Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 03 26, 03:45)
Pasidaryk gerą schemą ir siuvinėk, kad taip labai nori  lotuliukas.gif

Studijavau aš programos galimybes, darbavausi su spalvų palete, kiekvieną taškelį pačiupinėjau, kad išgaučiau geriausią rezultatą. Deja deja...

Kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 25, 23:58)

sakykit kai taip galima? blink.gif

1kart matau spalvota  thumbup.gif noriu ir as foto siuvinet

O tu pasiklausk jos ir imkis darbo mirksiukas.gif mirksiukas.gif Kiek mačiau ji iš Klaipėdos ...
Atsakyti
komentarus skaiciau.su patern maker pograma pati dare.cia tik mb sugebetu.jis aki turi,su fotoshopu apdirba nuotraukas...pagerina ju kokybe...
Atsakyti
Aš tą panelę pažįstu ir jos darbais seniai žaviuosi. Pirmasis pakerėjęs buvo šis:
http://sels.gallery....ch?ph=Klj-bBp89
Čia ji pati schemą darė
Toliau sekė šis
http://sels.gallery....ch?ph=Klj-bQYa0
Dovana močiutei, schema taip pat kurta
Na bet ta foto tai išvertė iš klumpių. Viskas ten su ja gerai, o ir tempai siuvinėjimo tai neįtikėtini bigsmile.gif
Atsakyti
ir tu slepi mum nerodai cool.gif
Atsakyti
Nerodau, nes ji kol kas neskelbė, kad kurs schemas pagal užsakymą tongue.gif Bet jau pradeda svarstyt. Akį gerą tam turi. O kas dėl paskutinės foto, tai būtent dėl to kad ji buvo apdirbta photoshop'u ir gavosi keli minusai mirksiukas.gif Dėl to geriausia duoti originalią foto, net neliestą, kad žmogus pats kiek jam reikia ir ką reikia atredaguotų
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 03 26, 09:55)
Aš tą panelę pažįstu ir jos darbais seniai žaviuosi. Pirmasis pakerėjęs buvo šis:

Eina sau...va sita paveiksla tai isimylejau wub.gif reiks prasytis schemos blush2.gif ir pasirodo imanoma nuotraukas kokybiskai siuvinet thumbup.gif
Atsakyti
gal turit paslapciu sodo peronazu schemu,gali but ir mezgimui 4u.gif labai reik rolleyes.gif
Atsakyti
Oooo blink.gif merginos su plaukais-žirgais ir angeliuko schemos padarytos fantastiškai... thumbup.gif tikrai gerą akį turi...
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 03 26, 09:55)

Kaip gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2010 03 25, 22:00)
labas vakarelis, musu visa seima uzsikretusi siuvinejimu, jau ir visas drauges baigiu uzkresti. Vienu zodziu siuvinejimas plinta kaip virusas- geras virusas. Stai keletas musu darbeliu;
cia vyro darbas
cia mano darbas
cia dukros
cia mano ir vyro darbas(kleopatra as siuvin. o vyras ramzi)

bigsmile.gif thumbup.gif super šeima thumbup.gif

mano visos trys dukros siuvinėja, bet vyro niekaip neijungiu lotuliukas.gif
jis tik rėmus mum gamina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu su klausimeliu... Gal galetumet pasakyt ka reiskia prie kikevienos spalvos po kelis numeriukus? Tai kuriuos cia tuos siulus pirkt?

user posted image
Atsakyti