Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 03 26, 22:07)
O kas buvo gal gali papasakoti?

Aš irgi turiu numačiusi keletą Dim darbelių  ax.gif

ai as aplamai ne su DIM'u, bet siaip emiau siuvinet aisku is igolki.ru, nes tada dar nezinojau ir tiek darbo ir guli padetas sulankstytas dabar, taip kad bijau sitaip kad ir vel nenutiktu... doh.gif
Atsakyti
merginos,kas siuvinejot magnolijas-spalvos 781 ir 782 ar jos tarpusavyje labai skiresi nes pas mane ant siuliuko raso,kad tie du siulai atitinka vienas kita,na gal nelabai suprantamai parasiau bet manau suprasit,o kaip jums ten buvo?ar turejot skirtingus siuliukus?
Atsakyti
Merginos, aš vėl su tuo galvasopiu dėl rėmo doh.gif jaučiu bėdos nei naudos kol kas turiu. Vakar pradėjau dirbt jau, bet neįsitempia medžiaga gerai. Aš adatukėm prismaigstau, tai nu tikrai linas labai laisvas. Kaip jūs tas lipūčkes prisiuvat?
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 03 27, 10:00)
merginos,kas siuvinejot magnolijas-spalvos 781 ir 782 ar jos tarpusavyje labai skiresi

As naudojau visus atspalvius, nors kai kurie tikrai nezymiai skyresi. Tiesa, as konvertavau is DMC i Madeira, bet vis vien kai kurie nezymiai skyresi, tad naudojau visus g.gif nezinau ar atsakiau
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 27, 10:11)
As naudojau visus atspalvius, nors kai kurie tikrai nezymiai skyresi. Tiesa, as konvertavau is DMC i Madeira, bet vis vien kai kurie nezymiai skyresi, tad naudojau visus g.gif  nezinau ar atsakiau

jau man antra karta tenka susidurti su tokia situacija is dmc paletes,darau su viena spalva -matysiu kas gausis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2010 03 27, 06:47)
ai as aplamai ne su DIM'u, bet siaip emiau siuvinet aisku is igolki.ru, nes tada dar nezinojau ir tiek darbo ir guli padetas sulankstytas dabar, taip kad bijau sitaip kad ir vel nenutiktu...  doh.gif

tai tu nelygink igoli.net su konvertavimo lentelėm doh.gif
aš jau ne viena dideli darba dariau ir viskas buvo ok thumbup.gif

QUOTE(libaja @ 2010 03 27, 09:05)
Merginos, aš vėl su tuo galvasopiu dėl rėmo  doh.gif jaučiu bėdos nei naudos kol kas turiu. Vakar pradėjau dirbt jau, bet  neįsitempia medžiaga gerai. Aš adatukėm prismaigstau, tai nu tikrai linas labai laisvas. Kaip jūs tas lipūčkes prisiuvat?

blink.gif su adatėlėm?????????
tai ar neaišku, kad siulu prisisiut reikia, kad butu gražus ir lygus itempimas?????
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2010 03 27, 10:00)
merginos,kas siuvinejot magnolijas-spalvos 781 ir 782 ar jos tarpusavyje labai skiresi nes pas mane ant siuliuko raso,kad tie du siulai atitinka vienas kita,na gal nelabai suprantamai parasiau bet manau suprasit,o kaip jums ten buvo?ar turejot skirtingus siuliukus?

as feja siuvineju ir schemoj yra nurodyta spalva 781, bet pirkti tokios kaip ir nebera. unsure.gif Yra 782, o skliausteliuose mazu sriftu parasyta 781. Tai cia kaip suprantu ta pati spalva, tik gal numeracija jie del kazko keicia g.gif

del remo...tai jus prie remo tos gobeleno juosteles prisiuvusios lipuku viena puse, o kita puse prisiuvat prie medziagos ir paskui prilipinat? bigsmile.gif as siuvau tiesiai prie gobeleno bet tai kaip pirstus susibadziau, sunku per ta gobelena siut doh.gif
Atsakyti
Labutis, kiek grožių prisiuvinėta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 03 27, 12:28)
del remo...tai jus prie remo tos gobeleno juosteles prisiuvusios lipuku viena puse, o kita puse prisiuvat prie medziagos ir paskui prilipinat? bigsmile.gif as siuvau tiesiai prie gobeleno bet tai kaip pirstus susibadziau, sunku per ta gobelena siut doh.gif

taip, ta su "kabliukais" prie rėmo, tik pas mus ant rėmo ji yra iškart "prišaudoma", o ta švelnia lipukės dali siuni prie medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti
kuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissVita:): 27 kovo 2010 - 16:17
Sveikos siuvinetojos! Pasirodau ir as su savo darbuku smile.gif Atsiprasau uz ne pacia kokybiskiausia nuotrauka...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2010 03 27, 17:19)
Sveikos siuvinetojos! Pasirodau ir as su savo darbuku smile.gif Atsiprasau uz ne pacia kokybiskiausia nuotrauka...

Koks fainuolis wub.gif "Jaukus" darbelis 4u.gif
Atsakyti