Na va, jau pavasaris ant nosies, pajudes darbai statybose
Tai ir musu tema turetu pagyveti ir vaizdai is giliuku statybu pasipilti
Sekmingu statybu visoms
QUOTE(Otecmolodec @ 2010 03 10, 11:19)
Kuo šis projektas ypatingas?
Nes jis pats graziausias
Kaip saunu,kad sukuret nauja tema :
Ir toliau tikiuosi visos bendrausim aktyviai.. ir draugiskai
Ir toliau tikiuosi visos bendrausim aktyviai.. ir draugiskai
Aciu uz nauja temuke
As su klasimuku . Pas ka projektavote namo sildyma (mes desime visur grindini) ir pas ka kateline projektavima? Ieskodama info, pastebejau, kad tai atlieka skirtingos imones nors pagal mane turetu buti tas pats atsakingas uz katilo pajungima ir grindinio sildymo pajungima nes jei kas neveiks juk varys vieni ant kitu. Prasvieskit mane jei ka netaip suprantu
As su klasimuku . Pas ka projektavote namo sildyma (mes desime visur grindini) ir pas ka kateline projektavima? Ieskodama info, pastebejau, kad tai atlieka skirtingos imones nors pagal mane turetu buti tas pats atsakingas uz katilo pajungima ir grindinio sildymo pajungima nes jei kas neveiks juk varys vieni ant kitu. Prasvieskit mane jei ka netaip suprantu
QUOTE(biriusa @ 2010 03 10, 14:32)
Aciu uz nauja temuke
Tai kad mes pasakeme ko norime (na sildymas dyz.kuru,grindinis sildymas ir t.t.) ir gavome ivairiu firmu ar santechniku pasiulymus ... samatelese buvo iskirstyta- grindinio sildymo vedziojimas, vandentiekio vedziojimas, katilo pajungimas, medziagu ir darbu kaina, nair zinoma nuolaida
Patys dabar bludinam su tuo sildymu, turim 7 pasiulymus, kainos vien uz darba nuo 6 iki13t
QUOTE(Nilson @ 2010 03 10, 15:01)
Sveikos,
O pas mus jau isvedziotas visame name grindinis sildymas. Mes taip pat ivairiu firmu pasiulymus gavome, issirinkome viena ir jie mums viska padare. Viena firma. Jei kas blogai bus, turesime i ka kreiptis.
Papildyta:
Tiesa, o kad darbu kaina nuo 6 iki 13 tukst as manau kad daugoka
O pas mus jau isvedziotas visame name grindinis sildymas. Mes taip pat ivairiu firmu pasiulymus gavome, issirinkome viena ir jie mums viska padare. Viena firma. Jei kas blogai bus, turesime i ka kreiptis.
Papildyta:
Tiesa, o kad darbu kaina nuo 6 iki 13 tukst as manau kad daugoka
o tai kiek jus uz darba mokejot? ir kas ieina i tai?
QUOTE(Nilson @ 2010 03 10, 15:06)
mokejom 4000 tukst. I tai ieina visas grindinio sildymo isvedziojimas, t.y. polistirolio paklojimas, atspindincios pleveles paklojimas, kompensacines juostos padejimas krastuose, vamzdeliu isvedziojumas, na ir visos katilines sumontavimas ir paleidimas. Atrodo nieko nepamirsau
o vadentieki ir kanalizacija atskirai?