Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

QUOTE(vikaq @ 2011 07 11, 09:54)
Ar kas nors Giliuką pasistatė nemažinę langų? Kiek skaičiau visą Gilės temos forumą, visi mažino langus, o mes statome nieko nekeisdami, net spalva man labai patinka pagal projektą (pavaizduotame). Tai va nežinau net kaip čia bus, ar gerai kad paliekam didelius langus.Visi vis kažką pakeičia, o aš net neįžvelgiu ką būtų galima pakeisti, šiai dienai atrodo taip gerai. Todėl labai prašau visų parašykit savo nuomones. Ačiū.

mes mazinom tik viena vaiku kambario langa kur nera balkono- visa kita- pagal projekta 4u.gif jei eitu atsukti laika atgal biggrin.gif is vis panaikinciau langa svetainej kuris yra priesais kampini langa 4u.gif
Atsakyti
O aš vis vaikštinėju po namo griaučius ir mane jau siutas ima.....atrodo ir tas , ir tas nebegerai.......o kai pradėsi gyventi tada dar kitaip atrodys doh.gif

Aš ir jau zyst vyrui pradėjau, kad svetainėje kampe lango niekam nereikia(kur link valgomojo) tada ir ten kur po stogu gali pintą balduką kokį pasidėti...
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2011 07 12, 11:12)
O aš vis vaikštinėju po namo griaučius ir mane jau siutas ima.....atrodo ir tas , ir tas nebegerai.......o kai pradėsi gyventi tada dar kitaip atrodys doh.gif

Aš ir jau zyst vyrui pradėjau, kad svetainėje kampe lango niekam nereikia(kur link valgomojo) tada ir ten kur po stogu gali pintą balduką kokį pasidėti...

nu mes gyvenam- jokiu dideliu minusu pakolkas kaip ir nepastebejau g.gif
as snekejau apie ta "vienisa" langa kuris yra priesingoj sienoj nei kampinis svetainej 4u.gif kampiniu langu neatsisakyciau- man labai grazu wub.gif
Atsakyti
sveiki, langa svetaineje mazinom tik ta "vienisiu" , kiek suprantu ir indruciukas apie ji kalba, antram aukste mazinom tik vaiku kambario kur nera balkono, priezastis sakyciau gal radiatorius, na ir lengviau problema issisprendzia su baldu isdestymu, nes gerai reik pamastyt kad prie lovos vaikui radiat schmoll.gif , na didesniam vaiku kamb langu nemazinome, nors ten biskuti kitaip issiplanavome viska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabet121: 12 liepos 2011 - 13:52
Nezinau as rasiau. Mazinom daugeli langu. Panaikinom ta viena svetaines langa ir salia zidinio. Manau estetinis vaizdas visai nenukentejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 12, 11:27)
nu mes gyvenam- jokiu dideliu minusu pakolkas kaip ir nepastebejau  g.gif
as snekejau apie ta "vienisa" langa kuris yra priesingoj sienoj nei kampinis svetainej  4u.gif kampiniu langu neatsisakyciau- man labai grazu  wub.gif

laba, norejau paklausti kaip pas jus vonioje stoglangis, jau gyvenat ar per liutis nepastebejot kaskokiu "nemalonumu"? mes stoglangi dejom ir drabuzineje, nors arhitektas nerekomendavo, bet girdejau kad stoglangiams yra spesialus ruletai , atsparesni saulei ar kaskas tokio, gal ka teko girdet?
Atsakyti
Mes visus langus dareme pagal projekta. Gailiuosi tik kad vaiku kambariuose nesumazinome, nes rasomaji stala tik ten geriau deti tad butu patogiau ir graziau tureti langus iki stalo... Vienisu langu svetaineje nemazinciau nes man tas ir patinka siame projekte daug sviesos, bet cia jau skonio reikalas. Antro auksto sotglangis visa ziema buvo ir nei varvejo nei ka, viskas su juo gerai smile.gif mums rekomendavo stoglangi pirkti is zinomu tiekeju, nes jie atsako uz kokybe. Tas pati manau ir apie lauko dirys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2011 07 12, 19:32)
Mes visus langus dareme pagal projekta. Gailiuosi tik kad vaiku kambariuose nesumazinome, nes rasomaji stala tik ten geriau deti tad butu patogiau ir graziau tureti langus iki stalo... Vienisu langu svetaineje nemazinciau nes man tas ir patinka siame projekte daug sviesos, bet cia jau skonio reikalas. Antro auksto sotglangis visa ziema buvo ir nei varvejo nei ka, viskas su juo gerai smile.gif mums rekomendavo stoglangi pirkti is zinomu tiekeju, nes jie atsako uz kokybe. Tas pati manau ir apie lauko dirys wink.gif

o drabuzineje jus stoglangio nedejote?
Atsakyti
Va ir nepagaunu minties apie kokį langą kalbat? Gal projektai skiriasi? Mūsų tai toks: Gilė-1
http://www.archdiviz...o/show/151.html

Ir pritariu YTEI, man irgi taip būna.
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 07 13, 14:24)
o drabuzineje jus stoglangio nedejote?

Pas mus Gile-2 ir ten stoglangis tik tevu vonioje. Drabuzineje sienoje mazas langelis yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaq @ 2011 07 13, 15:01)
Va ir nepagaunu minties apie kokį langą kalbat? Gal projektai skiriasi? Mūsų tai toks: Gilė-1
http://www.archdiviz...o/show/151.html

Ir pritariu YTEI, man irgi taip būna.

pas mus irgi gile1, langas apie kuri kalbam, svetaineje yra toje sienoje kuri priesais zidini- na gal aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabet121 @ 2011 07 12, 18:49)
laba, norejau paklausti kaip pas jus vonioje stoglangis, jau gyvenat ar per liutis nepastebejot kaskokiu "nemalonumu"? mes stoglangi dejom ir drabuzineje, nors arhitektas nerekomendavo, bet girdejau kad stoglangiams yra spesialus ruletai , atsparesni saulei ar kaskas tokio, gal ka teko girdet?

pagal projekta gilej 1- is vis nera stoglangiu schmoll.gif mes isidejom viena palepej 4u.gif jau pora metu- jokiu problemu- tik nusivalyti reiktu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti