Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Florestina @ 2010 03 25, 12:02)
Čia ne tik mamos renkasi. 4u.gif

Tavo darbelių man kažkodėl nerodo. g.gif

žinau, kad ne tik mamos... mirksiukas.gif
mmm. kažkas blogai buvo... tikiuosi pavyko sutvarkyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 25, 09:41)
na kad jau visos čia rodotės  lotuliukas.gif

Kaip gražiai atrodo bigsmile.gif Tikrai labai labai gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien pasiėmiau gautus Dimensions rinkinukus wub.gif Viename siūlai jau suskirstyti ir net įdėtas siūlų organaizeris thumbup.gif
Beje, kaip sakiau, už prekes ir siuntimą mokėjau 180, o muitas prisidėjo 51Lt. Sumoj 231Lt ax.gif Visai apsimokėjo iš amerikės siųstis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 03 25, 13:14)
Aš šiandien pasiėmiau gautus Dimensions rinkinukus wub.gif Viename siūlai  jau suskirstyti ir net įdėtas siūlų organaizeris thumbup.gif
Beje, kaip sakiau, už prekes ir siuntimą mokėjau 180, o muitas prisidėjo 51Lt. Sumoj 231Lt ax.gif Visai apsimokėjo iš amerikės siųstis biggrin.gif

oi, tikiuosi pasirodysi kokius turtus įsigijai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimukas @ 2010 03 25, 12:19)
oi, tikiuosi pasirodysi kokius turtus įsigijai?  4u.gif

biggrin.gif
šitą "Aurora Cabin"
user posted image

ir šitą "Glory of Autumn"
user posted image
šitame siūlai sudėlioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 25 kovo 2010 - 12:50
QUOTE(Dvi @ 2010 03 23, 17:03)
O kaip tu siuvinėji liną? unsure.gif Su lankeliu?

Taip pas mane linas su lankeliu siuvinėjamas. Ant rėmo dar nebuvau tempus, na reikalo nebuvo blush2.gif

Beje kabat apie Dimensions, tai nauji rinkiniai, naujos partijos, bus jau su surūšiuotais siūlais thumbup.gif
Atsakyti
"Aurora Cabin" įspūdingai atrodo... thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir grožiai čia visų rankose gimsta... bigsmile.gif Aplodismentai visoms clap_1.gif
O kalbant apie velykas, nieko jų proga neišsiuvinėjau... Kažkaip net negera širdy... Ruošiuosi pilį pradėt siuvinėt, jau siūliukus susidėliojau, bet medžiagytės neturiu, tai vis tempiu tempiu... kaži kada tą darbą pradėsiu, jau nuo naujų metų jis man minty...
Šiuo metu adatinė įpusėta...
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 25, 07:50)
Oho koks susidomejimas mano "kubiku-rubiku"  bigsmile.gif  dekui deikui visoms uz ivertinimus, net nesitikejau.... blush2.gif
Ideja stai is sio puslapio pasiskolinau

labai ačiū ,viskas aišku ,kas ir kaip bandysim daryt 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 03 25, 12:50)

Beje kabat apie Dimensions, tai nauji rinkiniai, naujos partijos, bus jau su surūšiuotais siūlais thumbup.gif

taip ,pirkau aną savaitę tris rinkinukus ,visuose siūlai ant organaizerių su numeriukais ir tt,pagaliau susiprotėjo palengvint siuvinėtojoms duoną thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 03 25, 15:44)
taip ,pirkau aną savaitę tris rinkinukus ,visuose siūlai ant organaizerių su numeriukais ir tt,pagaliau susiprotėjo palengvint siuvinėtojoms duoną thumbup.gif  wub.gif

nu tai greitai irgi pasirodom, kuriuos įsigijai bigsmile.gif
Atsakyti
geras kad suskirste. as va toki uz 90lt pirkau smile.gif faina pardaveja radau. ir siustis nereikejo bigsmile.gif dimensionas cia irgi. grazus labai tie dimai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 25 kovo 2010 - 18:01
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 25, 08:41)
na kad jau visos čia rodotės  lotuliukas.gif tai pasirodysiu ir aš savo pirmąjį gyvenime siuvinį blush2.gif

Šaunus darbelis- dar nematytas toks smile.gif
Atsakyti