jus kai paveiksluojate ka nors,pvz mieste,susirupinate kad -oi,kazkieno daugiabuti nupaveikslavau,o gal dar kasnors i kadra papuole.. Na,vienu zodziu..
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 22, 13:07)
na gal ir nieko, cia tiesiog zmogaus kulturos klausimas, manau jei savininkai noretu tai gal patys nuotraukyte idetu , as asmeniskai nenoreciau kad kaskas idetu mano namo foto be mano zinios ir viesai aptarinetu, negali zinot ant ko ussirausi, na bet sakau  cia jau zmogaus kultura lemia.....

Neisijauskim i kulturos reikalus, fasado nuotraukos gaila? Pazystamas savo nama rado bent keliuose kataloguose ale state firma x kaipo savo portfolio, ka tokiu atveju sakyt?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2011 08 22, 18:02)
Neisijauskim i kulturos reikalus, fasado nuotraukos gaila? Pazystamas savo nama rado bent keliuose kataloguose ale state firma x kaipo savo portfolio, ka tokiu atveju sakyt?

tai kodelgi ne vienas savo foto nerodote? yra jau ir gyvenenciu juk ir besiruosenciu, bet kaskodel nesimato ne isores ne vidaus g.gif, nagi parodykite savo busta. P.S. na ir kaip tam pazystamam, lb smagu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabet121: 22 rugpjūčio 2011 - 21:56
QUOTE(biesas66 @ 2011 08 22, 15:35)
O kas atsitiks jei kasnors aptarines tavo nama? Nugrius? Kiek zmoniu tirk ir nuomoniu..  Kadangi nera istatymo draudziancio  paveiksluoti visko isskyrus save,tai manau net neverta apie kultura sneketi nes tasi visai neprieko.  Jus kai paveiksluojate ka nors,pvz mieste,susirupinate kad -oi,kazkieno daugiabuti nupaveikslavau,o gal dar kasnors i kadra papuole.. Na,vienu zodziu..

vienas dalykas "paveiksluoti", kitas - ta "paveikslavima" viesinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 22, 23:06)
vienas dalykas "paveiksluoti", kitas - ta "paveikslavima" viesinti 4u.gif

Jo,jo,reporteriai neviesina jokiu nuotrauku. Jiem galima o kitiem ne? na,nebukit juokinga.. ,ai tiek to,pamirstam,nes cia tema apie giliuka ne apie sazines reikalus.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 08 22, 23:10)
Jo,jo,reporteriai neviesina jokiu nuotrauku. Jiem galima o kitiem ne? na,nebukit juokinga.. ,ai tiek to,pamirstam,nes cia tema apie giliuka ne apie sazines reikalus.. mirksiukas.gif

o kodel jus savo foto nededate? klausiu tiesiok todel, kad zinau jok pas pazystamus buvo lb. panasi situacija ir jiems tai kele tik nemalonumus. tai gal imeskite savo statybu foto nuo pradzios iki tol kiek padaryta, juk "namas nenugrius" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 22, 23:27)
o kodel jus savo foto nededate? klausiu tiesiok todel, kad zinau jok pas pazystamus buvo lb. panasi situacija ir jiems tai kele tik nemalonumus. tai gal imeskite savo statybu foto nuo pradzios iki tol kiek padaryta, juk "namas nenugrius" mirksiukas.gif

Jei sektum siaulieciu tema ,netik mano namo pamatu montavimo eiga pamatytum,bet ir mano feisa.. Nematau reikalo slepti kazka.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 08 22, 23:33)
Jei sektum siaulieciu tema ,netik mano namo pamatu montavimo eiga pamatytum,bet ir mano feisa.. Nematau reikalo slepti kazka..  lotuliukas.gif

kaip gaila, kad neseku siaulieciu temos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 23, 00:23)
kaip gaila, kad neseku siaulieciu temos lotuliukas.gif

tavo problemos...Jei nesugebi bent poros puslapiu atgal atsiverst. doh.gif ,Taip kad gal baikt tuos kliedesius apie zmogiskuma. tongue.gif
Atsakyti
Gal as cia negraziai pasakysiu, bet NETERSKIT ETERIO blush2.gif ax.gif unsure.gif

Taip graziai visi kalbejosi apie GILIUKA... o dabar prasidejo asmeniniai konfliktai ir kazko aiskinimasis (gal privaciai issiaiskinsit tongue.gif )

Prie to pacio pasigirsiu,kad mums jau idejo langus.. clap.gif
Atsakyti