laba ryta
QUOTE(Daktarienė B @ 2010 03 12, 17:44)
Ta blizgi Aida tai labai graži iš tikro,turiu tokią, ir siuvinėjau ant jos,bet man per tris siūlus storokai atrodo ...
o man du siuliukai mazokai (kaip cia tiksliau issireiksti - skystokai atrodo - nes medziagyte persisviecia truputuka)
taip ji "gyvai" lb daili - geda prisipazinti, bet as ja perklaida uzsisakiau
galvojau, kad bus siek tiek kitokia
QUOTE(zundyte @ 2010 03 12, 17:47)
jetau ,kaip gražu ... ,aš vis galvojau ,kaip tokios fėjos atrodytų ant Aidos,maniau ,kad nekaip...(
ant aidos man mažiau akys vargsta ,tai labiau mėgstu ją,nors aišku gražiau ant lino ar evo) ,bet tu gerą variantą pasiūlei ,blizgią Aidą ,ir man tai super žiūrisi..reiks ir man pamėgint ... ...
Gyvai lb graziai atrodo . atsiprasau, kad giriuosi, niu bet lb dziaugiuos as siuo darbeliu, net nesitikejau, kad taip grazu bus
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 18:37)
ir vaistu nuo tos ligos nėra ...
Labai graži fėjukė
aciu ir dar lb didelis aciu uz pagalba
taigi, kad ner, nes norisi ir norisi siuvinet. Mano pora draugiu pamaciusios rezultatus - pacios sako usimanem siuvinet
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 18:50)
Ir kaip manau tokią medžiagytę gima įsigyti tik internetu ar ir paprastose parduotuvėse būtų galima rasti kokį panašų variantą...
as pirkau Kasiuluose. Man tai lb patogu Internetu. nereikia niekur eiti. Priziuredama leliuka galiu sau siuliukus namie susirinkt
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 12, 19:10)
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 13, 00:04)
QUOTE(Florestina @ 2010 03 12, 19:32)
...Višniukė, labai gražu. ...
...
QUOTE(zundyte @ 2010 03 12, 20:51)
pirkdama internetu šito išvengtum ... ,pabandyk ,tikrai patiks...,nieko sudėtingo ir niekur net kojos žengt nereikia,tiesiai į namus pristato
,karališkas apsipirkimas ... ,ir jokios surūgusios pardavėjos nuotaikos negadina ...
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 21:41)
Dar vienas, katik "iškeptas" darbelis ...
Kokybė foto nelabai gavos, reiks vėliau perfotkint ...
SUNIUKAS CIUCIUKAS
Dzeine tu ir saunuole
net gyvo tokio ciuciuko uzsimaniau
toki dideli darbeli (cia mano matavimo sistema
), jei neklystu per savaite laiko padarei
noreciau pasiziet gyvai kokiu greiciu siuvineji