Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Florestina @ 2010 03 12, 18:32)
Tai jau tiesa, man reikia rauti protini danti, bet geriau prisipirkau siuliuku uzuot baiginejus pradeta darbuka.

Ir seseri beveik uzkreciau, kai pasiuliau issiuvineti pagalvele su aguonom, kuria ji jau senokai nusiziurejusi, ji man atsake, jog tai darys pati. doh.gif

biggrin.gif jau taip buna
o sesė kad siuvinėt ipratinai, visai smagu, ir aptart, pasitart bus su kuo mirksiukas.gif

QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 18:47)
Va, radau parasyta: Zweigart 14 count ivory Aida. 14-numeris, Aida-medziaga, o ivory kaip suprantu spalva..tai cia kokia gaunasi gal kas zino? g.gif

už ECEU spalvike truputi šviesesnė, dar panaši butu i 712, bet visiško atitikimo nėra
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 03 12, 21:19)
as ta pati vyrui sakiau,tokia su akinukais?o zarde tai ta iki parduouve,kur siuvinejimo prekes?

Taip, bet ar su akiniais tai nepastebėjau, tik tokia stamboka jei neklystu ir tikrai ne jaunuolė. Ir prie buvusio "Vaikų pasaulio" kur tokia maža parduotuvytė dirba nelabai linksma pardavėja, nežinau kas jom ten daros, nejau nuo siūlų depresija įsivaro? lotuliukas.gif Malonu nuvažiuoti tik į stotį, ten labai mažai pirkėjų, tai kiekvienas žmogus joms kaip auksas, tai visą dieną pratylejusios labai maloniai pradeda kalbėt biggrin.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 21:24)
už ECEU spalvike truputi šviesesnė, dar panaši butu i 712, bet visiško atitikimo nėra

Labai ačiū, tad ir bandysiu ieškot tokios panašios spalvytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 18:47)
O žardėj tai labai nemaloni pardavėja, visad surukusi kaip nesakysiu kas.. Bet ką darysi, reikės važiuoi ten unsure.gif

pirkdama internetu šito išvengtum wub.gif ,pabandyk ,tikrai patiks thumbup.gif ,nieko sudėtingo ir niekur net kojos žengt nereikia,tiesiai į namus pristato thumbup.gif ,karališkas apsipirkimas lotuliukas.gif ,ir jokios surūgusios pardavėjos nuotaikos negadina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šian su didžiuliu ūpu kibau į naują darbą, nusprendžiau išmėginti savo jėgas knygos aptraukime bigsmile.gif
user posted image

Bet teko skaudžiai nusivilti verysad.gif verysad.gif , nepaskaičiavau su klijais, liko labai daug negražių dėmių blink.gif
user posted image

gal kuri mėginot, ar eis nuplėšt medžiagą, o gal turit kokių patarimų ?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 12, 21:51)
pirkdama internetu šito išvengtum  wub.gif ,pabandyk ,tikrai patiks thumbup.gif ,nieko sudėtingo ir niekur net kojos žengt nereikia,tiesiai į namus pristato thumbup.gif ,karališkas apsipirkimas  lotuliukas.gif ,ir jokios surūgusios pardavėjos nuotaikos negadina mirksiukas.gif

O tas tiesiai į namus tai ką reiškia? Taip ir reikia visada sedėti namuose, nes maža kas, jei atvažiuos ir tavęs nebus tai prie durų padės? rolleyes.gif Vis žvalgausi į internete pardavinėjamus daikčiukus, bet va drąsos tai pritrūksta. Tai jei nebus reikiamos spalvos medžiagos jau norėsiu ar nenorėsiu reikės pirkti cool.gif O tada, jei apsipirkimas toks Karališkas, aš priprasiu ir paprastų parduotuvių imsiu nebepripažinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 20:11)
O tas tiesiai į namus tai ką reiškia? Taip ir reikia visada sedėti namuose, nes maža kas, jei atvažiuos ir tavęs nebus tai prie durų padės? rolleyes.gif  Vis žvalgausi į internete pardavinėjamus daikčiukus, bet va drąsos tai pritrūksta. Tai jei nebus reikiamos spalvos medžiagos jau norėsiu ar nenorėsiu reikės pirkti cool.gif  O tada, jei apsipirkimas toks Karališkas, aš priprasiu ir paprastų parduotuvių imsiu nebepripažinti rolleyes.gif

Atsiųs paštu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 20:11)
O tas tiesiai į namus tai ką reiškia? Taip ir reikia visada sedėti namuose, nes maža kas, jei atvažiuos ir tavęs nebus tai prie durų padės? rolleyes.gif  Vis žvalgausi į internete pardavinėjamus daikčiukus, bet va drąsos tai pritrūksta. Tai jei nebus reikiamos spalvos medžiagos jau norėsiu ar nenorėsiu reikės pirkti cool.gif  O tada, jei apsipirkimas toks Karališkas, aš priprasiu ir paprastų parduotuvių imsiu nebepripažinti rolleyes.gif

pvz perkant iš siuvinėjimomagijos, padarai užsakymą, pavedimą. Surinkus prekes savininkė Sigita tau skambina į mob ir jūs sutariat kada ir kur atvešti prekes, geriau nebūna mirksiukas.gif

Į Žardę ir aš sukandus dantis einu doh.gif ir tik ekstra atveju
Atsakyti
Ohohoho, siuvinejimomagijos pardavinejimo principas man patinka bigsmile.gif Lekiu apsidairyti ka ten gero turi rolleyes.gif
Atsakyti
kazi kodel man neuzkliuvo pardavejos nei zardej nei vaiku pasauly? :hmmm: o stoty turi DMC siulu?
ir tikrai internetu pirkt smagu smile.gif tik lengvai priprantama, o tada jau saskaita kencia biggrin.gif
del atsiemimo tai jei per kurjeri tai skambina ir tariasi. o jei pastu tai arba atnes arba pati pastan nueisit.
Atsakyti
Dar vienas, katik "iškeptas" darbelis smile.gif
Kokybė foto nelabai gavos, reiks vėliau perfotkint :%

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 20:41)
Dar vienas, katik "iškeptas" darbelis smile.gif
Kokybė foto nelabai gavos, reiks vėliau perfotkint  :%

bigsmile.gif įsimylėjau wub.gif , nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
Taip, stoty turi DMC siūliukų mirksiukas.gif
Oj koks gražus šunius wub.gif