Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(astisius @ 2010 03 11, 09:26)
Pagaliau įrėminau savo dulkių fėjukę,

Na štai, dar viena iš nimiukų šeimos. Kokia traputė ir taip kruopščiai sukurta... bigsmile.gif
Ir kaip tik man šioks toks atsakymas - na, baltas fonas, mano akim žiūrint, per sterilus... Gal bandysiu ant kokio nvintažinio - natūralaus lino siuvinėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 11, 12:08)
čiole  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Įrėminau savo pirtininkus  smile.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau įrėminau savo dulkių fėjukę, tik dėl pasporto abejoju, gal tamsiai rudą reikėjo dėt? g.gif  g.gif

labai gražiai atrodo wub.gif ji irgi mano planuose, bet aš, turbūt, išvis pasporto nedėčiau smile.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 03 11, 10:39)
Ir aš skubu pasirodyt dar vieną leliuką (baigiau tą, kurį siuvinėjau mūsų meet'o meto  rolleyes.gif  rolleyes.gif )

geri tokie meetai, kur toks grožis gimsta thumbup.gif wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 11, 11:08)

fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Sazha, ne ant balto siuvinėjau, nepamenu kaip vadinas, reiks paieškot, ir ewas čia, turėja gabaliuką tai tilpo kaip tik šis paveiksliukas. O dabar Nimukus siuvinėčiau tik ant natūralios spalvos lino, vienu siūliuku.
Papildyta:
va radau Ivory spalva.
Atsakyti
Pauksciuk, labai grazus pirtininkai thumbup.gif thumbup.gif o norejau paklausti kokio dydzio gavosi ir nat kokios aidos siuvinejai? As niekaip nenusiperku siulu pradeti doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2010 03 11, 14:21)
Pauksciuk, labai grazus pirtininkai thumbup.gif  thumbup.gif  o norejau paklausti kokio dydzio gavosi ir nat kokios aidos siuvinejai? As niekaip nenusiperku siulu pradeti doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

siuvinėjau ant Zweigart evenweave Murano (32), sp. balta, 24x34cm

visom didelis ačiū 4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau, susigėdau ir išeinu siuvinėt...
Spartuolės thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau įrėminau savo dulkių fėjukę, tik dėl pasporto abejoju, gal tamsiai rudą reikėjo dėt? g.gif  g.gif

Man taip labai gražu thumbup.gif

QUOTE(čiolė @ 2010 03 11, 10:39)
Visų darbai fainuoliai: ir dulkių fėja, ir porelė vaikiuku... Visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir aš skubu pasirodyt dar vieną leliuką (baigiau tą, kurį siuvinėjau mūsų meet'o meto  rolleyes.gif  rolleyes.gif )

Žiauriai gražu 4u.gif Gaila aš sugalvojau siuvinėti ant kitos spalvos medžiagos tą lelių doh.gif Reikės visą ardyti lauk verysad.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 11, 11:08)

Nu man žiauriai patinka tas paveiksliukas. Kai tik įsirengs uošvis pirtelę aš jam jį padovanosiu thumbup.gif

Merginos, o jūs daugiau sau siuvinėjate ar kitiems dovanojate???
Man kažkaip sau neišeina nieko pasidaryti ax.gif Tik pamatau paveikslėlį ir iš karto sugalvoju kam jis tiktų ir dovanoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 11, 17:09)
Merginos, o jūs daugiau sau siuvinėjate ar kitiems dovanojate???
Man kažkaip sau neišeina nieko pasidaryti ax.gif Tik pamatau paveikslėlį ir iš karto sugalvoju kam jis tiktų ir dovanoju biggrin.gif

vat ir man taip išeina doh.gif ,namuose tik du darbai kabo ,visi kiti išdovanoti,bet jau esu numačiusi sau tris ar net keturis darbus, kurie bus tik man,niekam neatiduosiu lotuliukas.gif ,bet žinoma dar daug vandens nutekės kol juos turėsiu ,nes laikas nuo laiko reikia dovanos ,tai ir siuvinėju vis ne sau,sau laiko nelieka doh.gif

negaliu nepagirt visų darbelių ,net sunku išvardint,kiek jų čia paskutiniu metu pasirodė,visoms po 4u.gif
Atsakyti
mergaitės,
padėkit išsikonvertuot iš ACU į DMC
3995; 4008; 4046
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Panos pavarote, visi darbeliai gražūs, bet man labiausiai patiko Pantera ir varliūzas ant kompo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti