Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(Eglynius @ 2010 03 23, 19:56)
rolleyes.gif  na ir as nubegau i pirma psl - tai kaip supratau kad aida didejant skaiciui smulkeja, o tai kaip kitaip suprasti tai kad 10 kryzeliu 14 aidos yra 1.8 cm, o tiek pat 18 - 1.4 cm, t.reiskiasi kad jie smulkesni, arba kad i ta pati atstuma telpa daugiau kryziuku, t.y. smulkesne medziaga....  g.gif 
Na senbuves ???tai kaip te yr?? cool.gif

Lino irgi kuo didesnis skaičius, tuo jis smulkesnis. Bet ant lino dedami kryžiukai per keletą audinio gijų, kaip ir ant aidos, tik tos gijos lygiai suaustos, nesimato skylučių. 25 ct linas yra stambiausias, bet siuvinėjant ant jo per vieną giją gaunasi smulkiausi kryžiukai (nežinau, ar kas bandė taip siuvinėti ir iš vis ar įmanoma taip daryti ant dar smulkesnio lino). Bet aš absoliučiai žalia dar šitoj srity, todėl ir nusistebėjau, kodėl, mano nuomone, šita problema sprendžiama per aplinkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 03 24, 01:46)
Lino irgi kuo didesnis skaičius, tuo jis smulkesnis. Bet ant lino dedami kryžiukai per keletą audinio gijų, kaip ir ant aidos, tik tos gijos lygiai suaustos, nesimato skylučių. 25 ct linas yra stambiausias, bet siuvinėjant ant jo per vieną giją gaunasi smulkiausi kryžiukai (nežinau, ar kas bandė taip siuvinėti ir iš vis ar įmanoma taip daryti ant dar smulkesnio lino). Bet aš absoliučiai žalia dar šitoj srity, todėl ir nusistebėjau, kodėl, mano nuomone, šita problema sprendžiama per aplinkui  smile.gif

man teko ant 28 siuvinėt per vieną siūlą, tai apsaugok D , daugiau nenoriu, labai sunku blush2.gif
Atsakyti
labas rytas, noriu patarimo ax.gif ant kokio tankumo aidos siuvinėti ir kiek gijų šitą paveiklsėlį ??? ir kaip žinoti,kiek medžiagėlės reikia ???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 24, 08:50)
labas rytas, noriu patarimo  ax.gif  ant kokio tankumo aidos siuvinėti ir kiek gijų šitą paveiklsėlį ??? ir kaip žinoti,kiek medžiagėlės reikia ???

o prie spalvų rakto nenurodyta?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 24, 09:04)
o prie spalvų rakto nenurodyta?

na nėra ten nieko parašyta...ir nežinau ką daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 23, 01:53)
Labas vakarėlis 4u.gif

Na pabaigiau tą katiniuką, labai jau ilgai kažkaip jis man užtruko, galvojau greičiau apsisuksiu. Dar galvoju prikabinti pora raudonų karoliukų ant batelio puošmenos galiuko (na to tipo kaspiniuko smile.gif ) ir tokios pat raudonos spalvos rėmelius parinkti. Ką manot?  g.gif

user posted image

Ramios nakties mirksiukas.gif

Super katinukas thumbup.gif Gal galima būtų schemutę į zundeja@gmail.com ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 24, 09:09)
na nėra ten nieko parašyta...ir nežinau ką daryti  verysad.gif

o spalvų raktą turi?

Pasirink 14 ar 16 aida, siuvinėk 2siūlais. Medžiagėlę pamėgink pati pasiskaičiuot, bet grubiai primetus kažkas apie 25*30cm gautusi
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 24, 09:49)
o spalvų raktą turi?

Pasirink 14 ar 16 aida, siuvinėk 2siūlais. Medžiagėlę pamėgink pati pasiskaičiuot, bet grubiai primetus kažkas apie 25*30cm gautusi

taip, spalvų raktą turiu, o ant kurios - 16 ar 14 gausis smulkesni kryžiukai ?? manau gražiau,kai smulkesni ??
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 03 24, 02:46)
Lino irgi kuo didesnis skaičius, tuo jis smulkesnis. Bet ant lino dedami kryžiukai per keletą audinio gijų, kaip ir ant aidos, tik tos gijos lygiai suaustos, nesimato skylučių. 25 ct linas yra stambiausias, bet siuvinėjant ant jo per vieną giją gaunasi smulkiausi kryžiukai (nežinau, ar kas bandė taip siuvinėti ir iš vis ar įmanoma taip daryti ant dar smulkesnio lino). Bet aš absoliučiai žalia dar šitoj srity, todėl ir nusistebėjau, kodėl, mano nuomone, šita problema sprendžiama per aplinkui  smile.gif

MTSA visi dizainai siuvinejami ant 28 lino per vieną siūlą. Mačiau MTSA siuvinėtus per 1 siūlą ir ant 32 lino. Gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 03 24, 09:53)
taip, spalvų raktą turiu, o ant kurios - 16 ar 14 gausis smulkesni kryžiukai ?? manau gražiau,kai smulkesni ??

taip gražiau mirksiukas.gif 16 smulkesnė , tada ir medžiagos mažiau reiks
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 24, 10:03)
taip gražiau  mirksiukas.gif 16 smulkesnė , tada ir medžiagos mažiau reiks

dėkoju už paaiškinimus, kibsiu į darbus aciuks.gif
Atsakyti
o HEAD'as kaip? 4u.gif unsure.gif
Atsakyti