Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(ruoniuke @ 2010 03 12, 13:29)
Laba diena darbstuoles, noriu  paprasyti pagalbos. Gal turite  ar  matete kur  schemas geliu. Noriu issiuvineti  ilga ir  siaura paveiksla is geliu . Aciu

Prašom į schemų paiešką.
Atsakyti
Laba. Su svente merginos, kad ir paveluotai 4u.gif

user posted image
pabaigiau Nimue Feja wub.gif va dabar galiu pasakyt, kad uzsikabinau ant siuvinejimo kaip reikiant. Isimilejau wub.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 12 kovo 2010 - 14:46
Darbas tai ir savaime suprantama, kad nuostabus, bet ir medžiagytė kokia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 15:51)
Darbas tai ir savaime suprantama, kad nuostabus, bet ir medžiagytė kokia  wub.gif  thumbup.gif

4u.gif
Naudojau DMC blizgia drobe Aida (14ct), spalva Gold Lurex. Siuvineta taip pat DMC siuliukais (as emiau tris siuliukus - man kazkaip graziau ziejos nei du)
Atsakyti
Ta blizgi Aida tai labai graži iš tikro,turiu tokią, ir siuvinėjau ant jos,bet man per tris siūlus storokai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 12, 14:55)
4u.gif
Naudojau DMC blizgia drobe Aida (14ct), spalva Gold Lurex. Siuvineta taip pat DMC siuliukais (as emiau tris siuliukus - man kazkaip graziau ziejos nei du)

jetau ,kaip gražu wub.gif ,aš vis galvojau ,kaip tokios fėjos atrodytų ant Aidos,maniau ,kad nekaip g.gif(ant aidos man mažiau akys vargsta ,tai labiau mėgstu ją,nors aišku gražiau ant lino ar evo) ,bet tu gerą variantą pasiūlei ,blizgią Aidą ,ir man tai super žiūrisi..reiks ir man pamėgint thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 12, 14:38)

pabaigiau Nimue Feja wub.gif va dabar galiu pasakyt, kad uzsikabinau 

ir vaistu nuo tos ligos nėra biggrin.gif biggrin.gif

Labai graži fėjukė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir kaip manau tokią medžiagytę gima įsigyti tik internetu ar ir paprastose parduotuvėse būtų galima rasti kokį panašų variantą? Kažkaip dar iki šiol nelabai domėjausi įdomesnėmis medžiagomis g.gif Ar čia jau kaip kur, vienos parduotuvės turi, kitos ne..? Nes internetu nesu mėgėja pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 03 12, 17:50)
Ir kaip manau tokią medžiagytę gima įsigyti tik internetu ar ir paprastose parduotuvėse būtų galima rasti kokį panašų variantą? Kažkaip dar iki šiol nelabai domėjausi įdomesnėmis medžiagomis g.gif  Ar čia jau kaip kur, vienos parduotuvės turi, kitos ne..? Nes internetu nesu mėgėja pirkti blush2.gif

pamėgink Žardėje pasižiūrėt, gal turės g.gif

Višniuke fėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 03 12, 17:37)
ir vaistu nuo tos ligos nėra  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai jau tiesa, man reikia rauti protinį dantį, bet geriau prisipirkau siūliukų užuot baiginėjus pradėtą darbuką.

Višniukė, labai gražu. thumbup.gif

Ir seserį beveik užkrėčiau, kai pasiūliau išsiuvinėti pagalvėlę su aguonom, kurią ji jau senokai nusižiūrėjusi, ji man atsakė, jog tai darys pati. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 12 kovo 2010 - 18:33
Kodėl aš čia taip klausiu dėl tos medžiagos, nes sekantis darbas žada būti šis:
user posted image
Tai kaip manau jam reikia geltonos spalvos medžiagos? Nes per vidurį einantis fonas pagal schemą nesiuvinėjamas.. g.gif O žardėj tai labai nemaloni pardavėja, visad surukusi kaip nesakysiu kas.. Bet ką darysi, reikės važiuoi ten unsure.gif
Va, radau parašyta: Zweigart 14 count ivory Aida. 14-numeris, Aida-medžiaga, o ivory kaip suprantu spalva..tai čia kokia gaunasi gal kas žino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SheMe: 12 kovo 2010 - 18:50
as ta pati vyrui sakiau,tokia su akinukais?o zarde tai ta iki parduouve,kur siuvinejimo prekes?
Atsakyti