Įkraunama...
Įkraunama...

"Pabaltijo namų" projektas "Gilė"

O kokius langus dėjote?
Atsakyti
sveiki visi giliukai, norejau paklausti, gal kas galetu nuotraukytes imesti kiemo laipteliu,(ypac aktualu prie paradiniu duru), gal kas jau aplinka tvarkotes? aciu tiems kas nepatinges pasidalinti savo dziaugsmais ir ne tik... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi dirbantys prie statybų, bet gal galit pasidalinti savo darbais, ir patirtimi, gal rasit kokią minutę ax.gif , parašykit iš kokių firmų užsisakėte langus, kokios spalvos, ir kaip ten susigaudyti su tom "kamerom", kokie langai geriausi, ar darėte atslenkamas duris ar paprastas? aš esu girdėjusi gerus atsiliepimus apie aliuminius langus, ką jūs manote? Ir kiek langai kainuoja "apytiksliai" Giliukui ? Ačiū visiems prisidėjusiems prie patarimų 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi su langais dabar kankinames.... ax.gif sunku issirinkti tarp tos gausos. Aisku, vyras daugiau ziuri techninius dalykus, o as jau pacius atidarymus, suskirstymus paciu langu.

Dabar esam gave pasiulyma visam namui su durim - apie 30 tukst. Aisku, dar deresimes... ir kt firma paprastesnius langus uz 25tukst siule.

P.s. Gal ka galit patart del paradiniu iejimo duru, ar verta deti sarvuotas, o gal uztenka plastikiniu duru? g.gif Nes langu gamintojai siulo detis ju duris, nes jeigu eis, tai ieis per langus (o GILE pasizymi savo dideliais langais cool.gif )
Atsakyti
sveiki, na mes zadam deti plastikinius langus, is vidaus balti, is isores tamsus rudi, durys visur stumdomos isskyrus paradines ir nuo katilines puses, na tai tiek, kaskaip liudnoka temelej, visi plusa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2011 06 29, 09:07)
Mes irgi su langais dabar kankinames.... ax.gif  sunku issirinkti tarp tos gausos. Aisku, vyras daugiau ziuri techninius dalykus, o as jau pacius atidarymus, suskirstymus paciu langu.

Dabar esam gave pasiulyma visam namui su durim - apie 30 tukst. Aisku, dar deresimes... ir kt firma paprastesnius langus uz 25tukst siule.

P.s. Gal ka galit patart del paradiniu iejimo duru, ar verta deti sarvuotas, o gal uztenka plastikiniu duru? g.gif  Nes langu gamintojai siulo detis ju duris, nes jeigu eis, tai ieis per langus (o GILE pasizymi savo dideliais langais  cool.gif  )

esu maciusi plastikines paradines duris, nu nekoks vaizdelis- nesiulyciau( na cia skonio reikalas aisku) o jus nepamastete ant langu deti kada is lauko apsaugines zaliuzes ar kaska tokio, kaip tada su plastikiniu duru saugumu????, bet sakau cia jau skonio reikalas
Atsakyti
Laba, o kaip antro aukšto lubas darėte? Balkius dėjote?Ačiū
Atsakyti
Mes ant stygu retai pakalem lentu, sudejom ant ju apsiltinima. Ir susukom gipsines lubas.
Atsakyti
QUOTE(Ytė @ 2011 06 29, 09:41)
Laba, o kaip antro aukšto lubas darėte? Balkius dėjote?Ačiū

pas mus yra balkiai, o tarp sparu sudeta vata, apsiltinimas 30 cm
Papildyta:
QUOTE(Justytė @ 2011 06 29, 12:56)
Mes ant stygu  retai pakalem lentu, sudejom  ant ju apsiltinima. Ir susukom gipsines lubas.

kodel dejote antram aukste gipsa, ar apie itempemas lubas nemastete? na man sis kl tuoj bus lb aktualus tai tiesiog noreciau suzinoti jusu nuomone?
Atsakyti
Man atrodo, kad gipsas zymiai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2011 06 29, 12:56)
Mes ant stygu  retai pakalem lentu, sudejom  ant ju apsiltinima. Ir susukom gipsines lubas.

O kas tos stygos??? blush2.gif g.gif
Atsakyti
As dar prie langu noreciau grizti.... ax.gif

Niekaip neissiprendziam svetaines langu ax.gif
Kaip suskirstyt (ar i 3, ar i 4 dalis). Ir kaip su atidarinejimu - isejimu i lauka g.gif
Ar daret stumdomas duris, ar atidaromas kaip duris i vidu?

gal kas daret tokias, kur atidaromos i abi puses (tik cia durys, bet atidarymo principas domina):

user posted image
Atsakyti
Čia jūsų kambario durys ? Na jums smagu jau, duris dedatės, o mes dar galvojam apie langus, bet čia yra daugiau klausiančių negu atsakančių, nes gyvena "gyliukuose" ir džiaugiasi namais, bet galėtų ir pasidalinti ką keistų ką kitaip darytų, + - ar patartų... oh liudna... aš taip pat neapsisprendžiu su langais...ir dar viena minti kilo, o kur jūs planuojate ar jau pasistatę skalbimo mašiną, džiovyklę??
Atsakyti