Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

QUOTE(vikaq @ 2011 08 02, 14:47)
Kazko sunkiai rasosi "Giliukams" :-) . Ar katilineje-skalbykloje, ar sandeliuke dare kas nors kriaukle? Ir dar, virs katilines ir sandeliuko(antram aukste) gaunasi nemaza patalpa, kaip jus pasidaret toj patalpoje, ir kaip su iejimu i ja?

pas mus kadangi sandeliuke prie katilines padaryta skalbykla, tai kriaukle bus, ir garaze kriaukle bus 4u.gif
tai kad ta patalpa pagal projekta drabuzine uz miegamojo- pas mus stumdomos durys ten 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

oi ilgai vakar uztrukau, kol perskaiciau abi temas apie Gile. Nusiziurejom si projektuka ir apsidziaugem su vyru, kad radom tiek info smile.gif Aciu jums labai smile.gif. Mes issirinkome Gile-3, todel labai noretume, kad kas nors pasidalintu patirtimi apie butent si projekta, nes kiek supratau jis atsirado visai nesenai. Man labiausiai rupi ar ne per mazi yra vaiku, vonios kambariai ir virtuve? Gal kas jau gyvena tokiame namuke, butu saunu isgirsti atsiliepimus smile.gif... O gal dar galit kas nors parasyti sio projektuko kaina? smile.gif Butu labai saunu smile.gif, norim derybose buti pasikauste. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre64 @ 2011 08 03, 13:06)
Sveikos mamytes,

oi ilgai vakar uztrukau, kol perskaiciau abi temas apie Gile. Nusiziurejom si projektuka ir apsidziaugem su vyru, kad radom tiek info smile.gif Aciu jums labai smile.gif. Mes issirinkome Gile-3, todel labai noretume, kad kas nors pasidalintu patirtimi apie butent si projekta, nes kiek supratau jis atsirado visai nesenai. Man labiausiai rupi ar ne per mazi yra vaiku, vonios kambariai ir virtuve? Gal kas jau gyvena tokiame namuke, butu saunu isgirsti atsiliepimus smile.gif... O gal dar galit kas nors parasyti sio projektuko kaina? smile.gif Butu labai saunu smile.gif, norim derybose buti pasikauste. smile.gif

Mazai kuom skiriasi tos Giles ax.gif Gile 3 - veidrodinis variantas ir siek tiek vidines sienos pastumdytos kitaip. Bet is esmes - projektas toks pats.

Siaip sis projektas nera pigus schmoll.gif Dabar jeigu reiktu is naujo rinktis, galbut pasvarstytumem apie pigesni blush2.gif Bet kaip ten sakoma, kad tik trecias namas - sau tongue.gif

Nors mes dar negyvenam, bet kai po vidu vaikstineju - man virtuve atrodo mazoka (noretusi gal kiek daugiau erdves, ypac kai virtuvej nemazai laiko praleidziam).

Del vaiku kambariu - perziurejau, Gile 3 -po 12,5kv.m. O Gile 1 - po 16kv.m. (Pas mus isplanavimas artimiausias Gilei 3, bet plotas didesnis negu Gile1 - keitem projekta). Bet ir jus jeigu sklype turit vietos - galit siek tiek pasididint pati nama, tai ir visur padauges ploto ax.gif

Mano nuomone, reikia labai pasvertai ir rimtai pasirinkt projekta, nes baldus gali pakeist, sienas persidazyt, bet namo nepersistatysi ir sienu negriausi 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2011 08 04, 08:37)
Mazai kuom skiriasi tos Giles  ax.gif  Gile 3 - veidrodinis variantas ir siek tiek vidines sienos pastumdytos kitaip. Bet is esmes - projektas toks pats.

Siaip sis projektas nera pigus  schmoll.gif  Dabar jeigu reiktu is naujo rinktis, galbut pasvarstytumem apie pigesni  blush2.gif  Bet kaip ten sakoma, kad tik trecias namas - sau  tongue.gif

Nors mes dar negyvenam, bet kai po vidu vaikstineju - man virtuve atrodo mazoka (noretusi gal kiek daugiau erdves, ypac kai virtuvej nemazai laiko praleidziam).

Del vaiku kambariu - perziurejau, Gile 3 -po 12,5kv.m. O Gile 1 - po 16kv.m. (Pas mus isplanavimas artimiausias Gilei 3, bet plotas didesnis negu Gile1 - keitem projekta). Bet ir jus jeigu sklype turit vietos - galit siek tiek pasididint pati nama, tai ir visur padauges ploto  ax.gif

Mano nuomone, reikia labai pasvertai ir rimtai pasirinkt projekta, nes baldus gali pakeist, sienas persidazyt, bet namo nepersistatysi ir sienu negriausi 4u.gif  tongue.gif

Laba,

vakar jau buvom pas architekta, tai vis tik pasiliekam prie Gile-3 su visais jos sprendimais. Keiciam tik miegamojo dydi - naikinam drabuzine ir ja darom palepeje (ir pati drabuzine gerokai padideja smile.gif ) Zinoma, norisi ir vonios ir vaiku kambariu didesniu ir virtuves... Bet kai pagalvoji, kad nuo to tik padides statybos sanaudos, o laimes tie keli kvadratai daugiau nesuteiks smile.gif
Cia jau musu antras projektas sad.gif Pirmaji individualiai susiprojektavome pagal visas savo svajones ir norus tai gavosi 285 kv. m.! doh.gif Nemiegojau as del jo naktimis...be proto grazus, modernus, stilingas...ir brangus...O dar bankai sugrieztino savo politika ir nenoriai duoda paskola namu statybai, todel paskola gavom ne tokia kokios tikejomes... Tada su vyru pasverem prioritetus ir nusprendem, kad vis tik nenorim viso savo gyvenimo paaukoti dirbant del namo... norisi ir pakeliauti ir dar visokiu gerybiu smile.gif
Jei kam idomu, galite pasidairyti po Gile-3 is vidaus smile.gif www.namointerjeras.lt Cia, kur "jaunos seimos namo interjeras"
Atsakyti
Sveiki visi ir visos skaitantieji, ar kas nors turit susidėję patamsitus langus (tonuotus?). Kažin ar netamsu namuose, bent pirame aukšte, kai nuo balkono krenta šešėlis.Reikia labai greitai apsispręsti, nes užsakinėjam langus, o aš neesu tokiame name buvus, net nesivaizduoju, kiek pasitamsina namai, bijau, kad nebutu tamsu. Ir kiek kas mokejote Giliukui uz langus? Mums iseina langai, nemazine ir nedidine, apie 34000,00 lt. galit atsakyti ir AZ.
Atsakyti
QUOTE(Giedre64 @ 2011 08 04, 11:26)
Jei kam idomu, galite pasidairyti po Gile-3 is vidaus smile.gif www.namointerjeras.lt Cia, kur "jaunos seimos namo interjeras"

tai kad cia gile1 projektas... g.gif nors siaip tai gile 1 nuo 3 niekuo nesiskiria- tik gile trys daugiau "suspausta" is sono- ko pasekoje beveik visos patalpos sumazeja apie 3-4kv/m kiekviena 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, na ir įdomu pasidarė apie tą projektą "Gilė" ,tačiau niekur jo nerandu smile.gif Gal kas galit padėt surast? Nes http://www.pabaltijonamai.lt/ nėra tokio projekto kaip Gilė
Atsakyti
QUOTE(Viliusu @ 2011 08 09, 13:45)
Sveiki visi, na ir įdomu pasidarė apie tą projektą "Gilė" ,tačiau niekur jo nerandu smile.gif Gal kas galit padėt surast? Nes http://www.pabaltijonamai.lt/ nėra tokio projekto kaip Gilė

Cia sitie turbut

http://www.archdiviz...-projektai.html

Gilė 1 2 3
Atsakyti
Labai gražus projektas, bet ne mano galimybėms matau ax.gif
O gal kas statėtės ar statotės būtent šį projektą ir galit pasidalinti bent preliminaria sąmata? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 08 09, 13:30)
tai kad cia gile1 projektas...  g.gif nors siaip tai gile 1 nuo 3 niekuo nesiskiria- tik gile trys daugiau "suspausta" is sono- ko pasekoje beveik visos patalpos sumazeja apie 3-4kv/m kiekviena  4u.gif

Taip jos abi vienodos, skirtumas tik kvadratuose. Bet cia, nuotraukose, butent mazoji gile. Architektas sake.
Atsakyti
QUOTE(Viliusu @ 2011 08 09, 14:08)
Labai gražus projektas, bet ne mano galimybėms matau  ax.gif
O gal kas statėtės ar statotės būtent šį projektą ir galit pasidalinti bent preliminaria sąmata?  4u.gif

na mano nuomone viskas labai priklauso iš ko statysi ir kokias medžiagas rinksies. Darbus samdysit ar darysit patys. Cia panašiai jei paklaustumėt kiek kainuoja nusipirkt automobilį mirksiukas.gif
nemanau kad šį namą įmanoma pastatyti ir įsirengti už mažiau nei 250tLt (be sklypo) statant pigiausiu būdu ir taupant visur, o jei remtis naujausiom technologijom tai vien langai turbūt gali tiek kainuoti. taip kad čia atsakymo nelabai ir sulauksite. Užsisakykit pas sąmatininkus paskaičiavimus ir sužinosite ax.gif
Atsakyti
Laba, o kiek cm šiltinot stogą?Ačiū
Atsakyti