Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(zundyte @ 2010 03 22, 13:28)
truputį pasistūmėjau su namuku,pasirodau
user posted image

katinas ir visai neblogai ziurisi, toks apsnudes, sauluteje lepinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 23, 09:18)
Eglynius niu tavo vietoj pirkčiau originaliai dažyta, neryzikuočiau  schmoll.gif

o šis audinys tau netinka?
http://www.kasiulai....68cm-p-424.html

Ech kokie jusu visu darbeliai wub.gif man zinokit kai baigiasi entuziazmas siuvinet - uztenka cia ilysti ir vel nooooriu biggrin.gif

Na va kad pauksciuk man norisi smulkaus siuvinejimo tai reik 40ct lino, o jo darbstuole.eu yra tik balto, jei but koks ivory ar mocha tai jamciau uzsimerkusi ir net nesukciau galvos, o va dabar kaip su rankiniu stabdziu - pirmyn atgal - ir noriu padazyt pati ir gaila, nors... ten per dideli gabala atsisiusciau, pradziai uztektu pabandyt ant nedidelio gabaliuko, tik po to kur ta balta lina man det g.gif jei netiks rezultatai, o procesa radau intere aprasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2010 03 23, 15:45)
Ech kokie jusu visu darbeliai  wub.gif  man zinokit kai baigiasi entuziazmas siuvinet - uztenka cia ilysti ir vel nooooriu  biggrin.gif

Na va kad pauksciuk man norisi smulkaus siuvinejimo tai reik 40ct lino, o jo darbstuole.eu yra tik balto, jei but koks ivory ar mocha tai jamciau uzsimerkusi ir net nesukciau galvos, o va dabar kaip su rankiniu stabdziu - pirmyn atgal - ir noriu padazyt pati ir gaila, nors... ten per dideli gabala atsisiusciau, pradziai uztektu pabandyt ant nedidelio gabaliuko, tik po to kur ta balta lina man det  g.gif  jei netiks rezultatai, o procesa radau intere aprasyta  smile.gif

man ir 32gan smulkus, ar gyvai esi mačiusi šį audinį?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2010 03 22, 22:58)
KLausykit, kas ant rėmo siuvinėjat, kaip gi pradžias ir pabaigas padaryt, nugi nevartysi to rėmo kaskart, o racionaliai niekaip nesugalvoju  g.gif

Vartyti. Manau, kad dviracio cia neisrasi. Iprasi, net klausimo nekils. As pradedu geroj pusej, o pabaigus siula verciu.
QUOTE(Eglynius @ 2010 03 23, 00:23)
Tai va va... as ir apie tai pagalvojau - bet sustabde mintis o tai kaip po to isskalbt  blink.gif  bigsmile.gif
Jauciu pirksiu ta lina ir pabadysiu is jo padaryt ko noreciau....  ax.gif
O noreciau stai tokio rezultato wub.gif
Gal kas turit ideju kaip toki pasidaryti - cia rankomis dazyta wink.gif

Arbata dažyta gali per laiką pakeisti spalvą. 32 ct lino yra ČIA, 40 paieškosiu, jei rasiu - imesiu veliau.
QUOTE(Little angel @ 2010 03 23, 08:48)
3. Lino nemačiau, kad kas būtų tempęs, bes aš naudočiau tik prisiuvimą prie skersinių

O kaip tu siuvinėji liną? unsure.gif Su lankeliu? cool.gif Aš visus lino darbus tempiu ant rėmo ir tik ant rėmo. Paprasčiausiai prisegu adatėlėmis prie prišaudytos juostelės ir gerai ištempiu.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 23, 16:47)
man ir 32gan smulkus, ar gyvai esi mačiusi šį audinį?

Na esu siuvinejusi ant eveno 32 is kasiulai, tai man nepasirode jis smulkus g.gif linas kitoks??? tiesa man ir matmenys tada gaunasi gerokai didesni, nes prie schemos yra nurodyti ant kiekvieno lino iki 25 berods dydis paveikslo cm... na bent tada 37 noretusi... ax.gif
Bet jauciu teks jamt 32 ir nesukt galvos sau, kada nors pabandysiu ta 40 lina, na bus didesnis tai bus tas medelis... bet jus cia senbuves - reik jusu klausyt pioneer.gif smile.gif
Dvi del isblukimo tai skaiciau kad tai realu po 10-15 metu, na ir tai nemanua kad liktu baltas tas linas - o bet koks rusvas atspalvis ten tiks wink.gif bet jauciu einu uzsakinet 32 lina ar evena ir baigtas cia kriukis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2010 03 23, 16:14)
Na esu siuvinejusi ant eveno 32 is kasiulai, tai man nepasirode jis smulkus g.gif  linas kitoks??? tiesa man ir matmenys tada gaunasi gerokai didesni, nes prie schemos yra nurodyti ant kiekvieno lino iki 25 berods dydis paveikslo cm... na bent tada 37 noretusi... ax.gif
Bet jauciu teks jamt 32 ir nesukt galvos sau, kada nors pabandysiu ta 40 lina, na bus didesnis tai bus tas medelis... bet jus cia senbuves - reik jusu klausyt  pioneer.gif  smile.gif 
Dvi del isblukimo tai skaiciau kad tai realu po 10-15 metu, na ir tai nemanua kad liktu baltas tas linas - o bet koks rusvas atspalvis ten tiks wink.gif bet jauciu einu uzsakinet 32 lina ar evena ir baigtas cia kriukis  rolleyes.gif

linas smulkesnis, bent man taip atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 23 kovo 2010 - 16:36
QUOTE(Eglynius @ 2010 03 23, 17:14)
Dvi del isblukimo tai skaiciau kad tai realu po 10-15 metu, na ir tai nemanua kad liktu baltas tas linas - o bet koks rusvas atspalvis ten tiks wink.gif

Žiūrint kokia arbata dažysi. Mačiau arbata dažyto lino, kuris jau ir po metų tapo purvinos, bet nebe rudos spalvos blink.gif Bet kokia arbata ir kaip - detalių nežinau. Pati aš jau matyt geriau dažyčiau su kokiais šilko dažais - man rodos patikimiau.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 03 23, 17:34)
Žiūrint kokia arbata dažysi. Mačiau arbata dažyto lino, kuris jau ir po metų tapo purvinos, bet nebe rudos spalvos blink.gif Bet kokia arbata ir kaip - detalių nežinau. Pati aš jau matyt geriau dažyčiau su kokiais šilko dažais - man rodos patikimiau.

Nu vsio - issiunciau paklausima del medziagytes kasiulai wink.gif bandysiu remtis jusu patirtim ir rinktis is to kas yra, eksperimentus paliksiu geresniems laikams, kai bus negaila nei laiko nei pinigu siam uzsiemimui biggrin.gif
Bet kuriuo atveju aciu uz jusu pagalba 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau jei kvailai nuskambės klausimas, bet nesuprantu, kokios čia bėdos su medžiagos pasirinkimu. O tai jei siuvinėtum ant 25 evo ar lino per viena siūliuką nebūtų smulkiau nei ant 35 ar 40 ct?
Nes kai rinkausi haedui medžiagas, tai supratau, kad ant 25 gaunasi smulkiausiai?

Atkopijavau lentelę iš pirmo puslapio

evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

jau kažkada klausiau apie šitą lentelę ir, jei teisingai supratau, reikia siuvinėti ant 25 ct, bet per vieną siūliuką. O tada juk nėra jokių problemų išsirinkti 25 eva pagal spalvą? Ar aš dar ko nesupratau?
Papildyta:
Net nuėjau į internetinę parduotuvę pasižiūrėti - yra visokių spalvų
Atsakyti
sveikos, visų darbeliai tai thumbup.gif grožis neišpasakytas 4u.gif
lendu iš pogrindžio ir aš blush2.gif
metus kankinamas lėlių teatras... nu neprisiverčiu baigt nors tu ką schmoll.gif
user posted image

Rankšluostukas
user posted image
user posted image

Na ir būsima pagalvė
user posted image

šįkart tiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 03 23, 17:57)
Atsiprašau jei kvailai nuskambės klausimas, bet nesuprantu, kokios čia bėdos su medžiagos pasirinkimu. O tai jei siuvinėtum ant 25 evo ar lino per viena siūliuką nebūtų smulkiau nei ant 35 ar 40 ct?
Nes kai rinkausi haedui medžiagas, tai supratau, kad ant 25 gaunasi smulkiausiai?

rolleyes.gif na ir as nubegau i pirma psl - tai kaip supratau kad aida didejant skaiciui smulkeja, o tai kaip kitaip suprasti tai kad 10 kryzeliu 14 aidos yra 1.8 cm, o tiek pat 18 - 1.4 cm, t.reiskiasi kad jie smulkesni, arba kad i ta pati atstuma telpa daugiau kryziuku, t.y. smulkesne medziaga.... g.gif
Na senbuves ???tai kaip te yr?? cool.gif

i2kas - nu paskutine busima pagalvele thumbup.gif wub.gif man labai, o tu cia sakyk ant spec siuvinejimui medziagytes ar ant paprastos??? Ranksluostuka tai pan medziagos maciau pardej internetinej... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2010 03 23, 22:56)
i2kas - nu paskutine busima pagalvele thumbup.gif  wub.gif  man labai, o tu cia sakyk ant spec siuvinejimui medziagytes ar ant paprastos??? Ranksluostuka tai pan medziagos maciau pardej internetinej...  ax.gif

maksimoj pagalve jau pirkau lininę, buvo juoda ir orandžinė spalva 4u.gif rankšluostukas ir pirktas maksimoje ax.gif
Atsakyti