Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(rasiuxsss @ 2010 03 10, 21:49)
Sveikutes,
stai noriu pasirodyti,  smile.gif pabaigtas darbelis blush2.gif

Koks žvėris. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Udriukas @ 2010 03 10, 11:57)
Sveikos.
Noriu jus paklausti, gal kuri susidurete su problema. Pirkau rinkinuka -siulai, shemute ir medziagyte siuvinejimui. Ant tos medziagytes buvo konturai isspausti, kurie neatitinka shemos. Kaip man panaikinti juos? GAl kuri zinote? 
user posted image

as siuvinejau irgi toki pirkta, bet siuvinejau pagal schema bet ant kitos puses, ne ant tos kur nupiestas paveiksliukas, ir issiuvinetas gavosi daug didesnis.. cia belekaip uzdeda tuos paveiksliukus neatitinkanciu realybes..
QUOTE(banni @ 2010 03 10, 18:15)
mano varle karaliene,patupdyta ant kompo

user posted image

ant plastikines kanvos siuvineta

o as ir galvoju kam reikalinga ta plastikine kanva, reiks ir man kada pasibandyti tokia grazia varlyte ar ka kita issiuvineti smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimo.
Kaupiuosi siuvinėt savo pirmą nimiuką, tiksliau - fėjukę blush2.gif
user posted image
Siuvinėti ją turėčiau ant medžiagos, prancūziškai įvardintos kaip "lin belfast vintage". Kaip suprantu, maždaug ant tokios: http://www.kasiulai....68cm-p-424.html Na, be to, kad man tai atrodo baisiai sudėtinga ir net jaudinuos ax.gif, dar darbo nepradėjus, iškyla dar ir ilgo pristatymo laiko, ir kainos problema...
Gal galėtumėt pasidalint pasvarstymais, ant kokios medžiagos DAR galėtų ta fėjukė gerai atrodyt?.. Ar visgi patartumėt tiksliai laikytis originalių nurodymų, geriausiam efektui išgaut? Ačiū už atsakymus iš anksto...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 10, 16:17)
niu kaži ar eitu panaikint, nebent skalbiant aukštoj temperatūroj, bet ar pats darbas nenukentės. o kiap tau nesutapo, ar atsiskaičiavai pradžioj negerai  g.gif . Bet žiūrint į patį darbuką, nekliūva tie pažymėjimai

Auskta temperatura tai siulam gali pakenkti, spalvos susilieti ir panasiai. Bijau . Nutariau kad balta spalva aplink issiuvinesiu ir tikiuosi paslepsiu viska.

QUOTE(LOONA_ @ 2010 03 11, 01:30)
as siuvinejau irgi toki pirkta, bet siuvinejau pagal schema bet ant kitos puses, ne ant tos kur nupiestas paveiksliukas, ir issiuvinetas gavosi daug didesnis.. cia belekaip uzdeda tuos paveiksliukus neatitinkanciu realybes..

Matai kokia protinga, man visiskai net i galva neatejo kad is kitps puses reikia siuvineti. Kitakart zinosiu 4u.gif . Siuvinejau viska gerai, tik isspausti paveiksleliai netaisyklingi uztai taip ir gaunasi.
Gal kuri turite tokio stiliaus piesinuku siuvinejimu (vaikuciai). Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Udriukas @ 2010 03 11, 09:28)
Auskta temperatura tai siulam gali pakenkti, spalvos susilieti ir panasiai. Bijau .

Ant siulu raso, kad galima skalbti 95 laipsniu temperaturoje, manau nepakenks.
Atsakyti
Pagaliau įrėminau savo dulkių fėjukę, tik dėl pasporto abejoju, gal tamsiai rudą reikėjo dėt? g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 03 11, 09:26)
Pagaliau įrėminau savo dulkių fėjukę, tik dėl pasporto abejoju, gal tamsiai rudą reikėjo dėt? g.gif  g.gif

bigsmile.gif gražuolė, man dailiai įrėminimas žiūrisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2010 03 11, 11:26)
Pagaliau įrėminau savo dulkių fėjukę, tik dėl pasporto abejoju, gal tamsiai rudą reikėjo dėt? g.gif  g.gif

user posted image

Labai grazu. Gal galima schemute? 4u.gif
modejorus@gmail.com
Atsakyti
Visų darbai fainuoliai: ir dulkių fėja, ir porelė vaikiuku... Visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir aš skubu pasirodyt dar vieną leliuką (baigiau tą, kurį siuvinėjau mūsų meet'o meto rolleyes.gif rolleyes.gif )
user posted image
Atsakyti
čiole thumbup.gif wub.gif wub.gif

Įrėminau savo pirtininkus smile.gif
user posted image
Atsakyti
SPARTUOLES thumbup.gif
Atsakyti
čiole, labai labai gražu..... Paukščiuk, irgi liuks
Atsakyti