sveikos mergaitės,
aš taip pat turiu pora pakuočių nesunaudotų, gal kam reikia?
gintarinej vaistinej KP kainuoja 45 LT( akciine nuolaida), gal galit pasakyt mazdaug kokios kainos kitose vaistinese
QUOTE(Migitukas @ 2005 12 17, 05:12)
Sveikos merginos, as taip pat naudoju pleistriuka ir jau gana ilgai (apie 1.5 metu) Ir isgirdus tokias naujienas,kaip ir Jus,begau pas ginekologe konsultuotis,taciau ji mane nuramino ir pasake,kad vis dar vyksta visokie tyrimai ir nera konkreciai patvirtinta,kad sie pleistrai yra pavojingi musu sveikatai. Jie vis dar yra pardavinejami vaistinese. Asmeniskai jokiu blogumu nepastebejau,sveikata puiki. Sekmes visoms.
Aha, tikrai dar vyksta tyrimai - kaip tik ant musu
Na, man dabar kaip tik aktualu pleistrai, nes, atrodo, kad jie - daug patogesnis reikalas. Tai pradzioje issigandau sio skyrelio pavadinima perskaicius, bet kazkaip, kuo daugiau skaiciau, tuo aiskejo sena tiesa - visi kontraceptikai blogis, bet kuris kuriai maziau - turbut tik bandymu keliu paaiskeja...
paskui bandziau dar dvieju rusiu tabletes, bet pykino tik truputeli maciau nei nuo pleistro, tai velnias zino, kaip is tiesu. Manau, kad bet kokiu atveju, konkurentai nesnaudzia
[/quote]
paskui bandziau dar dvieju rusiu tabletes, bet pykino tik truputeli maciau nei nuo pleistro, tai velnias zino, kaip is tiesu. Manau, kad bet kokiu atveju, konkurentai nesnaudzia
[/quote]
Gal kuri padare tyrima kur Evra pigiausia Snd nusipirkau Eurovaistinej, tai issigandau - 62,80Lt. Girdejau. kad Norfos vaistinej tik 51Lt. Cia nejuokais reikia pasidometi, bo i bankrota nuvarys
Sveikos,
Gal kas turit viena pleistriuka parduoti?
Noriu nutraukt vartojima, bet vieno truksta pleistriuko is triju, o nauja pakuote nesinori pirkt...
Skubiai i AZ
Gal kas turit viena pleistriuka parduoti?
Noriu nutraukt vartojima, bet vieno truksta pleistriuko is triju, o nauja pakuote nesinori pirkt...
Skubiai i AZ
ar be recepto galima nusipirkt Kp?
QUOTE(puzzle @ 2008 12 01, 10:38)
gintarinej vaistinej KP kainuoja 45 LT( akciine nuolaida), gal galit pasakyt mazdaug kokios kainos kitose vaistinese
Girdėjau, kad gintarinėj visi kontraceptikai su nuolaida (tik nežinau, kokia) Camelijoj su nuolaidų kortele -10%.
QUOTE(karjeriste1 @ 2009 01 31, 19:14)
Receptas yra privalomas jau nuo 2007m rugsėjo mėn
arba gal kam reikia 2-ju pleistriuku evra?
nes reikejo vieno, nusipirkau pakuote visa, dabar 2 nereikalingus turiu...
nes reikejo vieno, nusipirkau pakuote visa, dabar 2 nereikalingus turiu...
QUOTE(Vitalma @ 2009 01 30, 21:54)
Gal kuri padare tyrima kur Evra pigiausia Snd nusipirkau Eurovaistinej, tai issigandau - 62,80Lt. Girdejau. kad Norfos vaistinej tik 51Lt. Cia nejuokais reikia pasidometi, bo i bankrota nuvarys
Seimos dar vaistinej panasiai pigiau kainuoja
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 01, 03:04)
Girdėjau, kad gintarinėj visi kontraceptikai su nuolaida (tik nežinau, kokia)
Na, nebent tik speciali nuolaida, nes siaip ten, kiek KP ziurejau, tai brangiausia buvo
Papildyta:
QUOTE(karjeriste1 @ 2009 01 31, 19:14)
Praktiskai kartais galima, bet tikrai nepatartina. O siaip - receptas butinas
QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 02 04, 19:29)
praktiskai kartais galima, bet tikrai nepatartina. O siaip - receptas butinas
aciu . uz atsakyma
kai pradejau wartot kp ginekologas iskart pasake kad jame daugiau hormonu nei kt. Paklausiau cia gerai ar blogai tai jis atsake kad cia kai skauda galwa wietoj wienos citramono tabletes isgert 5 bet aš jau buwau wiena mėn wartojus tai jis paklausė ar buwo koks salutinis poweikis atsakiau kad ne tai jis israse recepta ir liepe po pusmecio ateit pasitikrint. Kolkas jokio salutinio poweikio nejutau ir esu patenkinta kp:)