QUOTE(Višniukė @ 2010 03 22, 19:49)
Viskas bus gerai. Man asmeniskai siuvinet ant lino maloniausia
Nuraminot mane vakar, tai kibau siuvinėt be lankelio. Aišku, kaip pirmą kart, tai daugiau ardžiau nei siuvinėjau Šiandien jau geriau sekasi Bijau, kad ant Aidos nebenorėsiu siuvinėt
QUOTE(tute28 @ 2010 03 22, 20:10)
Neseniai rodžiau tulpę, ant tokio lino kaip tu kad nusipirkai. Tik pirmą kart girdžiu, kad nelygus. Čia gi vienas kokybiškiausių. Ir aš siūvinėjau pirmą kart ant lino. Sudėtinga tik keletą kvadratėlių pirmų. Po to nėra skirtumo ant Aidos ar lino. Taip kad pulk į darbą, viskas bus gerai
Kol nepradėjau siuvinėt mačiau, kad nelygus, o dabar super, kryželiai vienodo dydžio, tvarkingi
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 22, 23:53)
Na pabaigiau tą katiniuką, labai jau ilgai kažkaip jis man užtruko, galvojau greičiau apsisuksiu. Dar galvoju prikabinti pora raudonų karoliukų ant batelio puošmenos galiuko (na to tipo kaspiniuko ) ir tokios pat raudonos spalvos rėmelius parinkti. Ką manot?
Superinis katinėlis, ir spalvos tokios gyvos, taip ir norisi paliest, kad įsitikint, jog tikrai siuvinėta
Kitų darbeliai taip pat labai mieli Iš Paukščiuko tai kitaip ir nesitikėjau, kad persiuvinės darbelį. Pagal jos kruopštumą, jei būtų palikus, tai giliai paslėptų tą knygą ir nei kitiem rodytų, nei pati imtų
2,5 metų ot kantrybė, kaži ar sugebėčiau pabaigti tokį grand darbą, nors esu prisisiuntus Haed Šaunuolė