Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

Nu nežinau, kur čia 6m. pločio itempiamos lubos be siūlės, būtų labai įdomu kontaktus į viešumą, bet kai mes domėjomės prieš mėnesį, tai plotis buvo 3m., blizgių 3.5m. 1m2 kaina su montavimu blizgių 100lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 04 liepos 2011 - 15:55
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 04, 15:54)
Nu nežinau, kur čia 6m. pločio itempiamos lubos be siūlės, būtų labai įdomu kontaktus į viešumą, bet kai mes domėjomės prieš mėnesį, tai plotis buvo 3m., blizgių 3.5m. 1m2 kaina su montavimu blizgių 100lt.

o tai dėjot su siūlėm? ir gal pasidalintumėt patirtimi, kas nulėmė būtent šių lubų pasirinkimą?
Atsakyti
Mes gipsa rinkomes del to, kad jis buvo (ir yra pigesnis) uz itempiamas lubas. Pinigais tai buvo itempiamos NUO 100 lt. Gipsas su visais dazymais isejo nepilnai 40. Pakabinimas 17+ dazymas 15 + medziagos ). Gavosi graziai tik neblizga.Ir tikrai nesimato jokiu siuliu. O as dar nesuprantu kaip itempiamu lubu krastus paslepia ar ten nesigauna tarpelis tarp sienos ir lubu. Na, as nelabai gilinausi i sia technologija. Gal jau gyveni Indruciuk? Busi mane aplenkusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 04, 15:44)
ot ir pasidalinau  savo dziaugsmais ir ne tik  biggrin.gif  biggrin.gif  sekmes statybose  4u.gif

na aciu aciu, nereikia tik jau isizeisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 07 04, 16:58)
o tai dėjot su siūlėm? ir gal pasidalintumėt patirtimi, kas nulėmė būtent šių lubų pasirinkimą?

Tiesa, yra galimas variantas didesnio pločio nei 3.5m, bet tai bus ne plėvelė o medžiaga. Rinkomės blizgią plėvelę, nes norime blizgių lubų, kad optiškai aukštintų lubas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 04 liepos 2011 - 18:34
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 04, 16:54)

pasiziurekit internete, sendiena save reklamuojancios itempiamu lubu firmos ploti norodo bent jau iki 5.1 m. pavazinekit ir daugiau pakalbekit su vadybininkais...
Papildyta:
ar nemastete kokios sienos darytis tokiu budu???, mus nuo to lb atkalbineja, bet as turejau tokia minti ir vis dar turiu; gal bandete valyti lubas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabet121: 04 liepos 2011 - 18:50
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 07 04, 16:26)
O dabar, kai jau gyvenat, ar grįžtum prie įtempiamų lubų varianto? ta prasme ar nenusivylėt gipsu? mačiau kaip mano MB darė lubas 20m2 kambary, tai nebenorėčiau to košmaro dar kartą. Aišku profesionalai tą padarytų gal kokybiškiau ir 100 kartų greičiau, bet bijau kad finansai neleis išlaidauti, todėl ir mastom apie tas įtempiamas ...

nea- nes norejau paprastu matiniu 4u.gif visi prigazdino,kad lubos skilineja- bet tfu tfu tfu- nei vieno skilimo ir siules nesimato thumbup.gif dejo dviguba gipsa ir tapetavo 4u.gif bet kaina vistiek gavosi mazesne nei itempiamu...

QUOTE(Justytė @ 2011 07 04, 18:25)
-Mes gipsa rinkomes del to, kad jis buvo (ir yra pigesnis) uz itempiamas lubas.
-- Gal jau gyveni Indruciuk? Busi mane aplenkusi  ax.gif

- drinks_cheers.gif
--aha, jau menuo biggrin.gif biggrin.gif o as jau galvojau kad jus gyvenat seniai ax.gif
Atsakyti
Kaip smagiai atgijo tema thumbup.gif clap.gif
Taip faina ryte isijungus kompa rasti tiek daug pasisakymu 4u.gif

Kas apie stoga, kas apie jau lubas smile.gif

Aciu, visiems pasisakiusiems apie langus. Greiciausiai visai atsisakysim stumdomu langu svetaineje. Manau,kad is svetaines vistiek maziausiai vaiksciosim. O va jau virtuvej - tai bus visas veiksmas.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2011 07 05, 07:43)
Kaip smagiai atgijo tema  thumbup.gif  clap.gif
Taip faina ryte isijungus kompa rasti tiek daug pasisakymu  4u.gif
Kas apie stoga, kas apie jau lubas smile.gif

Aciu, visiems pasisakiusiems apie langus. Greiciausiai visai atsisakysim stumdomu langu svetaineje. Manau,kad is svetaines vistiek maziausiai vaiksciosim. O va jau virtuvej - tai bus visas veiksmas.

o man buvo pradėjusi patikti Jūsų idėja apie dviveres duris biggrin.gif
pasivarčiau interjerų, gana gražiai atrodo smile.gif
Na bet mes lygiai taip pat pamastėm ir atsisakėm vaikščiojimo iš svetainės. Ir dar nesinorėjo iš lauko tiesiai į svetainę nešamo purvo (na smelio, žemių ir pan.) turim savo šeimoj patirties tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad pasidalinat savo mintimis ir idėjomis, thumbup.gif . O pas mūsų dabar pats didžiausias rūpestis langai ir stogas, reikia rinktis.. oh kaip sunku...na iš diskusijos supratau, kad iš svetainės darėte atidaromas duris, o iš valgomojo stumdomas, (bent taip dauguma darė). Gal galėtumėt man parekomenduoti kokius langus dėtis (firmos) ?
Atsakyti
Mes is Varkojo uzsakem. Emem 92mm triju stiklu is ju du selektyviniai. Tikrai geri ir silti langai.
O mes dabar su santechnika vargstam. Ir baldus uzsakinejam. O ka jus darete su uzuolaidom ant kampiniu langu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justytė: 05 liepos 2011 - 16:24
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 07 05, 08:53)
o man buvo pradėjusi patikti Jūsų idėja apie dviveres duris biggrin.gif
pasivarčiau interjerų, gana gražiai atrodo  smile.gif
Na bet mes lygiai taip pat pamastėm ir atsisakėm vaikščiojimo iš svetainės. Ir dar nesinorėjo iš lauko tiesiai į svetainę nešamo purvo (na smelio, žemių ir pan.) turim savo šeimoj patirties tuo klausimu  doh.gif

AS irgi jau buvau pasiryzusi, kad svetainej jokiu vaiksciojimu schmoll.gif vien del to purvo is lauko. Bet vyras ir dar pora zmoniu itikineja,kad reikalingas isejimas per svetaine ax.gif
Tokia pat mintis man ir su zidiniu blush2.gif Kad vien tik siuksles i namus (malkos, pelenai). Beto mes pirtele turesim (kt pastatas). Bet vyrui norisi to zidinio, nors tu ka rolleyes.gif Nusileidziu situo klausimu, nes vistiek nei as kursiu, nei as pelenu nesiu tongue.gif

Apie langus klauset.. mes irgi svarstom is kokios imones detis langus. Kolkas labiausiai vyrui Lanretos (jeigu teisingai parasiau pavadinima) langai prie dusios. Vyras galvoja apie Rehau Geneo langus ax.gif As i technologine puse nesikisu, tik del atidarymu ir skirstymu sakau savo nuomone hihihi.gif
Atsakyti