na prisiskaiciau as cia visko ir gero ir blogo, kiek zmoniu tiek nuomoniu, aisku nuo ko mirsi nezinai, bet nuo pleistro tikrai mirt nenoriu
QUOTE(mutantė @ 2005 06 15, 22:55)
Man tai ginekologė nors žindau savo lelių, sakė nusipirk pleistrą jau nuo 6 mėn kai leliui galima naudot, bet man tai pasirodė pavojinga ir aš jos nepaklausiau , dabar šią temą perskaičius pas tą ginekologę nenoriu eiti niekad
Sita ginekologe gal is menulio nukritus?Jokiu Kontraceptiku negalima naudoti zindanciai mamai!!!!Gerai butu, kad neitum pas tokia!Yra maitinancioms specialus tam pritaikyti vaistai!
As naudojau pleistra tik 2men, tai jis man labai nepatiko.Ji keisdavau kiekviena ketvirtadieni, tai kiekv 5-dieni labai blogai jausdavausi pykino, vemdavau net kartais, o koks galvos skausmas!!!!Dabar net "paemiau" 1men pertrauka.Saugojomes "a la naturaliu budu".Bet eina peklan, kai reikia lauktti men su baime, o kai geri KT tai taip ramu...nors noro myletis tai jokio Tai dabar vel gersiu Lyndinette man jos geriausios.O del tu mirciu, tai manau kad tai reklamos triukas...Nors ka gali zinoti...
kaip sakoma..visiem gydytojam yra sumokama atitinkamai uz propaganda ir antireklama..tep kad viskas priklauso nuo to ar shi vaistinike/gydytoja "prastumineja" (atsiprashau uz toki zodi) pleistr, zieda kt ar dar ka...
QUOTE(vitalija... @ 2007 04 17, 13:05)
O del tu mirciu, tai manau kad tai reklamos triukas...Nors ka gali zinoti...
Ne reklamos Tiesiog naudojant pleistra, dideja tromboziu tikimybe. Lygiai taip pat kaip ir kita hormonine KT. Beje, naujausiomis ziniomis, net moterims menopauzes laikotarpiu neberekomenduojama taikyti pakaitines hormonu terapijos. Nors sumazeja osteoporozes tikimybe, bet islieka tie patys salutiniai poveikiai kaip ir KT atveju - trombozes, veziniai susirgimai ir kt...
jei vyras myli moteri tai ir jis saugosis ir uzsimaus tas gumutes. idomu jei paklaustumem savo mylimuju ar jie taip rizikuotu del savo kepenu? itariu kad ne mano kepenys irgi nera parduodamos ir gheriau man atrodo yra "gumytes"
QUOTE(raganaite2 @ 2007 05 03, 17:48)
jei vyras myli moteri tai ir jis saugosis ir uzsimaus tas gumutes. idomu jei paklaustumem savo mylimuju ar jie taip rizikuotu del savo kepenu? itariu kad ne mano kepenys irgi nera parduodamos ir gheriau man atrodo yra "gumytes"
na,del gumyciu...vyras mielai uzsimauna, bet nepasitikiu jom
pasirinkau pleistra - ziuresim kaip bus...
nuo hormonu man ziauriai auga svoris ir kt geriant augo, ir hormonus vaisingumui gydyt - augo... zesim kaip bus su pleistru... jei kazkokie negerumai - teks gumos uzsipirkt
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 07 25, 11:50)
na,del gumyciu...vyras mielai uzsimauna, bet nepasitikiu jom
nuo hormonu man ziauriai auga svoris ir kt geriant augo, ir hormonus vaisingumui gydyt - augo... zesim kaip bus su pleistru... jei kazkokie negerumai - teks gumos uzsipirkt
as naudojau pleistra 6 men ir pastebejau, kad kazkas ne taip. Aukstas spaudimas pasidare, ant koju isryskejo kraujosruvu.....zodziu ne kas...jau nutraukiau ir nezadu daugiau jo naudoti
na o as dar tik antra pleistra uzsiklijavau ir pradejo pykint. ryte atsikeliu bloga... jei ka uzsiimu dirbt - irgi bloga! issigandau kad nebuciau nescia. bet gal tai salutinis poveikis??? nezinau.. kt man labiau patiko . naudojau femine 35. ir lyg nieko blogo nepastebejau. tik va.. isgert laiku oj budavo sunku
mane irgi nuo jo pykina.suklijavau pirma menesi.bet net nezinau,ar vartosiu toliau.man KT kazkaip labiau prie sirdies... niekad tokio pykinimo su jokiom KT nera buve.o koks kraujavimas baisus(dabar atseit darau pertrauka),siaubas kazkoks. nezinau,nezinau....
tabletes isgerdavau visalaik laiku,del to problemu nekildavo.turbut grisiu prie ju.
tabletes isgerdavau visalaik laiku,del to problemu nekildavo.turbut grisiu prie ju.
Papasakosiu toki nutikima. Panyke naudojo pleistra apie 1 metus su trupuciuku. Po to seke pertrauka. Po to vel vartojo gal 2-3 pakuotes. Pries 2 metus pasireiske slapimtakiu ir slapimo pusles uzdegimas. Man tik dabar dasilo, kad cia galejo buti KP pasalinis poveikis.
Praejus 2 metams, po to uzdegimo, praeita penktadieni prasidejo akmenliges priepuolis. Nustate, kad inkstuose yra akmenu. Prasidejo inksto uzdegimas. Kol kas ligoninej, nezinau, toliau laukia akmenu skaldymas.
Gal cia ir nesusije niekaip, bet visgi radau informacijos, kad nuo uzdegimo ir infekciju gali prasideti akmenlige. Taigi gal cia KP ir niekuom detas, nes dabar sunku pasakyti, bet bukit atsargus, zmones
Praejus 2 metams, po to uzdegimo, praeita penktadieni prasidejo akmenliges priepuolis. Nustate, kad inkstuose yra akmenu. Prasidejo inksto uzdegimas. Kol kas ligoninej, nezinau, toliau laukia akmenu skaldymas.
Gal cia ir nesusije niekaip, bet visgi radau informacijos, kad nuo uzdegimo ir infekciju gali prasideti akmenlige. Taigi gal cia KP ir niekuom detas, nes dabar sunku pasakyti, bet bukit atsargus, zmones
as ir uz KT man jos saugesnes nei KP