Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

grooozis.
siuvinesiu ir as sita, kai leopardo pilkuma pabos smile.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš , ką tik pribaigtas, dar lygintuvo garais kvepia biggrin.gif ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
DAr viena pasirodau - keleto vakaru darbiukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 03 28, 00:24)
Rodausi ir aš , ką tik pribaigtas, dar lygintuvo garais kvepia  biggrin.gif  ax.gif

user posted image
user posted image

noreciau sito metrko asta_prot@yahoo.co.uk aciu
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri nors turite koki tai konverteri, kuris konvertuotu anchor siulu spalvytes i dmc siuliukus. Labai reikia
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2010 03 28, 01:02)
sveikos mamytes, gal kuri nors turite koki tai konverteri, kuris konvertuotu anchor siulu spalvytes i dmc siuliukus. Labai reikia

http://www.cyberstit...p?processForm=0 mirksiukas.gif
Atsakyti
Na šaunuolės merginos- puikūs darbeliai: ir šuniukai, ir vaikutis, ir gėlytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 03 27, 10:00)
merginos,kas siuvinejot magnolijas-spalvos 781 ir 782 ar jos tarpusavyje labai skiresi nes pas mane ant siuliuko raso,kad tie du siulai atitinka vienas kita,na gal nelabai suprantamai parasiau bet manau suprasit,o kaip jums ten buvo?ar turejot skirtingus siuliukus?

Siuvinejau vienu.Man pardaveja paaiskino, kad jos labai nezymiai skyresi, ir gamintojas nebegamina abieju spalvu, gamina tik viena.
Atsakyti
QUOTE(nefertite2007 @ 2010 03 28, 10:55)
Siuvinejau vienu.Man pardaveja paaiskino, kad jos labai nezymiai skyresi, ir gamintojas nebegamina abieju spalvu, gamina tik viena.

aciu,ramiau truputi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2010 03 27, 14:19)
Sveikos siuvinetojos! Pasirodau ir as su savo darbuku smile.gif Atsiprasau uz ne pacia kokybiskiausia nuotrauka...

Koksai grožis bigsmile.gif wub.gif

Ir kiti darbukai labai mieli wub.gif

Parodau savo namelio procesą. Namelis pastatytas, dabar jau liko aplinką sutvarkyti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 28 kovo 2010 - 11:58
Nameliukas thumbup.gif
Ir visoms už gražius darbelius po 4u.gif

O čia mano siuvinėtos avytės atsidūrė ant pagalvėlės ax.gif

user posted image

Atsakyti
Na bet ir darbeliai visų wub.gif Aš taip pat žadu kažkada namuką išsisiuvinėti, bet vis nėra laiko.. smile.gif
Atsakyti