merginukes sukurkit schemuciu paieskos tema
QUOTE(zundyte @ 2010 03 25, 20:17)
nedideli mano rinkinukai
Nu jau katiniuko grožis
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 25, 20:23)
Nu jau katiniuko grožis
kurio katinuko? ten gi du katinukai ...man tai abudu gražučiai
QUOTE(zundyte @ 2010 03 25, 20:17)
nedideli mano rinkinukai
kokie gražuoliai matau, kad pas tave jau visi siūlai išskirstyti
labas vakarelis, musu visa seima uzsikretusi siuvinejimu, jau ir visas drauges baigiu uzkresti. Vienu zodziu siuvinejimas plinta kaip virusas- geras virusas. Stai keletas musu darbeliu;
cia vyro darbas
cia mano darbas
cia dukros
cia mano ir vyro darbas(kleopatra as siuvin. o vyras ramzi)
Cia musu ziemos darbeliai, dar pora metriku neiremintu yra.
cia vyro darbas
cia mano darbas
cia dukros
cia mano ir vyro darbas(kleopatra as siuvin. o vyras ramzi)
Cia musu ziemos darbeliai, dar pora metriku neiremintu yra.
ogo kaip smagu, kai visa šeima siuvinėja!
kaip fainai man tiesiog vaizdas akyse stoi,kaip jus vakare susede siuvinejat ir plepat
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 25, 23:33)
kaip fainai man tiesiog vaizdas akyse stoi,kaip jus vakare susede siuvinejat ir plepat
Jo vaizdelis buna ""nemirtingas"". Tikras darbsciuju ranku burelis.kazkada lankiau mokykloje toki
http://sels.gallery....friendfnewsfavs
sakykit kai taip galima?
1kart matau spalvota noriu ir as foto siuvinet
sakykit kai taip galima?
1kart matau spalvota noriu ir as foto siuvinet
Pasidaryk gerą schemą ir siuvinėk, kad taip labai nori
Studijavau aš programos galimybes, darbavausi su spalvų palete, kiekvieną taškelį pačiupinėjau, kad išgaučiau geriausią rezultatą. Deja deja... Pasijutau bejėgė. Kas man iš tų kelių šimtų DMC atspalvių, jei aš neturiu dailininko akies Štai todėl ir kuria schemas profesionalai. O iš nuotraukos su žmonių veidais norisi paties geriausio rezultato. Tobulybės Nuotrauka tikrai pati geriausia iš visų matytų, tikrai bet vis tiek yra prie ko prikibti Aš pati nebūčiau ryžusis tokios siuvinėti. Yra kita šalimais, kur mažiau išsiuvinėta, bet moteris geriau matosi. Dėmės ir pavienių kryželių krūva ant moters kaklo ir krūtinės, o taip pat kliackas plaukuose man nepatinka. Tikrai žinau, kad jie mane nervintų, jei panašų dalyką siuvinėčiau aš. Suprantu, kad ten šešėlis, bet kažkos netoks jis man ir viskas. Mano supratimu, dailininkui (ar bent kiek toje srityje turinčiam patirties žmogui) parinkti tinkamus atspalvius ir kiek įmanoma sumažinti pavienių kryželių skaičių tuo pačiu išlaikant realistišką vaizdą būtų nesunku - tiesiog tai būtų ne teptuko, o pelės darbas. O kai eilinio žmogaus paišymo sugebėjimai po penktos mokyklos klasės nebetobulėja, tai jokios super programos ar net tūkstantis paletės spalvų nepadės.
Studijavau aš programos galimybes, darbavausi su spalvų palete, kiekvieną taškelį pačiupinėjau, kad išgaučiau geriausią rezultatą. Deja deja... Pasijutau bejėgė. Kas man iš tų kelių šimtų DMC atspalvių, jei aš neturiu dailininko akies Štai todėl ir kuria schemas profesionalai. O iš nuotraukos su žmonių veidais norisi paties geriausio rezultato. Tobulybės Nuotrauka tikrai pati geriausia iš visų matytų, tikrai bet vis tiek yra prie ko prikibti Aš pati nebūčiau ryžusis tokios siuvinėti. Yra kita šalimais, kur mažiau išsiuvinėta, bet moteris geriau matosi. Dėmės ir pavienių kryželių krūva ant moters kaklo ir krūtinės, o taip pat kliackas plaukuose man nepatinka. Tikrai žinau, kad jie mane nervintų, jei panašų dalyką siuvinėčiau aš. Suprantu, kad ten šešėlis, bet kažkos netoks jis man ir viskas. Mano supratimu, dailininkui (ar bent kiek toje srityje turinčiam patirties žmogui) parinkti tinkamus atspalvius ir kiek įmanoma sumažinti pavienių kryželių skaičių tuo pačiu išlaikant realistišką vaizdą būtų nesunku - tiesiog tai būtų ne teptuko, o pelės darbas. O kai eilinio žmogaus paišymo sugebėjimai po penktos mokyklos klasės nebetobulėja, tai jokios super programos ar net tūkstantis paletės spalvų nepadės.