QUOTE(biriusa @ 2010 10 05, 14:52)
taip teisingai, gaunasi viskas prie tos sienos kur triviete sofa stovi plane, prie tos sienos kuri ribojasi su lauko sandeliuku. Pas mus gaunasi iejimas siaureje, terasa pietuose, virtuves langas iseina vakarus. Ir i ta vieta saule nepatenka nes ir gaunasi kad is ten kur saule sviecia uzstoja balkonas...pamastykit gal tikrai del saules parmest viska i kita puse. NA ir man asmeniskai svarbu buvo kad visi sedetu nugara i valgomaji ir virtuve, nes erdve dalinai bendra o taip gausis kad visi sedes nugara i virtuve ir jos nematis
man tai irgi buvo svarbu
erdves pakanka tad manau beskirtuma i kuria puse pasuksi
pas mus gile 1, tai mastem zidini palikti ten kur yra, o telika kelti pries vitrininius langus- nu spigina ta saulute...
nezinau, kaip giles2 projekte,bet pas mus tai niekaip nesigauna a le valgomasis ir svetaine bendra erdve... vat virtuve labiau is svetaines matosi, tiksliau pusbaris
na jei jus nedaret bariuko, tai tada matosi pas jus ir valgomasis... tai pas jus iejus tiesiai is holo matosi sofkes galas
man kazkaip graziau,kad zidinys is visur matosi
zidini is vis norejau,kad matytusi ir is valgomojo,ir is svetaines, bet,kad atsipeikejau,kai jau visas namas pastatytas buvo
nieko pakeisti nebejo