Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbus įspėjimas dėl EVRA pleistro

QUOTE(lineba @ 2005 06 16, 18:31)
O kaip prezervatyvai? g.gif Jei jau moterims viskas kenkia,tegul vyrai saugosi biggrin.gif

Deja, ne visom ir prezervatyvai tinka... Visgi jie irgi į moters vidų patenka...
Pastebėjot, kad visos priemonės nukreiptos į moters vidų?
Atsakyti

[/quote]

tai juk ten viskas ir įvyksta, o kaip gi kitaip ax.gif
Atsakyti
[quote=Waiworyksciuke,2005 06 17, 09:36]
[/quote]
tai juk ten viskas ir įvyksta, o kaip gi kitaip ax.gif
[/quote]

taip, bet galima būtų ir į vyro vidų nukreipt tongue.gif , pvz., kad laikinai nebegamintų spermiukų - kaip kad KT stabdo kiaušinėlių vystymąsi...
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 16, 18:31)
O kaip prezervatyvai? g.gif Jei jau moterims viskas kenkia,tegul vyrai saugosi biggrin.gif

Teisingai smile.gif
Kodel tik mes turime saugotis????? Mums vargas, uztat vyrams malonumas???? blink.gif
Reikia Lietuvoj iteisinti vyriskus kontraceptikus - jei nenori vaiku, tegul patys ir nuodyjasi!!!! mirksiukas.gif
O juk yra ir tokiu, kurie grieztai atsisako naudoti prezervatyva vien tik del to, kad malonumas mazesnis. Atseit nestumo isvengimas TIK moteru problema. Tokius tai isvis reikia varyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lape Snape: 17 birželio 2005 - 09:10
QUOTE(Vestute @ 2005 06 08, 15:36)
Aga o man tai cia tox klausimiukas iskilo, gal ir ne visai i tema, bet jei taip imi ir nustoji ji naudot, tai nebuna kokiu negeroviu..? Ar kas jau metet ta pleistriuka? Gal ten po to kokiu bezobraziju vel atsiranda kaip ir pradejus nmaudot?

nu tai jau pastebėjau, kad vis po kokį spuogą iškylą, bet tokie skaudūs... nu man tokių kartais prieš jį naudojant iškildavo, bet tik prieš mm, o dabar... g.gif tai jau sieju tai su pleistro vartojimo nutraukimu, o daugiau niekas nepasikeitė, net svoris nekrenta cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waiworyksciuke: 21 birželio 2005 - 08:24
Aš tai panaudojau tą pleistrą porą savaičių ir teko nutraukti- js vis atsiklijuodavo, kraštai baisiai pajuodę buvo, baisu žodžiu...Nieko gero..Ir krūtinę labai skaudėjo.

Šiaip ir tablėtės man nepatinka,nors vartojau pačias silpniausias (logest). Imunitetas kažko labai susilpnėja jų gėrimo metu- viena angina po kitos, visa infekcija kimba, apetitas pasidaro žvėriškas, krūtinę maudžia,libido sumažėja, kas tikrai išeina ne į nauda tarpusavio aistrai...O nuo stipresnių (pvz aš gėriau Diane-35) tai iš viso buvo dar blogiau.

Dabar aš naudoju Pharmatexą , kuris nėra toks kenksmingas kaip KT , o mylimasis-prezervatyva (nes šios priemonės kartu apsaugo tikrai labai patikimai). Aišku, pharmatex'as irgi nėra toksai jau sveikas vartojant ilgainiui,bet tikrai daro mažiau žalos, nei KT, tą jums pasakys bet koks ginekologas, be to, ir informaciniame lapelyje jokių rimtų pašalinių poveikių nėra išvardinta.

Atsakyti
Planavau keist tabletes i pleistra, nes maniskes greit baigsis.... perskaicius "Odes" straipsni kazkaip abejoju ar pirksiu pleistriuka.

Bandziau ieskot kitu apsisaugojimo priemoniu, bet rezultatai daugumos panasus... naudojant 5 metu laikotarpi kruties vezio rizika kyla, neskaitant trombozes, vos ne kasdienio galvos skausmo ir t.t.

Svarstem su vyru kondonus, bet esu alergiska latexui...

Tai vis dar galvoju.....
Atsakyti
Nu va, galvojau ir aš naudoti tą pleistrą, bet ir tai dvejojau - na kaip gi jis čia taip visoms gai tikti. Tuo labiau, viena pažįstama po ilgo pleistro naudojimo staiga ėmė ir nustojo naudoti, kai pasiteirvau kodėl - motyvacija buvo tokia, kad bus gerai ir natūrali apsauga.
o po tokių pasakojimų, tai tik dar labiau atšoksta fantazija apie norą jį naudoti
Atsakyti
ir man nepatikimai schmoll.gif o jei nukris, o jei dar kas nors...geriau geriu KT, nors ir vargina kas diena nepamirsti, bet...
Atsakyti
Išsamiai ir aiškiai + ir -
KP
Atsakyti
Pirmas menuo kaip naudoju sita pleistra, na, pasaliniu poveikiu jokiu, gal tik krutine labai jautri tapo, bet tai netrukdo gyventi smile.gif Siuo metu esu uzsiklijavusi treciaji. Ka as zinau, jauciu kad nuo sekancio men as jo nebepirksiu. Ir ne todel kad issigandau visu tu kalbu ir pan. Tiesiog nuemus ta pleistra, oda visa lieka raudona, isberta (gal jis tiesiog man netinka?), o ir palieka aplink juoda, apsivelia tie krasteliai, kazkaip visai jokio grozio....
Tik va - pirma men reikia paeiliui klijuoti ne 3, o 4, o tai is kur man ta 1 dar gauti, juk pakuotes visos del to nepirksi... Planuoju pradet gerti yarina, gal gali kas patart, kaip man cia sureguliuot ta keitimo procesa g.gif ?
Atsakyti
kaip čia dabar sugalvojai, kad keturiu reikia? Jei gerai pamenu kas savaitę tuos tris pakeiti ir ketvirtąją savitę sulauki mm ir vsio, nepatinka, spjauk per peti.... ir manau sulaukusi kitu mm gali pradeti naudoti kita apsisaugojimo priemone 4u.gif aišku geriausia pasitarti su ginekologe mirksiukas.gif
Atsakyti