Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

Labutis smile.gif
QUOTE(Višniukė @ 2010 03 22, 19:49)
Viskas bus gerai. Man asmeniskai siuvinet ant lino maloniausia  ax.gif

Nuraminot mane vakar, tai kibau siuvinėt be lankelio. Aišku, kaip pirmą kart, tai daugiau ardžiau nei siuvinėjau doh.gif Šiandien jau geriau sekasi bigsmile.gif Bijau, kad ant Aidos nebenorėsiu siuvinėt ax.gif

QUOTE(tute28 @ 2010 03 22, 20:10)
4u.gif Neseniai rodžiau tulpę, ant tokio lino kaip tu kad nusipirkai. Tik pirmą kart girdžiu, kad nelygus. Čia gi vienas kokybiškiausių. Ir aš siūvinėjau pirmą kart ant lino. Sudėtinga tik keletą kvadratėlių pirmų. Po to nėra skirtumo ant Aidos ar lino. Taip kad pulk į darbą, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Kol nepradėjau siuvinėt mačiau, kad nelygus, o dabar super, kryželiai vienodo dydžio, tvarkingi wink.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 22, 23:53)

Na pabaigiau tą katiniuką, labai jau ilgai kažkaip jis man užtruko, galvojau greičiau apsisuksiu. Dar galvoju prikabinti pora raudonų karoliukų ant batelio puošmenos galiuko (na to tipo kaspiniuko smile.gif ) ir tokios pat raudonos spalvos rėmelius parinkti. Ką manot?  g.gif

Superinis katinėlis, ir spalvos tokios gyvos, taip ir norisi paliest, kad įsitikint, jog tikrai siuvinėta bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Kitų darbeliai taip pat labai mieli wub.gif Iš Paukščiuko tai kitaip ir nesitikėjau, kad persiuvinės darbelį. Pagal jos kruopštumą, jei būtų palikus, tai giliai paslėptų tą knygą ir nei kitiem rodytų, nei pati imtų 4u.gif
2,5 metų blink.gif ot kantrybė, kaži ar sugebėčiau pabaigti tokį grand darbą, nors esu prisisiuntus Haed g.gif Šaunuolė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
HELP, MAN REIK MEDZIAGOS IS KASIULAI KAS NORI JUNGTIS? 4u.gif KLAIPEDA
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 23, 12:19)
HELP, MAN REIK MEDZIAGOS IS KASIULAI KAS NORI JUNGTIS? 4u.gif KLAIPEDA

g.gif eisiu pasižvalgyt
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 23, 13:38)
g.gif eisiu pasižvalgyt

Man reiktų bigsmile.gif
Atsakyti
niu davai,nes ten dar kai ko noriu.vienu zo nemazai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 23, 13:04)
niu davai,nes ten dar kai ko noriu.vienu zo nemazai lotuliukas.gif

aš už 64lt prisirinkau doh.gif doh.gif

Kuri darysim užsakymą, esi jau užsisakynėjus?
Atsakyti
Labutis, nu ir tempai pas jus. wub.gif

Reiks ir man prie paukštelių sėstis.
Atsakyti
as nesu uzsakinejus unsure.gif
mano uzsakymas virs 100lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 23 kovo 2010 - 13:45
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 23, 13:41)
as nesu uzsakinejus unsure.gif
mano uzsakymas virs 100lt doh.gif

aš jau esu, tai galėsiu padaryt mirksiukas.gif , jei pati nenori, nes tau ir taip gaunasi vienai nemokamas siuntimas g.gif
Atsakyti
kadangi nesu pirkus per internetines pard.tai reik pagalbos ax.gif blush2.gif o kaip tau dar geriau,kad nemokmai rolleyes.gif
gal tada per skype ar az susirasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 23, 13:53)
kadangi nesu pirkus per internetines pard.tai reik pagalbos ax.gif  blush2.gif o kaip tau dar geriau,kad nemokmai rolleyes.gif
gal tada per skype ar az susirasom 4u.gif

galim jungtis kartu, man nesunku, bus proga susitikti ax.gif

Susirašom per až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai reikia rusiškų raidžių metrikiukui, gal kas galite padėti blush2.gif
ssaauulleee@gmail.com
Atsakyti