Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbus įspėjimas dėl EVRA pleistro

QUOTE(zuzu @ 2005 06 01, 11:25)
piliules...pleistrai, hormonai, spirale...nepagalvojate,kad tai moteris, kuri viska kisasi i save. turi susigyventi su salutiniais reiskiniais, stebet ar ja beria, vimdo, etc....
kazkaip nesu linkusi nieko i save kisti. esu uz naturalu planavima.

drinks_cheers.gif pritariu, tik dar priedo prezervatyvą užsimaut reikėtų ir jokio galvos skausmo smile.gif
Atsakyti
Aga o man tai cia tox klausimiukas iskilo, gal ir ne visai i tema, bet jei taip imi ir nustoji ji naudot, tai nebuna kokiu negeroviu..? Ar kas jau metet ta pleistriuka? Gal ten po to kokiu bezobraziju vel atsiranda kaip ir pradejus nmaudot?
Atsakyti
Tai va jau nusiėmiau sekmadienį, sulaukiau mm ir jau ateinantį sekmadienį nebesidėsiu, tai parašysiu , jei ką pastebėsiu, bet nemanau, nes man jokių požymių nebuvo ir pradėjus jį naudoti.. ax.gif
Atsakyti
Man tai ginekologė nors žindau savo lelių, sakė nusipirk pleistrą jau nuo 6 mėn kai leliui galima naudot, bet man tai pasirodė pavojinga ir aš jos nepaklausiau schmoll.gif schmoll.gif, dabar šią temą perskaičius pas tą ginekologę nenoriu eiti niekad schmoll.gif
Atsakyti
nu jau seniu seniausiai yra zinoma, kad KT vartojimas sukelia daugybe onkoliginiu ligu....o jeigu moteris esanti rizikos grupeje vartoja KT jai susirikti onkologine liga tikimybe zymiai zymiai padideja
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 15, 22:55)
Man tai ginekologė nors žindau savo lelių, sakė nusipirk pleistrą jau nuo 6 mėn kai leliui galima naudot, bet man tai pasirodė pavojinga ir aš jos nepaklausiau schmoll.gif  schmoll.gif, dabar šią temą perskaičius pas tą ginekologę nenoriu eiti niekad  schmoll.gif

Kontraceptiniu vaistu pramoneje visame pasaulyje vartosi milijardai. Tai didziulis biznis. Ir tos pacios gydytojos gauna pinigus uz tai, kad rekomenduotu viena ar kita vaista. Todel tie kontraceptikai yra pastoviai mums kisami. As esu labai pries, schmoll.gif nes taip iskreipus moters natura, yra daroma didziule zala. Jau vien paskaicius informacini lapeli plaukai pasisiausia. O kiek mes dar nezinome???
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 06 16, 09:58)
Kontraceptiniu vaistu pramoneje visame pasaulyje vartosi milijardai. Tai didziulis biznis. Ir tos pacios gydytojos gauna pinigus uz tai, kad rekomenduotu viena ar kita vaista. Todel tie kontraceptikai yra pastoviai mums kisami. As esu labai pries, schmoll.gif  nes taip iskreipus moters natura, yra daroma didziule zala. Jau vien paskaicius informacini lapeli plaukai pasisiausia. O kiek mes dar nezinome???

va butent thumbup.gif
juk geri tai nuo vieno, o sussergi tai simtais ligu... nu niekaip negaliu suprasti kam save nuodyti,jeigu esi sveika,grazi....nu niekaip frusty.gif
Atsakyti
Visi kontraceptikai yra blogis.
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2005 06 16, 11:46)
jo......laiku perskaičiau.nes jau norėjau nuo sekančių mm.pradėti naudoti pleitstrą.Bet dabar laaabai abejoju schmoll.gif teks ir toliau vartoti Logest.

Man tai atrodo, kad geriami kontraceptikai nera geresni uz pleistra schmoll.gif
Salutinis poveikis toks pat. Nebent naudojant pleistrus maziau pazeidziamos kepenys.
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 06 16, 14:35)
Man tai atrodo, kad geriami kontraceptikai nera geresni uz pleistra schmoll.gif
Salutinis poveikis toks pat. Nebent naudojant pleistrus maziau pazeidziamos kepenys.

o man atrodo, kad pleistras blogiau, nes jis labiau sukelia trombozę, gi patenka tiesiogiai į kraują ir jį labai veikia, na, aišku, virškinimo neveikia, nors į kepenis per kraują visgi šiek tiek patenka medžiagų. Bet gal jį labiau galima rekomenduot tom, kurios turi jautrų virškinimą.
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 06 16, 14:35)
Nebent naudojant pleistrus maziau pazeidziamos kepenys.
Bet kuris hormaninis peparatas: kontraceptikai, tepalai nuo įvairių bėrimų, aerozoliai nuo astmos ir t. t. šalinasi per kepenis, nesvarbu kokiu būdu į organizmą pateko g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 05 23, 13:10)
Eikit sau mergos! Prigasdinta dabar esu iki begalybes.  unsure.gif kaip tik ruosiuosi mesti gert KT ir galbut pereiti prie ziedo, ale dabar jau nebezinau nei ku daryt... Negi nebesimylet? doh.gif

O kaip prezervatyvai? g.gif Jei jau moterims viskas kenkia,tegul vyrai saugosi biggrin.gif
Atsakyti