Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbus įspėjimas dėl EVRA pleistro

QUOTE(Zemze @ 2005 05 27, 12:54)
Zuzu... zuzu... Jei tyrimai nebutu atlikti, spek, ar pleistras butu isleistas i prekyba! Ne vieni medikamentai nepatenka i rinka neatlikus tyrimu.

Kiekviena renkames pagal savo poreikius ir galimybes.

Taip, nepatenka, neatlikus tyrimu, bet kiek ju ish rinkos ishimama, nes po kazhkiek laiko pasireishkia labai neigiami shalutiniai efektai. Gyvenu JAV ir neretai per televizija su kitomis reklamomis matau perspejimus apie tokius medikamentus.
Atsakyti
Perspejimai per TV gali buti konkurentu uzsakyti... Is Lietuvos rinkos pleistras nera isimtas, ir ,kiek zinau, is uzsienio taip pat (o ten yra naudojamas zymiai ilgiau nei pas mus)
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 05 22, 20:42)
Sveiko mamytes. Sužinojau blogą naujieną.Tiesą saknt man ja pranešė vyras uždraudė naudot kontraceptinį pleistrą. man kaip tik reikėjo nusipirkti naują pakauotę ir paprašiau , kad man ją nupirktų vyras... Žodžiu jis pareina (kas keisčiausia su tais pleistrais ) ir sako, kad daugiau mes jų nebenaudosim... Žodžiu jo vaistininkė pasiteiravo ar ilgai juos naudojam,vyrui atsakius teigiamai ,ji pasakė,kad pasaulyje nuo jų mirė 17 moterų (per 2 metus). Tiesa, vaistininkė sakė, kad tos mirtys įrodytos mokslininkų (nu kad nuo tų pleistrų mirė). Norėjau paklausti ką jūs girdėjot apie tai ? Net nežinau ar vartot toliau, šiaip man jis patinka...nereikia sukt galvos...

Perskaičiau šitą postą, pagalvojau, po to žvilgtelėjau į profilyje surašytus vaikučius ir doh.gif mano mintys įgavo labai realų pagrindą. Ar ta vaistininkė nėra tas pats tavo vyras g.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 05 29, 14:24)
Perskaičiau šitą postą, pagalvojau,  po to žvilgtelėjau į profilyje surašytus vaikučius ir doh.gif  mano mintys įgavo labai realų pagrindą. Ar ta vaistininkė nėra tas pats tavo vyras g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ot prajuokinai...o tas parašymas apie antrą vaikutį yra skirtas tolimai ateičiai, abu žinom kad dabar tikrai ne laikas... Be to taip greitai nebūtų sumąstęs, nes aš laukiau mašinoj su dukryte ir jis grįžo akivaizdžiai susirūpinęs... vat. Bet pasijuokiau tai skaniai...
Beabejo, kai kam toks variantas būtų galimas... tik ne mūsų atveju...
Atsakyti
piliules...pleistrai, hormonai, spirale...nepagalvojate,kad tai moteris, kuri viska kisasi i save. turi susigyventi su salutiniais reiskiniais, stebet ar ja beria, vimdo, etc....
kazkaip nesu linkusi nieko i save kisti. esu uz naturalu planavima.
Atsakyti
na, aš tikiu, kad jei moteriai tinka, patinka, tai gal nieko, bet va, jei netinka....na, bent jau aš nesimūčinau, o tai vakar vos nepadusau....
Atsakyti
Čia biški ne į temą, bet mano pamąstymai biggrin.gif .
Iš tikrųjų, dabar kai pagalvojau, visos tos kontraceptinės priemonės yra skirtos moteriai į vidų kišti, jai naudoti. Tikrai matosi, kad vyrai sukūrė. Žiūrėkit, vienintelė nuo seno vyrų naudojama priemonė (bet ir tai kišt moteriai į vidų biggrin.gif ) prezervatyvas, tai ir tai sukurtas ir moteriškas yra. O visos hormoninės priemonės - tik moteriai, ir vis toliau tobulinamos, tik jos vaisingumas slopinamas, o juk jai reikia gimdyt vaikus po tų priemonių vartojimo, o ne vyram... Buvo kalba apie tabletes vyram, bet kažkaip sunkiai juda į priekį... O per tą laiką ir pleistras, ir žiedas pasirodė... Bet galvoju, pvz. jei mano vyrui reiktų gert KT, jaučiu, tikrinčiau, ar nepamiršo biggrin.gif .
Atsakyti
nu jo, kažkaip reikia gi saugotis, ir tada jau renkamės, kas kam labiau tinka... aišku, gal ir man kažkurios KT tiktų, bet ai...
nusipirksiu termometrą BT matavimui, nes vieną sudaužiau, vyras sako " jis nusižudė, kad tokio darbo nereiktų dirbt laugh.gif "
P.s. o kas tas ovuliometras? Nu aš čia visai ne į temą...
Atsakyti
Liepsnele, labai smagiai (ir lpgiskai) pabarei thumbup.gif Kalti vyrai... smile.gif Ir grozio stereotipus jie sugalvojo, ir tuos pacius aukstakulnius... biggrin.gif Bet uz pleistra, tai as jiems vis vien dekinga, nes kaip esu jau minejus, del sveikatos busenos, man jis tikra panaceja blink.gif

Och tie vyrai... ir ka mes be ju? blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2005 06 01, 12:25)
piliules...pleistrai, hormonai, spirale...nepagalvojate,kad tai moteris, kuri viska kisasi i save. turi susigyventi su salutiniais reiskiniais, stebet ar ja beria, vimdo, etc....
kazkaip nesu linkusi nieko i save kisti. esu uz naturalu planavima.

Lengva tau kalbėt, kai profilyje tik du matau, o kai pas mane 6 ax.gif Pasitikėt natūraliu planavimu g.gif doh.gif schmoll.gif schmoll.gif

KT Harmonet netiko, pleistras netiko, prezikai alergizuoja, kas dar liko? Va spiralės dar nebandžiau. Nu jeigu ir čia šnipštas gausis, tai jau mega_shok.gif
Atsakyti
Idomūs tie KP kainų svyravimai. Prieš 5 dienas pirkau Eurovaistinėje, mokejau 39,99 Lt. Prieš mėnesį Kamelijoje- 42,99 Lt. Pigiau dar nemačiau.

O šiaip KP man labai tinka, tik va sunervino- tik uzsiklijavau pirmajį pleistrą, o jis pradėjo lipti prie kelnaičių ir galiausiai visai atsiklijavo, blink.gif, tai dabar reikia klijuoti kitą, o tai reiškia vėl pirkti naują pakuotę verysad.gif . O gal dar kas turite nereikalingą pleistriuką? ax.gif
Atsakyti
Jofana... mergaites... Baikit jus apie uzsilikusius pleistrus kalbet schmoll.gif As bijociau rizikuoti... O ka jei to uzsilikusio galiojimas baigesi, o ka jei jis kur netycia paliktas sauleje prisuto? Paskui nesuveiks ir bus nestuke.gif O be to viena savaite niekas neaisku (na gal ir buna, kas kita diena apsivemia biggrin.gif ), o rganiznui reikalingas mazdaug menuo adaptuotis, o tada "atmesti" arba "priimti" pleistra.
Jei dalinates, tai bent galiojima paziurekit, ir saugokit save 4u.gif
Atsakyti