Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(rasiux- @ 2010 03 24, 19:00)
pagooglinus radau tokį adresą: FOTOPASLAUGA, UAB
Panevėžio g. 12, LT-42158 ROKIŠKIS - (458) 31081

Fotografavimas, filmavimas, rėminimas, paspartavimas, meninė fotografija, fotopaslaugos, videopaslaugos, rėminimas, didelio formato spauda.
Gal tiks  g.gif

bigsmile.gif ačiū

QUOTE(Gytė @ 2010 03 24, 20:05)
Vaje vaje, kiek groziu vel pridejot... o jau arkliuko proceso grozis...mmmm.... wub.gif

Pasirodau ir as ka vakar vakare surenciau is neturejimo ka veikt  doh.gif  raktu pakabukas mirksiukas.gif
]

Siuvinejau ant plastikines kanvos, pakabuko dydis panasiai 3.5x3.5x3.5 cm.... ax.gif

bigsmile.gif gerulis thumbup.gif
Atsakyti
geraaas? ir sugalvok tu man.
Atsakyti
vyrui gele patiko praeitame psl. idejau kaip pvz. melyname fone obels ziedas,mergina kazkada pradeta ir tik siandien uzbaigta.o medeli per 2 dienas isiuvinejau,labai man jis patiko,o dabar rosiuos uzbaigti si ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2010 03 24, 11:45)

Noriu ir as pasirodyti su savo ipusetu darbeliu:

bigsmile.gif thumbup.gif gražus arkliukas bus

QUOTE(Gyte @ 2010 03 24, 20:05)
Pasirodau ir as ka vakar vakare surenciau is neturejimo ka veikt  doh.gif  raktu pakabukas mirksiukas.gif

bigsmile.gif super, o vidus jo tuščias??? ax.gif
Atsakyti
Jūs tikros auksarankės - tik girti ir girti darbelius norisi 4u.gif - paprastai kol as susiruošiu man patikusi darbelį pagirti - jau po juo būna "priplepėta", tad dabar noriu pasakyti, kad
man tai labai atvirukas-zuikis patiko hihihi.gif.
Gytės raktu pakabuko ideja labai idomi thumbup.gif
Udegytes RP medelis tai tiesiog wub.gif - jis bus rėminamas tikriausiai? Būtų įdomus galutinis rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 03 24, 20:05)

Siuvinejau ant plastikines kanvos, pakabuko dydis panasiai 3.5x3.5x3.5 cm.... ax.gif

nugi grožis neišpasakytas,reiks man irgi mažos dovanėlės ,tik nelabai įsivaizduoju ,kaip prie to kubo prikabint pačių raktų grandinėlę,ir kokia ji,parduotuvėj pirkta ar kokia pritaikyta ,prašom plačiau paaiškint ,nes labai jau smagią įdėją čia pasiūlei,norisi pakartot...o gal čia kokia schema yra? Gal tada galima ją į manociuja@gmail.com ,ačiuks wub.gif
Atsakyti
Oho koks susidomejimas mano "kubiku-rubiku" bigsmile.gif dekui deikui visoms uz ivertinimus, net nesitikejau.... blush2.gif
Ideja stai is sio puslapio pasiskolinau http://club.osinka.r...6513?&start=330 bet kadangi neturejau putliu siulu daryt taip kaip jie rodo, o mazius ka8ip tik istrauke savo kubika is stalciaus, vat ir gime mintis mirksiukas.gif

Viduriukas jo prikimstas standziai vatos . O "grandinele" raktams- svarsciau visaip- ar pirkt, ar prie senos kabint ir vis tik pasidariau pati, jei neklystu "makrame" mazgais issipyniau tais paciais muline siulais... doh.gif ant vieno galo padariau stambu mazga ir isiuvau i kubiko vidu , kad neistruktu, o raktus pasistengiau dailiai surist ir surisimo vieta uztepiau lipalu- jis sudziuves sukieteja, neleidzia atsirist ir kas svarbiausia, tampa visai nematomas. Stai is arciau ta vieta mirksiukas.gif
user posted image

Atrodo viska parasiau ko klauset........
Atsakyti
na kad jau visos čia rodotės lotuliukas.gif tai pasirodysiu ir aš savo pirmąjį gyvenime siuvinį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
aciu merginos 4u.gif

niu koks orginalus kubikas rubikas thumbup.gif o sirduciu medelis tai lb lb wub.gif
O drugeliam visada jauciu silpnybe blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Norėčiau prisijungti prie jūsų būrio. Forume esu naujokė, o siuvinėju jau nebe pirmi metai. Dalyvauju kituose forumuose. Kadangi neseniai tapau mama - apsireiškiu jau ir čia. 4u.gif
Mano darbelius galite apžiūrėti mano paraše esančioje nuorodoje į blogą.
Šiuo metu siuvinėju labai mažai. visą laiką skiriu savo mazgučiui. Na bet tikiuosi ateityje vėl kibsiu į darbus... assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimukas @ 2010 03 25, 10:45)
Kadangi neseniai tapau mama - apsireiškiu jau ir čia.  4u.gif

Čia ne tik mamos renkasi. 4u.gif

Tavo darbelių man kažkodėl nerodo. g.gif

Danguoliukas33, labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 25, 11:02)
Čia ne tik mamos renkasi. 4u.gif

Tavo darbelių man kažkodėl nerodo. g.gif

Danguoliukas33, labai gražu. thumbup.gif

ačiūū ax.gif