Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 87 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 23, 10:23)
bigsmile.gif oho, kaip greit išsiuvinėjai  thumbup.gif  thumbup.gif  Rėma užsisakyk, kad padarytu rėminimo salone  mirksiukas.gif

Labai greit.... thumbup.gif tiesa sakant skaiciavau tai gal kokias tik 7 dienas siuvau, bet jau prisedus mirksiukas.gif kai pradedi siut, tai jis tiesiog itraukia visa ir negali atsispirt- buvo labai malonus procesas.... wub.gif
Tai ir as galvoju apie reminimo salona remui...... g.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Kokiu ispudingu darbeliu uzderejo thumbup.gif o dydziai kokie thumbup.gif reikes ir man gal koki didesni pradet, nes vis su maziukais knibinejuos blush2.gif ax.gif nors man jie tokie mieli blush2.gif
Peachy_sheila lb mielas katinelis man gyvuniuku myletojai blush2.gif biggrin.gif wub.gif toks tikru tikriausias, su tikro katinelio charakteriu wub.gif
Atsakyti
Gyte labai fainas angelas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2010 03 23, 10:34)
Gyte labai fainas angelas thumbup.gif

Aciuka 4u.gif ir mane jis pakerejo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2010 03 23, 00:49)
Oj kaip grazu thumbup.gif  O gal galetum atsiusti schemute i escolta.bu@gmail.com?

Ačiū wink.gif Išsiunčiau smile.gif

QUOTE(ruci @ 2010 03 23, 07:06)
Įspūdingas katiniukas  wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 03 23, 08:18)
Oho, kiek darbelių užderėjo  thumbup.gif  thumbup.gif  katulis gražiai įsiraitęs  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Gytė @ 2010 03 23, 09:11)
Pasirodau su ka tik "iskeptu" angelu  blush2.gif  dar neplautas ir nelygintas, bet...

wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2010 03 23, 09:29)
Peachy_sheila lb mielas katinelis man gyvuniuku myletojai  blush2.gif  biggrin.gif wub.gif toks tikru tikriausias, su tikro katinelio charakteriu wub.gif

Ačiū, man irgi jis labai su charakteriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2010 03 22, 20:52)
Gal jau simta kartu kalbeta, bet dar paklausiu, kur Panevezietes reminat? Sawex man jau iki gyvo kaulo atsibodo  doh.gif  o kaip jus suzinote paskaiciuojate kur pigiau reminti? niekur kitur dar nesu bandziusi. Jusu visu ir pasportai grazus, o Sawexe nera visai pasirinkimo. Jum ir pasportus graziai ispjauna, ir pataria, o ten tai pamuroja ka nors ir viskas.

Labukas smile.gif as neperseniausiai pradejau siuvineti, tai kiek zinau Panevėžyje geriausiai ir tinkamesne kaina rėmina prie centrinio turgaus, "Rėmų rojus" ten kas uzsisasko rėma, o kas ir vietoj rėminasi, man ten paskutini karta tai nepatiko, doh.gif mat pati kai nepatyrusi, tai nezinojau ko reikalauti...

P.S. Labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 03 23, 07:48)
Pas mane vartosi labai lengvai 360 laipsnių kampu. Nematau tame bėdos, nes trunka vos akimirką. O dviračio čia neišrasi.

Beje ant rėmo galima tempti bet kokį audinį, bet:

1. Aidai tinka rėmas su tais klipais "easy clip" bei visi kiti
2. Ewui labiau tinka rėmas su "lipučkom arba prisiuvant prie skersinių, nes iš tų klipų jis išslidinės.
3. Lino nemačiau, kad kas būtų tempęs, bes aš naudočiau tik prisiuvimą prie skersinių

mano dukra siuvinėja ant lino, o jis ant rėmo ištemtas (prisiutas prie lipuškiu) thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 03 23, 00:53)
Labas vakarėlis 4u.gif

Na pabaigiau tą katiniuką, labai jau ilgai kažkaip jis man užtruko, galvojau greičiau apsisuksiu. Dar galvoju prikabinti pora raudonų karoliukų ant batelio puošmenos galiuko (na to tipo kaspiniuko smile.gif ) ir tokios pat raudonos spalvos rėmelius parinkti. Ką manot?  g.gif

Ramios nakties mirksiukas.gif

SUPER KATINUKAS... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif MAN ŠIOS SERIJOS KATINAI LAAABAI GRAŽIAI ŽIŪRISI mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif Laaabai is anksto persiprasau, kad isibroviau cia taip ir dar ne visai i tema klausima uzduosiu. Rasiau kitoj temoj, bet kazkodel abejoju, kad greit sulauksiu atsakymo, o Jusu cia toks gausus burys.
Kur reminat savo darbelius vilnietes? Ir kokios daugmaz kainos? Paveiksliukas daugmaz 41/41.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2010 03 23, 10:58)
SUPER KATINUKAS...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  MAN ŠIOS SERIJOS KATINAI LAAABAI GRAŽIAI ŽIŪRISI  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Man irgi, nors šiaip nesu labai didelė katinų mėgėja, bet čia jie labai tinka. Aš turiu tik dvi šios serijos schemutes, gal turi daugiau? blush2.gif
Atsakyti
ziuriu i tuos procesus jusu,ir kitur maciau ,kad siuvinejat nuo apacios i virsu,as tai nuo virsaus i apacia.o cia gal kam kaip patogiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomane @ 2010 03 22, 22:53)
Sveikos, na va ir as pagaliau po 2,5 metu baigiau savo darbeli  biggrin.gif  Galite pasigrozeti

swoon.gif buvau labai susizavejus situ paveikslu, bet kazkur radau nuotraukyte kaip atrodo tos fejos veidas issiuvinetas ir pasirode negraziai, plemais, bet sitas tai wow wub.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 03 23, 08:48)
3. Lino nemačiau, kad kas būtų tempęs, bes aš naudočiau tik prisiuvimą prie skersinių

g.gif pas mane istemptas linas ant remo. prisiuvau prie tu gobeleno juostu, kurios prie skersiniu prisaudytos. is tiesu tai tik viena puse prisiuvau, siaubingai susibadziau pirstus, sunku per ta gobelena siut doh.gif kita puse su grafkem prisegiojau, bet kad gerai, na gal siek tiek susibangaves del tu grafkiu, bet siuvinet netrukdo bent jau man biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2010 03 23, 12:23)
ziuriu i tuos procesus jusu,ir kitur maciau ,kad siuvinejat nuo apacios i virsu,as tai nuo virsaus i apacia.o cia gal kam kaip patogiau. g.gif

as irgi nuo virsaus i apacia, man taip patogiau g.gif
Atsakyti