Satina, straipsnis nera ishtrauktas ish dangaus, ir remiasi jie medicininiais tyrimais, statistika.
Taip, shiais laikais negali zhinoti, kur tiesa, o kur tiesiog komercija. Skaudzhiausia, kad neretai ir daktarai shoka pagal vaistu gamintoju dudele...
Del tu visokiu krauju kresejimu ir viso kito, taigi paskaitykit kontraceptiku informacini lapeli, gi surasyti visi pasaliniai poveikiai, taip kad ne tik pleistras juos duoda. Bet as manau visa problema yra tame kad paskiriant kontraceptikus nedaromi jokie hormoniniai testai. Gi kas tinka Onai tas netinka Rasai. Bet dazniausiai manau gydytojai vadovaujas principu atrask pati... Ir siaip kaip jau kazkas rase, reikia maziau tiket viena bobele sake, o daugiau pasitiket gydytoju, pries tai gera susiradus.
Oi, mergaites... O jus nepagalvojot, kad cia paprasciausia antireklama pleistro konkurentai paleido?
I daug ka ziuriu per verslo prizme, nes baigiau atitinkamus mokslus ir dirbu toje srityje. Cia izvelgiu viena tendencija - i rinka atejus ziedui, staiga paaiskeja, kad moterys neva mirsta nuo pleistro. Tada visos atsisako pleistro ir pereina ant ziedo. Ziedas susikrauna grazaus pinigelio, o moterys vaiksto su augliai gimdos kaklelyje...
Nepasiduokit kvailystej "kazkas kazka pasake, o dar jei spaudoj rase...!!!". Spreskite pagal savo kuna. As pleistru patenkinta, ir jokie pigus uzsakyti straipsniukai man neirodys, kad galima numirti nuo kontracepcijos.
I daug ka ziuriu per verslo prizme, nes baigiau atitinkamus mokslus ir dirbu toje srityje. Cia izvelgiu viena tendencija - i rinka atejus ziedui, staiga paaiskeja, kad moterys neva mirsta nuo pleistro. Tada visos atsisako pleistro ir pereina ant ziedo. Ziedas susikrauna grazaus pinigelio, o moterys vaiksto su augliai gimdos kaklelyje...
Nepasiduokit kvailystej "kazkas kazka pasake, o dar jei spaudoj rase...!!!". Spreskite pagal savo kuna. As pleistru patenkinta, ir jokie pigus uzsakyti straipsniukai man neirodys, kad galima numirti nuo kontracepcijos.
as irgi manau,kad cia gal ir tiesa,bet straipsniuose daznai sutirstinamos spalvos...gal parase kas nors,kas ziauriai pries tuos pleistrus? juk,jei kalbant apie gimdymus tai rasime daug ir netgi kardinaliai skirtingu nuomoniu ir ne tik tarp medicininio issilavinino neturinciu ir savo patirtimi besiremianciu zmoniu, bet ir tarp ausktos klases mediku, profesoriu...
siaip keknia visi vaistai,o KT, KP galima priskirti ir prie vaistu...taigi...
siaip keknia visi vaistai,o KT, KP galima priskirti ir prie vaistu...taigi...
na,juk pries vartojant reikia perskaityt informacini lapeli ir jei jau del kazkokios priezasties negalima to dalyko vartot (siuo atveju, plesitruko), tai ir nevartot..aisku, jei nepaiso nurodymu,tai visko gali but...pati naudoju pleistrukus,ir niekuo nesiskundziu,tai manau tinka...taip kad reikia ziuret kokia savijauta ir atsizvelgt i savo negalavimus,kurie gali keist vaisto poveiki...o bijot be reikalo neverta
Butent... Jei zmogus serga cukralige, tai gali mirti ir "perdozavus" irisu Reikia skaityti sudeti ir derinti prie savo organizmo.
Zinot, mano bobuliokas visa gyvenima buvo nusiteikus pries bele kokia chemija - neleisdavo mamai (kol dar gyveno kartu) naudoti kremu, dazytis, ir net persalimus ir gripus gydydavo visokiais nuovirais Argumentas buvo toks "mirsi tu nuo situ chemikatu". Tai isivauzduokit, ka ji pasakytu, suzinojusi apie pleistro egzistavima
Hm hm... jos gimtadienis poryt, reikes aplankyti... vadiasi pleistra po kelnaitemis persiklijuosiu
Zinot, mano bobuliokas visa gyvenima buvo nusiteikus pries bele kokia chemija - neleisdavo mamai (kol dar gyveno kartu) naudoti kremu, dazytis, ir net persalimus ir gripus gydydavo visokiais nuovirais Argumentas buvo toks "mirsi tu nuo situ chemikatu". Tai isivauzduokit, ka ji pasakytu, suzinojusi apie pleistro egzistavima
Hm hm... jos gimtadienis poryt, reikes aplankyti... vadiasi pleistra po kelnaitemis persiklijuosiu
nu tu fainulka
aš vis dar kontraceptikų klajonėse...turiu yarina, bet dienos dar neparėjo, nu su tuo pleistru beveik įtikinai, jei netiks tos tablos, tai reiks gal jį bandyt
o sakai, ten tokia pati sudėtis kaip cileste, kaži ar estrogenų neperdaug, nes ten 0,35...o kitose tabletese 0,3.... ar mažiau, ta prasme, ar skysčiai nesikaupia ir t.t.?
aš vis dar kontraceptikų klajonėse...turiu yarina, bet dienos dar neparėjo, nu su tuo pleistru beveik įtikinai, jei netiks tos tablos, tai reiks gal jį bandyt
o sakai, ten tokia pati sudėtis kaip cileste, kaži ar estrogenų neperdaug, nes ten 0,35...o kitose tabletese 0,3.... ar mažiau, ta prasme, ar skysčiai nesikaupia ir t.t.?
Na, pradziai pasikartosiu simtaji karta, kad kiekvienai asmeniskai Bet man nei skysciai kaupiasi, nei kas kitas... Isvis jokiu salut. poveikiu nejauciu
Del panasios sudeties, tai del cilesto negaliu pasakyt, nes jau seniai nebegeriu, ir nebepamenu. Esu skaicius, kad evra pleisteris yra klijuojamas analogas cilestui, nes berods, abieju geriu gamintojas yra tas pats
Del panasios sudeties, tai del cilesto negaliu pasakyt, nes jau seniai nebegeriu, ir nebepamenu. Esu skaicius, kad evra pleisteris yra klijuojamas analogas cilestui, nes berods, abieju geriu gamintojas yra tas pats
Spėlioti galima į valias:
Prekyba vaistais yra viena iš pelningiausių. O konkurencija konraceptikų rinkoje tikrai vyksta.
Kontraceptinis žiedas gaminamas kompanijos ORGANON
Kontraceptinis pleistras JANSSEN-CILAG
O kontraceptines kita krūva... taigi atmesti rinkos perpasiskirstymą galima įžvelgti.
O tokiu atveju, kažkas paskelbia antį, ar tiesiog pateikia tendencingą info. Kažin kodėl niekur neminėta apie aukas tablečių?
Jei jau toks "mirštamumas" tai nei pati įmonė nerizikuotų toliau "pavojingu" produktu, o ir vaistų gamybos priežiūra užsiimančios visokiausios asociacijos netylėtų. Galų gale LR Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba įsikištų dėl pleistro platinimo.
Vienas iš svarbiausių VVKT uždavinių yra:
kontroliuoti farmacinę veiklą, siekiant, kad Lietuvoje būtų vartojami kokybiški, efektyvūs ir saugūs vaistai.
......man čia kažkas kažkuom neskaniai smirda....t.y. situacija panaši į viena boba sakė.
O dėl to pigumo tai... kad ir kur bepirkčiau pleistrą , jo galiojimo data iki 2005 08... tai sakau, gal chebra per daug užsivežė, tad kainas pigina
Prekyba vaistais yra viena iš pelningiausių. O konkurencija konraceptikų rinkoje tikrai vyksta.
Kontraceptinis žiedas gaminamas kompanijos ORGANON
Kontraceptinis pleistras JANSSEN-CILAG
O kontraceptines kita krūva... taigi atmesti rinkos perpasiskirstymą galima įžvelgti.
O tokiu atveju, kažkas paskelbia antį, ar tiesiog pateikia tendencingą info. Kažin kodėl niekur neminėta apie aukas tablečių?
Jei jau toks "mirštamumas" tai nei pati įmonė nerizikuotų toliau "pavojingu" produktu, o ir vaistų gamybos priežiūra užsiimančios visokiausios asociacijos netylėtų. Galų gale LR Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba įsikištų dėl pleistro platinimo.
Vienas iš svarbiausių VVKT uždavinių yra:
kontroliuoti farmacinę veiklą, siekiant, kad Lietuvoje būtų vartojami kokybiški, efektyvūs ir saugūs vaistai.
......man čia kažkas kažkuom neskaniai smirda....t.y. situacija panaši į viena boba sakė.
O dėl to pigumo tai... kad ir kur bepirkčiau pleistrą , jo galiojimo data iki 2005 08... tai sakau, gal chebra per daug užsivežė, tad kainas pigina
na ka gi...duomiuos kontra-cepcija...salutinis NEIGIAMAS poveikis organizmui visad didesnis uz teigiama.
dabar jauciates gerai-kas bus po n metu-nezinia.
tyrimai neatlikti su pleistru.
saugumo jokio.
ir visgi turi polinki moteris kistis i save viska, tarisi i siuksliadeze.
uzeikit i skyreli "nekenciu kontracepcijos".
saugumo jokio.
QUOTE(zuzu @ 2005 05 26, 18:01)
na ka gi...duomiuos kontra-cepcija...salutinis NEIGIAMAS poveikis organizmui visad didesnis uz teigiama.
saugumo jokio.
saugumo jokio.
niu, o ką patartum tokio saugaus??nors gumytės mums nėra blogai, bet ginekologė apšvietė (tik įtariu, kad kontraceptinių priemonių reklaminiais sumetimais) jog prezervatyvai nepatikima , o kas dar lieka?