Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

QUOTE(Giedre64 @ 2011 08 09, 19:08)
Taip jos abi vienodos, skirtumas tik kvadratuose. Bet cia, nuotraukose, butent mazoji gile. Architektas sake.

as ir sakau, kodel virtuves nuotaukoj man vienos spinteles 60 cm turksta- o gi cia gile 3 biggrin.gif bet tai kaip idomiai- kai ta nama state, renge- nebuvo dar nei giles 2, nei giles 3... dare zmonems pakeitimus,o paskui padare kartotini-o uz pakeitimus tikriausiai paeme pinigeliu..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 08 11, 09:54)
as ir sakau, kodel virtuves nuotaukoj man vienos spinteles 60 cm turksta- o gi cia gile 3  biggrin.gif  bet tai kaip idomiai- kai ta nama state, renge- nebuvo dar nei giles 2, nei giles 3... dare zmonems pakeitimus,o paskui padare kartotini-o uz pakeitimus tikriausiai paeme pinigeliu..... g.gif

Aha, as irgi manau, kad trecioji gile atsirado del to, kad buvo norinciu tokios tik mazesnes smile.gif As tiesa pasakius pirma pamaciau ir uzsinorejau Gile 1, tik va ji mums per didele buvo, taip nuliudau...o tada pamaciau, kad yra jos mazasis variantas smile.gif Jauciu sitas projektas architektui auksinis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Giedre64 @ 2011 08 11, 11:17)
Aha, as irgi manau, kad trecioji gile atsirado del to, kad buvo norinciu tokios tik mazesnes smile.gif As tiesa pasakius pirma pamaciau ir uzsinorejau Gile 1, tik va ji mums per didele buvo, taip nuliudau...o tada pamaciau, kad yra jos mazasis variantas smile.gif Jauciu sitas projektas architektui auksinis smile.gif))

pas mane gile 1- nenoreciau mazesnes virtuves ir valgomojo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 08 11, 10:25)

o kiek kvadratų dabar turi valgomasis su virtuve pas Jus? ir ar keitėt kažką ar palikot viską kaip buvo projekte numatyta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 08 11, 12:09)
o kiek kvadratų dabar turi valgomasis su virtuve pas Jus? ir ar keitėt kažką ar palikot viską kaip buvo projekte numatyta?  4u.gif

man atrodo kad nera ne vieno Gyliuko kad nebutu kas nors nepakeista. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 08 11, 10:25)

As irgi noreciau didesniu virtuves ir svetaines smile.gif... O kas nenoretu smile.gif
Atsakyti
Teko matyt kazkuri giliuka gyvai. Gal del prastai parinktu spalvu bet gyvai sis projektas ziurejosi nekaip.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2011 08 16, 10:28)
Teko matyt kazkuri giliuka gyvai. Gal del prastai parinktu spalvu bet gyvai sis projektas ziurejosi nekaip.

tai kokios ten spalvos jei nepaslaptis, kad taip jau "nekaip" ziurejosi ?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 08 11, 12:09)
o kiek kvadratų dabar turi valgomasis su virtuve pas Jus? ir ar keitėt kažką ar palikot viską kaip buvo projekte numatyta?  4u.gif

beveik viskas pagal projekta- keitem minimaliai- panaikinom sandeliuka virtuvej, ir vaiko kambario langa padarem ne iki zemes(cia tas kur ne i balkona) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 19, 20:57)

Man irgi butu labai idomu suzinoti kokios spalvos "nekaip " atrodo, atsakykit,
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 08 19, 19:57)

Rozine geltona ir ruda berods, reiks nufotografuot kai lietus baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2011 08 20, 11:52)
Rozine geltona ir ruda berods, reiks nufotografuot kai lietus baigsis smile.gif

o jus nebijot taip jau svetimus namus fotografuot ir i kompa kist g.gif
Atsakyti