Oi ne taip klausimą perskaičiau..
QUOTE(zundyte @ 2010 03 25, 20:25)
kurio katinuko? ten gi du katinukai ...man tai abudu gražučiai
Aš apie mažesnį Bus smagu pamatyti galutinį rezultatą
O aš nuotraukų nenorėčiau siuvinėti, kažkaip man siuvinėjimas su foto nesisieja
QUOTE(romanciuke @ 2010 03 26, 11:35)
Gal galetumet pasakyt ka reiskia prie kiekvienos spalvos po kelis numeriukus? Tai kuriuos cia tuos siulus pirkt?
Parodyk schemą ar kaip paveiksliukas atrodys, čia panelė konvertavo ir kelis galimus variantus surašė. Einu aš per savo konverterį patikrinsiu
Papildyta:
17031 775
14303 210
17110 340
17978 322
17150 792
12386 3823
17976 3325
17981 336
17005 341
11001 white
6031 353
toliau tikrink pati, pagal šį: http://www.cyberstit...DimensionsToDMC
o kazi ten tiksliai konvertuojas? ta prasme atitinka spalvos? patarkit, labai suzavejo sitas paveikslas, bet bijau su tuo konvertavimu, niekada dar to nedariau, o darbas taip toks nemazas... aciu uz pagalba labai...
QUOTE(Little angel @ 2010 03 26, 14:42)
Na aš dabar dimą siuvinėju, ir jau gal keturis dimus išsiuvinėjaU (ALBUMAS PARAŠE), na man rezultatas tinka.
Na man tai pačios tas su žuvytėm Patinka man vandens gelmės
kokie grazuciai. spalvos labai pavasariskai ryskios.
o koki dima dabar siuvineji?
o koki dima dabar siuvineji?
QUOTE(romanciuke @ 2010 03 26, 12:47)
o kazi ten tiksliai konvertuojas? ta prasme atitinka spalvos? patarkit, labai suzavejo sitas paveikslas, bet bijau su tuo konvertavimu, niekada dar to nedariau, o darbas taip toks nemazas... aciu uz pagalba labai...
aš šitą originalų rinkinį turi ,ten labai daug blendingo ,ir dar siuvinėjama viena ,dviem arba trimis gijomis vienu metu,žodžiu sudėtinga,manęs šis darbas dar tik laukia ,o pirkaus rinkinį todėl ,kad noriu ypač subtilių spalvų perėjimo čia ,nes būtent tai ir yra šito paveiksliuko grožis
na jo maciau, kad ten tokiu visokiu imatrybiu yra... bet kazkaip masciau masciau ir sumasciau, akd as gal kaip nors istengciau atsileidus... bet ko gero teks naujo ieskotis... kazkaip bijau as su tais spalvu konvertavimais tokius grandus siuvinet, viena kart nusvilau tai antra kart nebesinori...
Štai ką radau- daugelio numylėtosiso bronzinės moters originalą
QUOTE(romanciuke @ 2010 03 26, 18:00)
na jo maciau, kad ten tokiu visokiu imatrybiu yra... bet kazkaip masciau masciau ir sumasciau, akd as gal kaip nors istengciau atsileidus... bet ko gero teks naujo ieskotis... kazkaip bijau as su tais spalvu konvertavimais tokius grandus siuvinet, viena kart nusvilau tai antra kart nebesinori...
as kol kas tik viena dima siuvinejau, bet ten blendingo beveik nebuvo ir spalvu daug ir skirtingos, tai konvertavau ramia sazine, dar pora spalvu ne DMC pritaikiau, bet mano nuomone gerai gavosi kad gi dazniausiai konvertuoja merginos i DMC. va prisimenu Tulpiu trio, ten buvo labai daug blendingo, skirtingu giju skaiciaus, bet rezultatas su DMC siuliukais superinis gavosi
QUOTE(rasiux- @ 2010 03 26, 19:12)
Štai ką radau- daugelio numylėtosiso bronzinės moters originalą
pagal originala iseitu sidabrine moteris
QUOTE(romanciuke @ 2010 03 26, 15:00)
kazkaip bijau as su tais spalvu konvertavimais tokius grandus siuvinet, viena kart nusvilau tai antra kart nebesinori...
O kas buvo gal gali papasakoti?
Aš irgi turiu numačiusi keletą Dim darbelių