Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

daktariene kaip sekas leoparda kryziavot? greitai ir as tureciau ji pradet
Atsakyti
Paklausiu, gal ir kvailo klausimo blush2.gif

O kaip jūs "sekate" schemą?
Aš kadangi paskutines dienas nestuke.gif tai sėdėti prie stalo nelabai išeina, tad schemą pasidedu greta ir vis žiūriu skersai hihihi.gif Vat ir dabar praganiau kažkur 1 kryžiuką ir niekaip neatseku kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 03 11, 20:43)
Paklausiu, gal ir kvailo klausimo  blush2.gif

Aš kadangi paskutines dienas  nestuke.gif tai sėdėti prie stalo nelabai išeina, tad schemą pasidedu greta ir vis žiūriu skersai hihihi.gif Vat ir dabar praganiau kažkur 1 kryžiuką ir niekaip neatseku kur  doh.gif

aš turiu magnetinę lentą su tokiais magnetiniais pagaliukais ,kuriais pasižymiu vietą kurioje siuvinėju ,vis juos perkeldama ir matau ką reikia siuvinėt,ir dar ,man patogiau siuvinėt spalvotą su simboliais schemą ,aiškiau matosi kur siūlą keisti ,bet čia jau kaip kada išeina ,kai kada tik nespalvota schema tebūna ,tai siuvinėju pagal simbolius
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 03 11, 20:43)
Aš kadangi paskutines dienas  nestuke.gif tai sėdėti prie stalo nelabai išeina, tad schemą pasidedu greta ir vis žiūriu skersai hihihi.gif Vat ir dabar praganiau kažkur 1 kryžiuką ir niekaip neatseku kur  doh.gif

aš tai užspalvinu tai, ką išsiuvinėjau mirksiukas.gif taip nepraganau jokių kryželių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 03 11, 21:43)
Paklausiu, gal ir kvailo klausimo  blush2.gif

as kai siuvineju su remu, man patogiausia schema prisisegt prie medziagos, tada nereik niekur dairytis, jei su lankeliu tai ant stalo priesais pasidedu. Jei kur ant sofos issidrebus siuvineju ir schema pasonej guli tai irgi daznai klaidu priveliu. man turi but po nosim kad su siuviniu vis galeciau palygint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 11, 12:39)
Visų darbai fainuoliai: ir dulkių fėja, ir porelė vaikiuku... Visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir aš skubu pasirodyt dar vieną leliuką (baigiau tą, kurį siuvinėjau mūsų meet'o meto  rolleyes.gif  rolleyes.gif )
user posted image

Aciu labai 4u.gif labai 4u.gif labai 4u.gif uz siltus linkejimus. Dabar zinau ka sekanti pradesiu siuvineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2010 03 11, 21:28)
aš tai užspalvinu tai, ką išsiuvinėjau  mirksiukas.gif taip nepraganau jokių kryželių  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš taip pat, tik schema ant rėmo pas mane, šalia siuvinio.

jei siuvinėju nedideli, tai ir pieštuku (viena spalva) pasižymiu, o jei didelis, ta spalvotai žimiu, tada nereik ieškot ku esi biggrin.gif seki savo spava ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
O aš visada žymiu pieštuku, tai jei paskui kur ir nugrybauju, tai nutrynus lengvai atseku mirksiukas.gif
Atsakyti
ogo kiek fainu darbeliu priderejo!!!! saunuoles visos! visom po 4u.gif
varliuzas labai kelia nuotaika,pykstu pykstu,pasiziuriu i ji ir pradedu juoktis.....
as issiuvinetus kryzelius uzspalvoju sviesiu flomasteriu,ir jeigu pametu - lengva atsekt - zenklai persisviecia.
Atsakyti
Tai visai nieko, labai smagu siuvinėti Irbį wub.gif
Beje, lauksiu tavo rezultatų ir procesų,Tvikse 4u.gif
Atsakyti
Aš nubraukiu išsiuvinėtus kryželius.
Atsakyti
Laba diena darbstuoles, noriu paprasyti pagalbos. Gal turite ar matete kur schemas geliu. Noriu issiuvineti ilga ir siaura paveiksla is geliu . Aciu
Atsakyti