Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

merginukes sukurkit schemuciu paieskos tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2010 03 25, 19:53)
merginukes sukurkit schemuciu paieskos tema blush2.gif

Taigi sukurta
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 03 25, 15:47)
nu tai greitai irgi pasirodom, kuriuos įsigijai bigsmile.gif

nedideli mano rinkinukai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 25, 20:17)

Nu jau katiniuko grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 25, 20:23)
Nu jau katiniuko grožis  wub.gif

kurio katinuko? lotuliukas.gif ten gi du katinukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...man tai abudu gražučiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 25, 20:17)

kokie gražuoliai wub.gif matau, kad pas tave jau visi siūlai išskirstyti thumbup.gif
Atsakyti
labas vakarelis, musu visa seima uzsikretusi siuvinejimu, jau ir visas drauges baigiu uzkresti. Vienu zodziu siuvinejimas plinta kaip virusas- geras virusas. Stai keletas musu darbeliu;
cia vyro darbas
user posted image
user posted image
cia mano darbas
user posted image
cia dukros
user posted image
cia mano ir vyro darbas(kleopatra as siuvin. o vyras ramzi)
user posted image
Cia musu ziemos darbeliai, dar pora metriku neiremintu yra.
Atsakyti
ogo kaip smagu, kai visa šeima siuvinėja! thumbup.gif
Atsakyti
kaip fainai wub.gif man tiesiog vaizdas akyse stoi,kaip jus vakare susede siuvinejat ir plepat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 25, 23:33)
kaip fainai wub.gif man tiesiog vaizdas akyse stoi,kaip jus vakare susede siuvinejat ir plepat wub.gif

Jo vaizdelis buna ""nemirtingas"". Tikras darbsciuju ranku burelis.kazkada lankiau mokykloje toki biggrin.gif
Atsakyti
http://sels.gallery....friendfnewsfavs

sakykit kai taip galima? blink.gif user posted image

1kart matau spalvota thumbup.gif noriu ir as foto siuvinet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 25 kovo 2010 - 23:00
Pasidaryk gerą schemą ir siuvinėk, kad taip labai nori lotuliukas.gif

Studijavau aš programos galimybes, darbavausi su spalvų palete, kiekvieną taškelį pačiupinėjau, kad išgaučiau geriausią rezultatą. Deja deja... Pasijutau bejėgė. Kas man iš tų kelių šimtų DMC atspalvių, jei aš neturiu dailininko akies ax.gif Štai todėl ir kuria schemas profesionalai. O iš nuotraukos su žmonių veidais norisi paties geriausio rezultato. Tobulybės bigsmile.gif Nuotrauka tikrai pati geriausia iš visų matytų, tikrai thumbup.gif bet vis tiek yra prie ko prikibti biggrin.gif Aš pati nebūčiau ryžusis tokios siuvinėti. Yra kita šalimais, kur mažiau išsiuvinėta, bet moteris geriau matosi. Dėmės ir pavienių kryželių krūva ant moters kaklo ir krūtinės, o taip pat kliackas plaukuose man nepatinka. Tikrai žinau, kad jie mane nervintų, jei panašų dalyką siuvinėčiau aš. Suprantu, kad ten šešėlis, bet kažkos netoks jis man ir viskas. Mano supratimu, dailininkui (ar bent kiek toje srityje turinčiam patirties žmogui) parinkti tinkamus atspalvius ir kiek įmanoma sumažinti pavienių kryželių skaičių tuo pačiu išlaikant realistišką vaizdą būtų nesunku - tiesiog tai būtų ne teptuko, o pelės darbas. O kai eilinio žmogaus paišymo sugebėjimai po penktos mokyklos klasės nebetobulėja, tai jokios super programos ar net tūkstantis paletės spalvų nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 26 kovo 2010 - 03:55