Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 20:41)
Dar vienas, katik "iškeptas" darbelis smile.gif

fainuolis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 21:29)
Ohohoho, siuvinejimomagijos pardavinejimo principas man patinka bigsmile.gif  Lekiu apsidairyti ka ten gero turi rolleyes.gif

jo, labai smagu is internetiniu parduotuviu pirkti ir yra siuvinejimo magijoj ivory aidos Cia ir jei nedaug pirksi tai galesi susitart kur atsiimt, nereiks uz siuntima moket mirksiukas.gif as ir sekanciam darbui siuvinesiu ta geisa, tik turiu evo is seniau uzsipirkus tai sunaudosiu. graziau man kai aidos skyluciu nesimato, nes vis tiek ten didokas plotas lieka nesiuvinetas ax.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 21:41)
Kokybė foto nelabai gavos, reiks vėliau perfotkint  :%

thumbup.gif koks ciucikas wub.gif apie tempus tai jau patylesiu, nors turbut niekad nenustosim stebetis kaip greit pas Džeine darbai gimsta rolleyes.gif 4u.gif

Paukščiuk, o kokius klijus jus naudojat knygelem aptraukinet? kazkokioj pamokelej maciau kad momenta tepe, bet man tai atrodo, kad persigers tie klijai, issimozos viskas blush2.gif a ne geriau su dvipuse lipnia klijuot?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 12, 21:01)

Paukščiuk, o kokius klijus jus naudojat knygelem aptraukinet? kazkokioj pamokelej maciau kad momenta tepe, bet man tai atrodo, kad persigers tie klijai, issimozos viskas blush2.gif a ne geriau su dvipuse lipnia klijuot?

aš vienaskaita mirksiukas.gif

tepiau moment, tikkad neten kur reikia, todėl ir persigėrė doh.gif . Nuplėšiau viską, klaiku blink.gif , mėginsiu taisyt
Atsakyti
Džeine, SUPER wub.gif wub.gif
Tvikse,aš dažnai KLP būnu,tai jeigu įdomu, galime ir susibėgti kokiu momentu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 12, 21:18)
pvz perkant iš siuvinėjimomagijos, padarai užsakymą, pavedimą. Surinkus prekes savininkė Sigita tau skambina į mob ir jūs sutariat kada ir kur atvešti prekes, geriau nebūna  mirksiukas.gif

Į Žardę ir aš sukandus dantis einu  doh.gif ir tik ekstra atveju

na ir as isiterpsiu i si pokalbi,o as kiek kartu einu tai visada maloniai aptarnauja ir jokiu priekaistu neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 12, 14:38)
Laba. Su svente merginos, kad ir paveluotai 4u.gif

Labai gražu wub.gif

QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 18:47)
Tai kaip manau jam reikia geltonos spalvos medžiagos? Nes per vidurį einantis fonas pagal schemą nesiuvinėjamas.. g.gif O žardėj tai labai nemaloni pardavėja, visad surukusi kaip nesakysiu kas.. Bet ką darysi, reikės važiuoi ten unsure.gif
Va, radau parašyta: Zweigart 14 count ivory Aida. 14-numeris, Aida-medžiaga, o ivory kaip suprantu spalva..tai čia kokia gaunasi gal kas žino? g.gif

Aš užsakinėjau pora kartų iš kasiulai.lt ir tavo ieškoma medžiagėlė tikriausiai šita:
http://www.kasiulai....vory-p-300.html
Jokių nusiskundimų neturiu jų darbu, bet užsakinėju didesnius kiekius, nes nuo 100Lt pristatymas nemokamas smile.gif Na o šiaip 5 lt. Pristato į artimiausią pašto skyrių, šiaip maždaug per savaitėlę ar greičiau. Man paštas labai arti tai pasivaikščiodama ir pasiimu smile.gif
Man patinka to puslapio prekių išdėstymo tvarka, patogu o ir "kaifas" iš tokio pasirinkimo užsakinėti smile.gif
Šiaip jei reikia nedidelio kiekio prekių ir greitai tai perku toj parduotuvėlėj pas moterytę "Vaikų pasauly". Šiaip nusiskundimų neturiu, mane jau be eilės aptarnauja, nes ten pastoviai į eiles pensininkių papuolu, kurios nežino ko nori doh.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 20:41)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 13, 01:04)
Labai gražu  wub.gif
Aš užsakinėjau pora kartų iš kasiulai.lt ir tavo ieškoma medžiagėlė tikriausiai šita:
[url=http://www.kasiulai.lt/zweigart-zweigart-drobe-aida-count-spalva-ivory-

Na čia ta medžiaga kainuoja 15Lt, o ir pristatymas +5Lt, tai =20Lt, o siuvinėjimomagijoj 14,49Lt ir už pristatymą kaip supratau nereikia nieko mokėti nes galėsiu pati pasiimti rolleyes.gif Tad paskaičiavus geriau jau iš ten užsisakinėti, bent jau mano atžvilgiu rolleyes.gif
Atsakyti
Džeine ,aš be žodžių blink.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 03 12, 23:07)
Džeine, SUPER wub.gif  wub.gif
Tvikse,aš dažnai KLP būnu,tai jeigu įdomu, galime ir susibėgti kokiu momentu blush2.gif

aptart vargus ir dziaugsmus siuvinejant leoparda? bigsmile.gif man visada smagu bendrom idomiom temom pasneket. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 23:46)
Na čia ta medžiaga kainuoja 15Lt, o ir pristatymas +5Lt, tai =20Lt, o siuvinėjimomagijoj 14,49Lt ir už pristatymą kaip supratau nereikia nieko mokėti nes galėsiu pati pasiimti rolleyes.gif  Tad paskaičiavus geriau jau iš ten užsisakinėti, bent jau mano atžvilgiu rolleyes.gif

kasiuluose apsimoka apsipirkynėt už dydesnę sumą, nuo 100lt siuntimas nemokamas, pas jų pasirinkimas audinių didesnis. aš tai darau kai nuolaidos būna ax.gif
Atsakyti
laba ryta

QUOTE(Daktarienė B @ 2010 03 12, 17:44)
Ta blizgi Aida tai labai graži iš tikro,turiu tokią, ir siuvinėjau ant jos,bet man per tris siūlus storokai atrodo  ...

o man du siuliukai mazokai (kaip cia tiksliau issireiksti - skystokai atrodo - nes medziagyte persisviecia truputuka)
taip ji "gyvai" lb daili - geda prisipazinti, bet as ja perklaida uzsisakiau lotuliukas.gif galvojau, kad bus siek tiek kitokia blush2.gif
QUOTE(zundyte @ 2010 03 12, 17:47)
jetau ,kaip gražu ... ,aš vis galvojau ,kaip tokios fėjos atrodytų ant Aidos,maniau ,kad nekaip...(ant aidos man mažiau akys vargsta ,tai labiau mėgstu ją,nors aišku gražiau ant lino ar evo) ,bet tu gerą variantą pasiūlei ,blizgią Aidą ,ir man tai super žiūrisi..reiks ir man pamėgint ... ...

Gyvai lb graziai atrodo . atsiprasau, kad giriuosi, niu bet lb dziaugiuos as siuo darbeliu, net nesitikejau, kad taip grazu bus blush2.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 18:37)
ir vaistu nuo tos ligos nėra  ...

Labai graži fėjukė  wub.gif

aciu ir dar lb didelis aciu uz pagalba 4u.gif
taigi, kad ner, nes norisi ir norisi siuvinet. Mano pora draugiu pamaciusios rezultatus - pacios sako usimanem siuvinet smile.gif
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 18:50)
Ir kaip manau tokią medžiagytę gima įsigyti tik internetu ar ir paprastose parduotuvėse būtų galima rasti kokį panašų variantą...

as pirkau Kasiuluose. Man tai lb patogu Internetu. nereikia niekur eiti. Priziuredama leliuka galiu sau siuliukus namie susirinkt

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 12, 19:10)
...Višniuke fėja  ...

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 13, 00:04)
Labai gražu ...

...

QUOTE(Florestina @ 2010 03 12, 19:32)
...Višniukė, labai gražu. ...

...

4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 03 12, 20:51)
pirkdama internetu šito išvengtum  ... ,pabandyk ,tikrai patiks...,nieko sudėtingo ir niekur net kojos žengt nereikia,tiesiai į namus pristato thumbup.gif ,karališkas apsipirkimas  ... ,ir jokios surūgusios pardavėjos nuotaikos negadina ...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 21:41)
Dar vienas, katik "iškeptas" darbelis ...
Kokybė foto nelabai gavos, reiks vėliau perfotkint  ...

SUNIUKAS CIUCIUKAS

Dzeine tu ir saunuole thumbup.gif wub.gif net gyvo tokio ciuciuko uzsimaniau wub.gif toki dideli darbeli (cia mano matavimo sistema biggrin.gif ), jei neklystu per savaite laiko padarei blink.gif noreciau pasiziet gyvai kokiu greiciu siuvineji blush2.gif

Atsakyti
pagal tokius tempus Dzeine ir olimpiadoj gedos nepadarytu wub.gif
ogo kiek is klp bendraminciu blink.gif kur dingstat, kai meetas buna unsure.gif
kas uzsakinesit ka nors noriu jungtis man reik kreiniko ir ewenvie (arkaip ten jis)arba lino medziagos nemazai
Atsakyti